Alebo išli na nejaký výlet na ebikoch a biobiker sa bál ísť do dažďa…
Inak minulý pondelok sme boli so synom na bikoch v meste na zmrzku - a čo sme nevideli- Americké dni v Poprade. Americka hudobna skupina, pár vojakov, nejaké hry … ešte “nedávno” si pamätám dni Sovietského zväzu … ktovie čo z toho bude. Asi nás pripravujú na to že tu bude NATO …
Asi vás pripravujú na to že tam bude NATO = preťažená lokálna distribučná sieť = výpadky = zákaz nabíjania elektrobicykov každý týžden od Štvrtka do Stredy. Elektrostíhačky majú prednosť, slovák utri nos...
Hejt: električkári (nie všetci) sú nevychovanci ... Včera večer po práci som si išiel ľahko pobicyklovať. Ani jeden električkár sa mi neODzdravil. Jeden dokonca ukázal vztýčený prostredník, asi ukázal, čo je zač. Postupne mením svoj postoj o električkároch na: sú to drzí nevychovanci. A tí slušní sú fakt len výnimkami.
Prepáč, ale tvoja chyba. Načo ich zdravíš? Ja som sa z toho už vyliečil. Okrem pedálov, dvoch kolies a prilby nemajú s nami nič spoločné.
Ani skútre, traktory či autá na bajku nezdravím.
Ten prostredník ale ozaj nechápem. To ti tak odpovedal na pozdrav?
no ešte že som sa ja včera nepozdravil keď som zastal na jednom kopci s výhľadom trom čo prichádzali z druhej strany,už som chcel povedať čaute ale začul som bzzzzzzz... tak som ich ignoroval, vysávače zdraviť nebudem
Elektrobajkeri sú ako ten Homer Simpson na horolezeckej výprave...
...keď ho šerpovia ťahali lanom na vrchol (aby mal sponzor výsledky)
Rozdiel je, že Homer nakoniec pozbieral sebaúctu a rozhodol sa dokončiť sám
Michael Kolář bol dnes V Rajeckých Tepliciach na maratóne. Ako bývalého jazdca WT by sme ho čakali aj na bedni - no, akosi nevydalo.
Asi je už starý, bachratý a dýchavičný polovičný invalid - podľa pestrej zbierky miestnych mudrlantov.
Jáááááááj, skoro mi ušlo - na ebajku bol chlapec, na ebajku.
Prepáč, ale tvoja chyba. Načo ich zdravíš? Ja som sa z toho už vyliečil. Okrem pedálov, dvoch kolies a prilby nemajú s nami nič spoločné.
Nestastnici nepozdraveni, aj by som vas pozval na stretnutie zajtra, pretoze ja zdravim vonku vsetko co sa hybe ale asi by sa to neratalo bo idem biobikom
No ono to závisí aj ako zdravite ebikera. Ak je to takto tak sa nedivte že vám neodzdravia ci ukážu prostrednik:
- Dobré ránko…no jasne lenivec na ebiku - Zdravim, no to sa ide keď ťa ťahá motor
- Servus, aaaa sorry nevsimol som si že je to ebike - Čauko, to vážne s tým tučným bruchom sa musíš voziť na električke? Slapaj za svoje a schudni
- Uhni ty cyklo podvodník
Správny pozdrav by mal vyzerať takto:
- Ahoj, uvidíme sa na kopci,budem tam tak za hodinu
- Nazdárek, tvoj ebike ma krasny zvuk
- Buď pozdraven, ať ťe síla provádí
Takže je jasné že nieje pozdrav ako pozdrav
Raz som slapal do kopca na ebiku a predbiehal som ebikera a miesto pozdravu som veselo povedal “no ale sa vam ide keď vás ťahá motor” . Chlapik chcel odvrknúť, ale keď videl že mám ebike tak sa zháčil a potom sme sa zasmiali. No aj takto sa to dá…
nie to boli ti co si myslia ze su lepsi ,len preto ze ja uz mam ecko,pritom sa vozia po niecom, co ja pomaham stavat a udrziavat ...
Je to o ľuďoch, nie o biku Cestní cyklististi sa mi nezdravia tiež, keď ma vidia na mtb a nedajbože musím ísť po ceste. Vyzerám asi ako úchyl alebo trápne
Čiže by sa to povahovo nemalo deliť na biobikerov a ebikerov ale na cyklistov s priamymi riaditkami a so zatočenými riadidkami - zakrutencami.
U zakrutencov je najviac cítiť nadradené správanie, cyklistika patri im tak ako aj cyklochodniky a cesty a ostatní sú taka nejaká podradna odnož nečistého pôvodu.
Najhorší zo zakrútencov sú uctievači čistého asfaltu. Pre nich je každá jazda Tour de France a tak sa aj správaju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak minulý pondelok sme boli so synom na bikoch v meste na zmrzku - a čo sme nevideli- Americké dni v Poprade. Americka hudobna skupina, pár vojakov, nejaké hry … ešte “nedávno” si pamätám dni Sovietského zväzu … ktovie čo z toho bude. Asi nás pripravujú na to že tu bude NATO …
...keď ho šerpovia ťahali lanom na vrchol (aby mal sponzor výsledky)
Rozdiel je, že Homer nakoniec pozbieral sebaúctu a rozhodol sa dokončiť sám
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Asi je už starý, bachratý a dýchavičný polovičný invalid - podľa pestrej zbierky miestnych mudrlantov.
Jáááááááj, skoro mi ušlo - na ebajku bol chlapec, na ebajku.
Nestastnici nepozdraveni, aj by som vas pozval na stretnutie zajtra, pretoze ja zdravim vonku vsetko co sa hybe ale asi by sa to neratalo bo idem biobikom
- Dobré ránko…no jasne lenivec na ebiku - Zdravim, no to sa ide keď ťa ťahá motor
- Servus, aaaa sorry nevsimol som si že je to ebike - Čauko, to vážne s tým tučným bruchom sa musíš voziť na električke? Slapaj za svoje a schudni
- Uhni ty cyklo podvodník
Správny pozdrav by mal vyzerať takto:
- Ahoj, uvidíme sa na kopci,budem tam tak za hodinu
- Nazdárek, tvoj ebike ma krasny zvuk
- Buď pozdraven, ať ťe síla provádí
Takže je jasné že nieje pozdrav ako pozdrav
Raz som slapal do kopca na ebiku a predbiehal som ebikera a miesto pozdravu som veselo povedal “no ale sa vam ide keď vás ťahá motor” . Chlapik chcel odvrknúť, ale keď videl že mám ebike tak sa zháčil a potom sme sa zasmiali. No aj takto sa to dá…
To boli tí, ktorí sa vám zdravili predtým, ale už kašlú na to
Je to o ľuďoch, nie o biku
U zakrutencov je najviac cítiť nadradené správanie, cyklistika patri im tak ako aj cyklochodniky a cesty a ostatní sú taka nejaká podradna odnož nečistého pôvodu.
Najhorší zo zakrútencov sú uctievači čistého asfaltu. Pre nich je každá jazda Tour de France a tak sa aj správaju.