Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Výpredaj -15% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 799 €
-15%
MOC 6 299 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Shimano Steps SW-E6010 pravý spínač ovládania prehadzovačky, 357 mm
71,99 €
MOC 84,99 €
-11% Bosch Compact Control Unit pre Kiox BUI330, SmartphoneHub a Nyon BUI350 - 290 mm
62,99 €
-11%
MOC 70,99 €
Ze v ziadnom pripade, radsej pockaju
Zdá sa že je to hromadná diagnôza biošov niečo riešiť voči ebikerom. My vás berieme takých akí ste aj s vašimi chybami, nam vôbec nevadí keď nás obehnete …
Dnes som prešiel kopec km a je jedno koľko to bolo … zaklad je že je pohoda. Stretol som veľa zdatných samokrútičov a je to fajn že staré tradície niekto udržuje. S motorom je to ale iný level. Tá možnosť že môžeš na to dupnúť kedy sa ti zachce je fantastická. Je to ten istý pocit ako keď máš na účte kopec peňazí a sám sa rozhodneš či si niečo kúpiš alebo sa uskromníš. Proste máš dostatočnú rezervu
Čo som bol veľmi prekvapený myslel som si že to s elektromotorom dajú na jeden záťah ako nič.
A ďalšia vec čo ma prekvapila ako sa jeden z ich partie pri mne zastavil a úplne nadšene povedal "no dnes už máme za sebou 84km"
Za celý výstup som si musel dať 4 prestávky, moja kondícia je lepší priemer oproti bežným ľuďom, ale určite nie oproti športovcom alebo takým ktorí pravidelne trénujú, ti by boli schopný to dať aj bez prestávky.
A comu nerozumies? Isli na Eco, tak si im stihal.
Na turbe by sli 25kmh.
Zdá sa že je to hromadná diagnôza biošov niečo riešiť voči ebikerom. My vás berieme takých akí ste aj s vašimi chybami, nam vôbec nevadí keď nás obehnete …
Nikto z e-bikerov ... My vas berieme - to popiera Gausov zakon rozlozenia k*k*tizmu v komunitach. Biking lubovolneho druhu, pokial vylucime sportove sutaze a pripravu na ne by mal byt o zabave, zazitkoch a nie dokazovani niekomu nieco. Skusme na to nezabudat.
to je akože ten fun factor ktorý tu vy avivážnici točíte ? Jedine ak je tam nejaký výsledný “vrchol”
Ja si idem inak zajazdiť radšej sám - do lesov, alebo na žiletke - watty, pot, alebo aj na pohodu, fotky ….a hlavne vo výsledku vždy vyčistená hlava
Skôr si človek spomenie na pohodový cyklo vylet do Álp, ako na to ako sa krásne zapotil do kopca a ako to natrel ebikerovi
A ešte jedna mudrosť: Človek by mal mať veľa veselých zážitkov počas života lebo na starosť bude mať na čo spomínať a stale z nich bude čerpať energiu.
Ja si idem inak zajazdiť radšej sám - do lesov, alebo na žiletke - watty, pot, alebo aj na pohodu, fotky ….a hlavne vo výsledku vždy vyčistená hlava
Myslim si, ze je klucove si uvedomit ze najazdim proti niekomu, jazdim za seba, pre svoje uspokojenie. Je to narocna myslienka?
Ako Pišta písal nie každý má chuť a potrebu ísť ďaleko a rýchlo a nebodaj pretekať sa s niekym.
Každý človek to môže mať nastavené inak.
A ked už spomínaš to hádanie, tak mi ukáž tému do ktorej si ty prispel a nehádal si sa.
Pre ilustraciu https://www.mtbiker.sk/forum/post1973497.html#p1973497