Táto téma je mŕtva. Už ani tie trapne hejty niesú to čo bývalo. Chcelo by to novú krv…
Zistil som že ebikeri sú viacej pohodoví ľudia. Nikam sa neplašia, sú veselí a vyrovnaní a na nič sa nehrajú. Ebajking je ako fitnes trening. Pohodový, uvolnený a výsledok je sexi. Zatiaľ čo biosi sú ako siloví kulturistický Sypači čo ženú všetko do extrému a vysledok je tak trochu podivný. Najlepšia je vždy stredná cesta …
Vcera si idem lesnou cestou, pocujem bzukot tak pustam stopu, ale ecko ani bu ani mu, aspon podakujem. Neskor idem chodnikom popri vode, oproti sa vyrutili eckary a skoro spadli z biku, pritom bolo dost miesta na obehnutie len asi nevedeli otvladat svoju e-motorecku. Info pre laciho, neviem narodnost. A je to aj celkom smieste, ze si myslite ze ste cyklisti, to ja som bezec a chodim s pomocnym motorcekom na segwayi. Ze vas to bavi je super ale nie je to cyklistika ako sport a to je pointa.
marseluspp Stále si to nepochopil
Pre cyklistov je točenie pedálmi prirodzený pohyb, dokážeme popritom vnímať krásu okolitej prírody, nemusíme rozmýšľať, ktorá noha je v akej polohe.
Keď niekoho počuješ fučať, alebo vidíš, že sa potí je to prirodzené, patrí to totiž k zlepšovaniu kondície, ide o prekonávanie samého seba. Toľko Tebou spomínaný vývoj.
Možno o tom nevieš, pri dlhodobej námahe sa vyplavujú endorfíny.
Čo pekné si si Ty všimol na poslednej jazde električkou?
e-bike... chcem ísť v sobotu na bicykli trasu Ba-BB ... keby som mal e-bike tak by som musel zvažovať kde sa naobedujem, či je tam možnosť nabíjania ... a koľko mi také nabitie vydrží a či stačí len raz a či to bude práve na obed a tak podobne ... alebo by som proste na biku takúto vzdialenosť ísť nemohol. Takto môžem ísť ako chcem zastať kde chcem na ako dlho chcem
Naposledy som bol električkou na Štrbskom Plese. Výhľady z okna sú stále tie isté, konečne dorastá ten zničený les. Najhoršie je v električke vyriešené odkladanie batožiny. Nad mnohými sedadlami už niesú tie rošty, a potom tú batožinu človek musí mať pri nohách... aj tie názvy súprav im dali také čudesné.... Ale ďakujem za opýtanie ...
Inak som zistil že keď nevybíjam batériu, tak vydrží dlho nabitá. Takže sa takto jednoducho dá obísť problém s jej častým nabíjaním ....
Preco si stale nahovarate, ze cyklista je automaticky aj sportovec. Moja babka sa tiez vozila na bicykli a zarucene nebola sportovkyna. Tiez nerozumiem preco by sa ebiker mal obavat dlhych jazd. Ebike funguje aj po vybyti baterky, mam to overene z vlastnej skusenosti.
Porovnanie ebiku s segway je zavadzajuce, ked na ebiku netahas tak stojis a na segway len stojis a ides.
Presne ako píše Lubor1 - väčšina biobikerov sú také typy ľudí ako jeho babka. Vozia sa na bicykli aby nemuseli ďaleko chodiť. Sú to vlastne kandidáti na ebikera, akurát že vtedy ebike nebol k dispozícii a v súčasnosti možno na neho nemajú ... Sú to vyslovene Latentní ebikeri...
Moja babka sa "vozila" (skôr presúvala/cestovala) na Ukrajine, ale nepovažovala sa za cyklistku, nechodila na bicykli do lesa, na hory ... a pod. Používala ho na rýchlejší presun medzi dedinami, kde ani autobusy nechodili ... a teraz by pravdepodobne používala e-bike, ale tiež by sa asi nepovažovala za cyklistku, na rozdiel od tu prispievajúcich e-bikerov.
Tiež šoférujem auto/á a nepovažujem sa za automobilového pretekára (už ani pupok mi nepreteká cez opasok)
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté
[quote="@1950291"
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté [/quote]
A keď budeš ešte pátrať ďalej, tak možno zistíš, že si sesternica jeho pravej nohy a ľavého kolena.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdravíš sa, zdravíš, až sa z toho uzdravíš...
Zistil som že ebikeri sú viacej pohodoví ľudia. Nikam sa neplašia, sú veselí a vyrovnaní a na nič sa nehrajú. Ebajking je ako fitnes trening. Pohodový, uvolnený a výsledok je sexi. Zatiaľ čo biosi sú ako siloví kulturistický Sypači čo ženú všetko do extrému a vysledok je tak trochu podivný. Najlepšia je vždy stredná cesta …
Pre cyklistov je točenie pedálmi prirodzený pohyb, dokážeme popritom vnímať krásu okolitej prírody, nemusíme rozmýšľať, ktorá noha je v akej polohe.
Keď niekoho počuješ fučať, alebo vidíš, že sa potí je to prirodzené, patrí to totiž k zlepšovaniu kondície, ide o prekonávanie samého seba. Toľko Tebou spomínaný vývoj.
Možno o tom nevieš, pri dlhodobej námahe sa vyplavujú endorfíny.
Naposledy som bol električkou na Štrbskom Plese. Výhľady z okna sú stále tie isté, konečne dorastá ten zničený les. Najhoršie je v električke vyriešené odkladanie batožiny. Nad mnohými sedadlami už niesú tie rošty, a potom tú batožinu človek musí mať pri nohách... aj tie názvy súprav im dali také čudesné.... Ale ďakujem za opýtanie ...
Inak som zistil že keď nevybíjam batériu, tak vydrží dlho nabitá. Takže sa takto jednoducho dá obísť problém s jej častým nabíjaním ....
Porovnanie ebiku s segway je zavadzajuce, ked na ebiku netahas tak stojis a na segway len stojis a ides.
Ziadna Ukrajina ale Velamos a ak sa dobre pamatam v inom ako v sukni so zasterou som ju ani nevidel.
Tiež šoférujem auto/á a nepovažujem sa za automobilového pretekára (už ani pupok mi nepreteká cez opasok)
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté
A keď budeš ešte pátrať ďalej, tak možno zistíš, že si sesternica jeho pravej nohy a ľavého kolena.
moze byt ?
Ha ha ha... Však sa hrajú! Na cyklistov! A pritom sú to e-motorkári!