Aspoň vidno tu mentalitu .. Zákon či záruka je im u prdele... Cieľ je voziť sa ako na motorke, bez vodičského a papierov k vozidlu..
Všetci veselo nacipovane a ešte sa tvária urazene keď to skritizujes.
dnes som prevetral HT raketku na jednej horskej chate vo Fatre - samé smutné motorky ako pred harley pub-om. Vyľakal ma bzučo, obiehajúci natesno, nepozdravill. Cyklisti za to pohode - zavtipkovali keď som ich predbiehal že kde mám motor. Ja na to - doma vo vysávači
Čavte.
Ta evolúcia je super. Je to tak. Keď ti zdochne po ceste baterka, musíš sa zase vrátiť do praveku …
Už prestante s tými komplexami s pozdravom. Ebiker sa musí sústrediť. Spravne dýchanie, držanie tela, kadencia, tepova frekvencia, okysličenie krvi a hlavne príroda.
S tým zdravením je to takto: preto sú bioši zdravší lebo sa z toho zdravenia až uzdravili …
držanie tela ebikera vyzerá ako mix zombíka a ochrnutého - vystrašený z nástrah terénu , upätý pohľad, neohybný chrbát, nadváha, veľmi spomalená kadencia šlapania. Proste nešportový postoj nápadný z veľkej diaľky. To je môj záver z dnešného investigatívneho pozorovania min. 15+ bzučiakov naozaj so športom podoba žiadna, len mototuristika
Mna minule pobavila jedna teta, som si v lese prezliekal komplet prepote tricko a zrazu velmi divny zvuk. Jak nalet hejna sarkanov. Pozeram co sa to blizi miernym zjazdom a to teta na emopede, v bunde a na tej bunde mala este nejaky lacny prsiplast co jej sustal ohromnym sposobom. Ale zjavne ju to bavilo, len by nepocula ani marselusove nadsene stony ked dosahuje evrchol, tak sustala.
držanie tela ebikera vyzerá ako mix zombíka a ochrnutého - vystrašený z nástrah terénu , upätý pohľad, neohybný chrbát, nadváha, veľmi spomalená kadencia šlapania. Proste nešportový postoj nápadný z veľkej diaľky. To je môj záver z dnešného investigatívneho pozorovania min. 15+ bzučiakov naozaj so športom podoba žiadna, len mototuristika
Síce sa to diametrálne líši od pozorovaní marseluspa, resp. od domnelého videnia miestnych emotorkárov samých seba, ale mám (aj) z dneška úplne rovnaké postrehy.
Len by som doplnil ďalšie neklamné znamenie že ide o e-makača - kolená naširoko od seba ako pri pobyte na toalete po poriadnej porcii kapustnice
To je panečku tá evolúcia cyklistiky
Tak mám pocit že stále priťahujete tých pár podivných ebikerov ktorí existujú. Tých ostatných stretávam ja ...
A čo je na tom také divné pozerať na stav batérie na ebiku. To isté robím s batériou na mobile a tiež sledujem stav peňazí na účte, sledujem stav nafty v nádrži a tlak v pneumatikách ... stále treba niečomu venovať pozornosť a naviac " keď ebike miluješ, nieje čo riešiť" .
Zosmiešňovať ebikera je ako sa smiať kamarátovi že má škaredú ženu. Možno je to pravda, ale nepatrí sa to ...
Ja som stretol vcera ozajstneho e-motorkara. Siel oproti mne do mierneho stupania, ale ani nohami netocil. Do mesta fajn, aspon sa clovek nespoti v letnych horucavach pri presune do prace a pod., ale na vylet do prirody mi to pride uz trochu divne. To uz si rovno mohol kupit elektricky skuter, aspon by mu pedale nezavadzali.
Tento nešťastný argument sa tu vyskytuje veľmi často že ,,počkaj ak nebudeš vládať,budeš mať YX rokov,tak ti bude ešte e-nezmysel dobrý" ... ... ...Jedno viem isto-určite nebudem robiť zo seba vola, vozením sa na ,,motorke" a predstierať, že som cyklista.
To funguje inak a dufam na to prides. Pride den ked volba bude medzi stavom, ze sedis v kresle pred televizorom a utieras si sopel alebo moznostou este raz sa podivat po tych krasnych spomenutych miestach. Ja nikomu nic nepredstieram, dokonca som hrdy na to, ze stretavam biobikerov o generaciu mladsich a beru ma ako jedneho z nich) ale uzivam si zivota a naozaj z hlbky duse ti prajem aby si k tomu dospel raz aj ty.
na skutri nemozes do lesa a ani na BK bez povolenky, na tomto offi mozes.
Nemozes, ak sa ti nezapina motor az tocenim pedalov, tak to nespada pod vynimku o pridavnom motorceku. Ale tak realita je taka, ze to nikto neriesi. Videl som jedneho emotorkara, ako hrabal listie vo vyjazde pod Kolibou Aspon to nepocut na cely les.
pista napíšem to jasne ešte raz-žiadna voľba,alebo dilema u mňa nebude.Za 33 rokov som už pedálmi natočil dosť a dúfam,že ešte zopár rokov potiahnem.Presne ako som napísal v mojom príspevku,ak raz príde deň,že nebudem viac vládať ťahať môj jediný, osobný motor,ktorý mám v nohách,tak tento krásny šport zavesím na klinec a budem sa venovať napr.turistike,alebo niečomu inému.Človek môže robiť aj iné veci,ako cyklistiku.Mám k cyklistike(a osobitne cestnej) tak veľký rešpekt,že ju nebudem dehonestovať a przniť vozením sa na motorke.To je proti všetkým mojím zásadám a presvedčeniu,že ak sa venujem cyklistike-tak idem výlučne na vlastný pohon.Jasnejšie to už nedokážem formulovať.
pista napíšem to jasne ešte raz-žiadna voľba,alebo dilema u mňa nebude.Za 33 rokov som už pedálmi natočil dosť a dúfam,že ešte zopár rokov potiahnem.Presne ako som napísal v mojom príspevku,ak raz príde deň,že nebudem viac vládať ťahať môj jediný, osobný motor,ktorý mám v nohách,tak tento krásny šport zavesím na klinec a budem sa venovať napr.turistike,alebo niečomu inému.Človek môže robiť aj iné veci,ako cyklistiku.Mám k cyklistike(a osobitne cestnej) tak veľký rešpekt,že ju nebudem dehonestovať a przniť vozením sa na motorke.To je proti všetkým mojím zásadám a presvedčeniu,že ak sa venujem cyklistike-tak idem výlučne na vlastný pohon.Jasnejšie to už nedokážem formulovať.
Jasne, také silné reči poznáme. Presne to bude ako s modrou pilulkou. NIKDY NIKDY kým ti stojí, ale keď ti bude visieť a budeš to chcieť zažiť znovu, tak si ju dáš ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/elektro-bicykle-f33/chiptuning-ebajk-t43208-60.html
Aspoň vidno tu mentalitu .. Zákon či záruka je im u prdele... Cieľ je voziť sa ako na motorke, bez vodičského a papierov k vozidlu..
Všetci veselo nacipovane a ešte sa tvária urazene keď to skritizujes.
https://m.youtube.com/shorts/SQcrqx_0fXo
Ta evolúcia je super. Je to tak. Keď ti zdochne po ceste baterka, musíš sa zase vrátiť do praveku …
Už prestante s tými komplexami s pozdravom. Ebiker sa musí sústrediť. Spravne dýchanie, držanie tela, kadencia, tepova frekvencia, okysličenie krvi a hlavne príroda.
S tým zdravením je to takto: preto sú bioši zdravší lebo sa z toho zdravenia až uzdravili …
Síce sa to diametrálne líši od pozorovaní marseluspa, resp. od domnelého videnia miestnych emotorkárov samých seba, ale mám (aj) z dneška úplne rovnaké postrehy.
Len by som doplnil ďalšie neklamné znamenie že ide o e-makača - kolená naširoko od seba ako pri pobyte na toalete po poriadnej porcii kapustnice
To je panečku tá evolúcia cyklistiky
S kým šústala? A či len šušťala?
A čo je na tom také divné pozerať na stav batérie na ebiku. To isté robím s batériou na mobile a tiež sledujem stav peňazí na účte, sledujem stav nafty v nádrži a tlak v pneumatikách ... stále treba niečomu venovať pozornosť a naviac " keď ebike miluješ, nieje čo riešiť" .
Zosmiešňovať ebikera je ako sa smiať kamarátovi že má škaredú ženu. Možno je to pravda, ale nepatrí sa to ...
To funguje inak a dufam na to prides. Pride den ked volba bude medzi stavom, ze sedis v kresle pred televizorom a utieras si sopel alebo moznostou este raz sa podivat po tych krasnych spomenutych miestach. Ja nikomu nic nepredstieram, dokonca som hrdy na to, ze stretavam biobikerov o generaciu mladsich a beru ma ako jedneho z nich) ale uzivam si zivota a naozaj z hlbky duse ti prajem aby si k tomu dospel raz aj ty.
Nemozes, ak sa ti nezapina motor az tocenim pedalov, tak to nespada pod vynimku o pridavnom motorceku. Ale tak realita je taka, ze to nikto neriesi. Videl som jedneho emotorkara, ako hrabal listie vo vyjazde pod Kolibou
Na druhej strane, pista sa každým opisom svojej vlastnej situácie akoby nevdojak dištancuje od cyklodrovonej omladiny, a to sa mi páči:)
Bio hrdina.
Hnutie za potláčenie bio v športe
Jasne, také silné reči poznáme. Presne to bude ako s modrou pilulkou. NIKDY NIKDY kým ti stojí, ale keď ti bude visieť a budeš to chcieť zažiť znovu, tak si ju dáš ...