Ale veď podľa miestnych hejterov eckari jazdia v tesilkach a paperkach?
Páperky dočasne out. Hitom jarnej sezóny v segmente eŠportofci je fotrovský outfit: dlhé gace, košela/mikina a la idem-do-tesca-na-nákup, batoh a full sus. Staršie ročníky prichádzajú do športu no... :)
Páperky dočasne out. Hitom jarnej sezóny v segmente eŠportofci je fotrovský outfit: dlhé gace, košela/mikina a la idem-do-tesca-na-nákup, batoh a full sus. Staršie ročníky prichádzajú do športu no... :)
Neviem prečo ťa to trápí, to je každého osobná vec
Tento nešťastný argument sa tu vyskytuje veľmi často že ,,počkaj ak nebudeš vládať,budeš mať YX rokov,tak ti bude ešte e-nezmysel dobrý" Nikto nie je terminator,ale jedno viem isto-ak raz príde môj čas,že z nejakého dôvodu(staroba,choroba,veľmi vážny úraz atď.) nebudem môcť krútiť nožičkami na mojom cesťáku,tak z neho s obrovskou pokorou a noblesou zosadnem,veľmi pekne poďakujem za tie krásne roky,ktoré mi boli dopriate stráviť v sedle(zatiaľ mám odjazdených 33 rokov výlučne na ceste) za tie tisíce najazdených kilometrov v našej,aj okolitých krajinách a mnoho nezabudnuteľných zážitkov,ktoré mi priniesol tento krásny šport.Jedno viem isto-určite nebudem robiť zo seba vola, vozením sa na ,,motorke" a predstierať, že som cyklista.
Keď sa niekto nemôže ohnúť v chrbte tak mu ostáva asi len e-bike.
Či bike má bateriu alebo nie, geometria je rovnaká.....
Za chvíľu príde niekto s názorom že ebike odháňa zle počasie
S ebike vznikla legislatívna diera, ako ľudia bez soferaku mozu bzukat jak na motorke.... Na Babetu potrebuješ aspoň malý soferak.... vybavovačky...
Ebike zaplatíš, na predajni cipnu, a bzukas bez papierov atď...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A ty ako hovorca istej skupiny si to práve urobil. Vodu kážem víno pijem. Vy urážať môžete (si prečítaj na predchádzsjúcej strane kto s tým začal), ale naopak sa vám to už nepáči.
milankr79 Prave ty si znamy nielen v tejto teme svojim ofenzivnym a urazacnym prejavom, tak neviem preco si to zrovna ty vzal osobne co Optimus napisal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Páperky dočasne out. Hitom jarnej sezóny v segmente eŠportofci je fotrovský outfit: dlhé gace, košela/mikina a la idem-do-tesca-na-nákup, batoh a full sus. Staršie ročníky prichádzajú do športu no...
Neviem prečo ťa to trápí, to je každého osobná vec
Staršie ročníky prichádzajú do športu no...
Naozaj vám držím palce aby ste sa toho aspoň dožili
Staršie ročníky prichádzajú do športu no...
Naozaj vám držím palce aby ste sa toho aspoň dožili
To aj my si držíme😆
Či bike má bateriu alebo nie, geometria je rovnaká.....
Za chvíľu príde niekto s názorom že ebike odháňa zle počasie
S ebike vznikla legislatívna diera, ako ľudia bez soferaku mozu bzukat jak na motorke.... Na Babetu potrebuješ aspoň malý soferak.... vybavovačky...
Ebike zaplatíš, na predajni cipnu, a bzukas bez papierov atď...
https://www.mtbiker.sk/forum/elektro-bicykle-f33/chiptuning-ebajk-t43208-60.html
To robíš zo seba už teraz a nepotrebuješ k tomu ani ebajk.
Mal by si sa správať slušnejšie, práve o tebe si to tu ľudia myslia a nikto ti to nešplechne...zo slušnosti.