Osemtisicovky v Himalajach nie su len o kondicke, ale aj adaptacii na vysoku nadmorsku vysku. Ak tutu adaptaciu tvoje telo nezvlada, mozes mat kondicku aku chces, ale nedas to.
Tak to je aj s e-bikami. Kazdy sa chce hnat za vykonmi ako pravidelne trenujuci bikeri, ale takto to nefunguje.
Chyba ľudského úsudku je že si niektorí vždy myslia že tí druhí dokážu to čo oni a že len nevynakladajú dosť úsilia. Nieje to tak.
Niekto je športový typ, niekto zase matematický, niekto rečnicky a niekto zase spiritualistický …. Niekomu ide matematika sama, niekto sa s nou morduje. Tak je to aj so športom.
Sebavedomie - je vyraz označujúci poznanie samého seba a svojich predností a nedostatkov. A tie treba rešpektovať, skúšať prekonavať, ale nehnať do extrémov.
Môžte skúsiť dať nejakú 8000-covku v Himalájach, stačí získať kondičku …
Sice sme v troll teme ale takuto hlupost napisat to je fakt uz moc Mega super vyhovorka na vsetko
ale práve naopak .. napísal to pekne a vlastne správne, len s toho vyvodil nesprávny dôsledok .. človek má byť sebavedomý a nehanbiť sa, že nemá výkonnosť iného a nemusí ju nasilu "dokupovať"
Tu nejde o výkony na ebiku. Teda píšem to za seba, lebo tak to je u mňa. Myslím že aj člen rs... to tak má podobne. Najväčší prínos je tá radosť z pohybu, ventilovanie stresu a pobyt v prírode, cykloturistika. Nevidím u mňa ani iný dôvod na bicyklovanie a ani na biobiku.
aha cize ked som zacinal s bikom tak pri prvych kondicnych problemoch som mal hned kupovat ebike a netrenovat lebo ja tiez nie som zrovna sportovy typ
mal som 105kg a ja somar som si kupil bike bez baterky a motora a este som sa na nom aj potil
toto zmyslanie je toxicke. Nemam na to tak miesto treningu a zlepsovania si kupit motorcek. uff, to sme to dopracovali.
Aj na motorke a aute je radost z pohybu. Ina, ale je.
Po spravnosti by nemala byt pripomoc obmedzovana na rychlost ale na vykon. 250w a dost. 25km/h mi pride po rovine smiesne malo, do kopca casto prilis vela. Ale 250w by to pekne urovnalo. Ale co uz, ked po lesoch behaju pupkaci na 800w+ motorkach.
Vďaka ale nemám záujem dobrovoľne sa trýzniť 20kg hovädom 🥴 🤭
To je moznosti...
Možno tomu nebudeš veriť,ale v zime som tak chodil 4,5 km hore do doliny, pokiaľ bolo odhrrnute a bez soli.
Začal som s pripomocou ,aby som sa nespotil,ale dolu pri -8 som tak premrzol že som to ťahal za svoje aby som sa zohrial.
A to teda mňa hádam nik nebude upoozrievat z nejakého športovania 😀😀😀
Nebola to celodenka ale na doobedie som sa prejavil,keď ŠPORTOVCI športuvali na trnažéroch👍
Aj na motorke a aute je radost z pohybu. Ina, ale je.
Po spravnosti by nemala byt pripomoc obmedzovana na rychlost ale na vykon. 250w a dost. 25km/h mi pride po rovine smiesne malo, do kopca casto prilis vela. Ale 250w by to pekne urovnalo. Ale co uz, ked po lesoch behaju pupkaci na 800w+ motorkach.
Ale veď 250W nominál na legál ebajkoch je... Je to jedna z legislatívnych podmienok... Každý motor nad to, je už rovnako "legálny" ako odblokovaný...
To je moznosti...
Možno tomu nebudeš veriť,ale v zime som tak chodil 4,5 km hore do doliny, pokiaľ bolo odhrrnute a bez soli.
Začal som s pripomocou ,aby som sa nespotil,ale dolu pri -8 som tak premrzol že som to ťahal za svoje aby som sa zohrial.
Nebola to celodenka ale na doobedie som sa prejavil,keď ŠPORTOVCI športuvali na trnažéroch👍
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Pre mna nema zmysel ist von len preto aby som zlahka prehadzoval nohami a mal suche pazuchy.
To mozem ostat doma na gauci.
Sport nieco stoji, pitny rezim-vyziva, opotrebenie dielov, cyklohandry, servis, proste vsetko.
Ked to vsetko mam minat, nicit tak nech to ma aj zmysel. A tym je palenie kalorii, trening a ist na max svojich moznosti. Bateria v tejto veci je mi na obtiaz.
Pre mna nema zmysel ist von len preto aby som zlahka prehadzoval nohami a mal suche pazuchy.
Sport nieco stoji, pitny rezim-vyziva, opotrebenie dielov, cyklohandry, servis, proste vsetko.
Ked to vsetko mam minat, nicit tak nech to ma aj zmysel. A tym je palenie kalorii, trening a ist na max svojich moznosti. Bateria v tejto veci je mi na obtiaz.
A niekto ti to vnucuje? Véd rob si čo uznáš za vhodne,a kľudne pokračuj aj v tejto téme keď to potrebuješ zo seba dostať,?
taky bosch cx ma pisanych 540w pri 70rpm, ale inak uz som samozrejme stretol dost ebikerov (tuna v okoli sa to nimi priam hemzi a obcas aj pridu z inych krajov sa nahanat ) , aby som videl, ako funguju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to je aj s e-bikami. Kazdy sa chce hnat za vykonmi ako pravidelne trenujuci bikeri, ale takto to nefunguje.
Niekto je športový typ, niekto zase matematický, niekto rečnicky a niekto zase spiritualistický …. Niekomu ide matematika sama, niekto sa s nou morduje. Tak je to aj so športom.
Sebavedomie - je vyraz označujúci poznanie samého seba a svojich predností a nedostatkov. A tie treba rešpektovať, skúšať prekonavať, ale nehnať do extrémov.
Môžte skúsiť dať nejakú 8000-covku v Himalájach, stačí získať kondičku …
Sice sme v troll teme ale takuto hlupost napisat to je fakt uz moc
mal som 105kg a ja somar som si kupil bike bez baterky a motora a este som sa na nom aj potil
toto zmyslanie je toxicke. Nemam na to tak miesto treningu a zlepsovania si kupit motorcek. uff, to sme to dopracovali.
To je moznosti...
Ale veď 250W nominál na legál ebajkoch je... Je to jedna z legislatívnych podmienok... Každý motor nad to, je už rovnako "legálny" ako odblokovaný...
To píšeš tomu nesprávnemu o zime a trenažéri
...básnik písal o niečom inom,to o trenažéri je len koli udržaniu úrovne tohto vlákna,aby to admin nemzmazal.
ale kdeze 250, kazdy jeden mtb dnes dava daleko viac a nielen par sekund ,to su len take odrbavacky,ze nominal
A niekto ti to vnucuje? Véd rob si čo uznáš za vhodne,a kľudne pokračuj aj v tejto téme keď to potrebuješ zo seba dostať,?
Celosvetový komplot...
Ked je to takto, tak mas nepomer, deficit v pocte prispevkov k teme vs offtopic obhajobe
taky bosch cx ma pisanych 540w pri 70rpm, ale inak uz som samozrejme stretol dost ebikerov (tuna v okoli sa to nimi priam hemzi a obcas aj pridu z inych krajov sa nahanat
To už je na psychiatriu, porovnávať sport a úžitkovosť.
Sranda, akurát som pred pár týždňami potreboval previezť jednu staršiu posteľ. Do auta sa nezmestila, tak som použil práve bicykel
(Ale priznávam sa, na ťahanie som v stúpaniach použil aj prípomoc motora, hoci by to šlo aj bez neho. Leniviem.