Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vcera si idem lesnou cestou, pocujem bzukot tak pustam stopu, ale ecko ani bu ani mu, aspon podakujem. Neskor idem chodnikom popri vode, oproti sa vyrutili eckary a skoro spadli z biku, pritom bolo dost miesta na obehnutie len asi nevedeli otvladat svoju e-motorecku. Info pre laciho, neviem narodnost. A je to aj celkom smieste, ze si myslite ze ste cyklisti, to ja som bezec a chodim s pomocnym motorcekom na segwayi. Ze vas to bavi je super ale nie je to cyklistika ako sport a to je pointa.
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 08:03:45
24
marseluspp Stále si to nepochopil
Pre cyklistov je točenie pedálmi prirodzený pohyb, dokážeme popritom vnímať krásu okolitej prírody, nemusíme rozmýšľať, ktorá noha je v akej polohe.
Keď niekoho počuješ fučať, alebo vidíš, že sa potí je to prirodzené, patrí to totiž k zlepšovaniu kondície, ide o prekonávanie samého seba. Toľko Tebou spomínaný vývoj.
Možno o tom nevieš, pri dlhodobej námahe sa vyplavujú endorfíny.

Čo pekné si si Ty všimol na poslednej jazde električkou?
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 08:16:35
04
Myslis okrem stavu baterky?
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 08:59:59
03
e-bike... chcem ísť v sobotu na bicykli trasu Ba-BB ... keby som mal e-bike tak by som musel zvažovať kde sa naobedujem, či je tam možnosť nabíjania ... a koľko mi také nabitie vydrží a či stačí len raz a či to bude práve na obed a tak podobne ... alebo by som proste na biku takúto vzdialenosť ísť nemohol. Takto môžem ísť ako chcem zastať kde chcem na ako dlho chcem
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 10:09:32
02
arrow_leftaJoN napísal:
marseluspp .......

Čo pekné si si Ty všimol na poslednej jazde električkou?

Naposledy som bol električkou na Štrbskom Plese. Výhľady z okna sú stále tie isté, konečne dorastá ten zničený les. Najhoršie je v električke vyriešené odkladanie batožiny. Nad mnohými sedadlami už niesú tie rošty, a potom tú batožinu človek musí mať pri nohách... aj tie názvy súprav im dali také čudesné.... Ale ďakujem za opýtanie ... :)

Inak som zistil že keď nevybíjam batériu, tak vydrží dlho nabitá. Takže sa takto jednoducho dá obísť problém s jej častým nabíjaním .... ;)
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 10:20:45
03
Preco si stale nahovarate, ze cyklista je automaticky aj sportovec. Moja babka sa tiez vozila na bicykli a zarucene nebola sportovkyna. Tiez nerozumiem preco by sa ebiker mal obavat dlhych jazd. Ebike funguje aj po vybyti baterky, mam to overene z vlastnej skusenosti.
Porovnanie ebiku s segway je zavadzajuce, ked na ebiku netahas tak stojis a na segway len stojis a ides.
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 12:12:26
02
Babka na ukrajine jazdila v lycre tak ako títo moto športovci?
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 12:21:55
00
Ale veď podľa miestnych hejterov eckari jazdia v tesilkach a paperkach😜
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 12:34:53
02
Presne ako píše Lubor1 - väčšina biobikerov sú také typy ľudí ako jeho babka. Vozia sa na bicykli aby nemuseli ďaleko chodiť. Sú to vlastne kandidáti na ebikera, akurát že vtedy ebike nebol k dispozícii a v súčasnosti možno na neho nemajú ... Sú to vyslovene Latentní ebikeri... :)
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 12:37:42
00
arrow_leftivast napísal:
Babka na ukrajine jazdila v lycre tak ako títo moto športovci?

Ziadna Ukrajina ale Velamos a ak sa dobre pamatam v inom ako v sukni so zasterou som ju ani nevidel.
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 13:13:35
03
Moja babka sa "vozila" (skôr presúvala/cestovala) na Ukrajine, ale nepovažovala sa za cyklistku, nechodila na bicykli do lesa, na hory ... a pod. Používala ho na rýchlejší presun medzi dedinami, kde ani autobusy nechodili ... a teraz by pravdepodobne používala e-bike, ale tiež by sa asi nepovažovala za cyklistku, na rozdiel od tu prispievajúcich e-bikerov.
Tiež šoférujem auto/á a nepovažujem sa za automobilového pretekára (už ani pupok mi nepreteká cez opasok) :D

offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté :D :D :D
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 13:48:01
00
[quote="@1950291"
offtopic ... teraz mi vlastne trklo v lebeni, že je z tej istej dediny ako rodičia jedného majstra Európy v MTB a ešte aj priezvisko za slobodna mala to isté :D :D :D[/quote]

A keď budeš ešte pátrať ďalej, tak možno zistíš, že si sesternica jeho pravej nohy a ľavého kolena. :lol:
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 14:46:59
00
Ja tomu hovorím z koňovho ľavého vajca 🫣🤣🤣
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 18:56:56
00
arrow_leftDerek24 napísal:
Táto téma je mŕtva. Už ani tie trapne hejty niesú to čo bývalo. Chcelo by to novú krv… :)

www.insportline.cz
moze byt ? :D
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 20:23:01
03
arrow_leftDerek24 napísal:
Zistil som že ebikeri sú viacej pohodoví ľudia. Nikam sa neplašia, sú veselí a vyrovnaní a na nič sa nehrajú.

Ha ha ha... Však sa hrajú! Na cyklistov! A pritom sú to e-motorkári!
Zobraziť komentár 16.06.2023 - 21:34:32
09
keyboard_arrow_up