lto
To je taký setík z MT holí. To jazdia chalani. Ten pád mal na skratkách čo križujú cestu zo Strání - stará cesta na hole. To sú také krásne technické strmáky cez skaly. Tam nechceš zapichnúť.
Takze Srsen nutis ma vratit k teme. Ja som nepostrehol, ze ivan ty si ponal cyklistiku ako energeticky vydaj. Tam tvoje porovnania sedia. Pre mna cyklistika je zazitok a preto sa divam na prejazdene km a nastupane metre inak. Pre mna ide o zazitky z vyhladov na hornej nadrzi Cierneho Vahu, Sliezskeho domu, Kralovej holi ale aj sedla pod Grossglocknerom, Sv.Jure, Mt.Ventoux ci Monte Limbara, pocity z priestorov vylodenia v Normandii alebo neuspesny pokus ochutnat cerstve ustrice v Saint Malo, posedenie s babkami pri kasne na konci sveta v Pente na Korzike, volne sa pasuce kone na Muranskej planine ci fantasticke pirohy s domacim slivkovym lekvarom na Bodorete, opekacka v biopalinkakostollo v Szephalome alebo navsteva pracovneho tabora v Tiszaloku kde konci posledna stopa po mojom otcovi. Trocha som sa rozkecal ale chcel som naznacit sirku zazitkov co prinasa cyklistika ked zabudnes na waty a co mas na sebe a co mas pod sebou ...
máš tých povinností požehnane ja by to popri povolaní asi ani nestíhal, akurát stíham čumet na garmin, skoro jak marceluss
Ziadne odsudenie? Predpokladal som, ze mu nalozite. Dvojity meter, biobiker tak nevadi?
Ani raz nespomenul prilbu, len okulare treba mat aby ti haluze nevypichli oko.
Zrejme ho niektori dobre poznate, mozno je to jeden, co tu pise.
---
Takze by som tu negeneralizoval, ze vsetko len e-bikeri.
A tak je to zo vsetkym.
So zdravenim, oblecenim, pouzivanim prilieb, davani prednosti na obojsmernych singletrailoch, obiehanim pri zjazde v rozbitom terene, ked hladate dobru stopu a neda sa este pozerat za seba, ci za vami nejde nejaky kaskader, spravanim sa na cyklotrasach, lebo idem zona 2,3,4,5 a cez to nejede vlak, atd.
To bude raz sranda čítať tieto Ivanove príspevky keď si jedneho dňa kúpi ebike Doporučenie: Nikdy nehovor nikdy ... a tiež verím že to nebude preto, lebo nič iné mu nebude ostávať.
V poslednej dobe sa mi zdá že biocyklisti sú nejakí podráždení. Hlavne tu na fóre ....zistene selektívnym pozorovaním Možno je to tým že ebikeri netrávia toľko času na sedadle vysoko "optimálne" vytiahnutom, ktoré dokázatelne ničí chlapom prostatu. Majú krásne nízky posed ako na Harley-i a úsmev na perách. Kadencia je u ebikera na dobrovoľnej báze, krúti si pedálmi ako sa mu páči a ako mu to vyhovuje a to je tá pravá sloboda. Žiadna upjatosť na sledovanie veličín, proste iba radosť z pohybu. A to bioši nepoznajú. Stále niečo sledujú a prepočítavajú a analyzujú a svet okolo im uniká ... Dôkazom toho je aj Tour de France - rýchlo rýchlo, správne a presne a podľa pravidiel a nezaváhať a sily rozložiť na desatinky wattov a ani si neužijú krajinu cez ktorú prechádzajú. Potom len viera v stupienok, inak velké sklamanie a potom ešte dva mesiace analýza že čo a prečo a ako to že to nevyšlo ...
Toto ebiker nepotrebuje k svojmu športu, ebiker má radosť z výletu ešte len na neho pomyslí a víťazstvo je vopred jasné ...
To bude raz príjemné čítať tieto marcelusovepp príspevky keď jedneho dna dospeje do štádia že prenho už nebude prioritou len uspokojovanie základných živočíšnych pudov ako rozmnožovanie, ... ale posunie sa aj niekam o level vyššie
Kedysi sa tradovalo že ak sa chlapi bavia dlhšie ako 10 min o niecom inom ako o ženách tak sú to *****i … tak neviem či to prave nieje váš problém nízkeho testosterônu a zničenej prostary zo sedla bicykla čo vám otupuje záujem o ženy …
Zhodnotil by som to tak: Ivo je výkonový predátor a Marsel je sexuálny predátor. Čo sa tak bavím pri rôznych debatách s kamoškami, tak väčšinou im viac vadia sexuálni predátori ako Výkonostní kouči. 😎🤷♂️
oženit ? nesranduj, žena by ma zabila do dôchodku už v robote nejak tie 3 roky vydržím, potom si kúpim e-bike a začnem poriadne makat, dúfam že udržím 20 minút aspon 600 W - bez WM AgeFactor
to je jedno ako čo, podstatné je že sa prezentujem k téme - elektrohejterujem ne jak marceluspp že sa tu po prečítaní jeho príspevkov človek cíti jak na urológii, samá prostata, ...
Dnes sa mi podarilo odfotiť električky v ich prirodzenom prostredí pri napájadle. Ďalšie električky trpezlivo čakali opodiaľ, čakajúc, kedy sa im ujde papa. No našli sa aj zúfalé jedince, ktoré prišli vyšťavené, a, smutne hľadiac na plný válov, poklusom odišli hľadať iný prameň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je taký setík z MT holí. To jazdia chalani. Ten pád mal na skratkách čo križujú cestu zo Strání - stará cesta na hole. To sú také krásne technické strmáky cez skaly. Tam nechceš zapichnúť.
máš tých povinností požehnane
Ani raz nespomenul prilbu, len okulare treba mat aby ti haluze nevypichli oko.
Zrejme ho niektori dobre poznate, mozno je to jeden, co tu pise.
---
Takze by som tu negeneralizoval, ze vsetko len e-bikeri.
A tak je to zo vsetkym.
So zdravenim, oblecenim, pouzivanim prilieb, davani prednosti na obojsmernych singletrailoch, obiehanim pri zjazde v rozbitom terene, ked hladate dobru stopu a neda sa este pozerat za seba, ci za vami nejde nejaky kaskader, spravanim sa na cyklotrasach, lebo idem zona 2,3,4,5 a cez to nejede vlak, atd.
Je to vsetko v ludoch.
Aj v ich vychove za mlada.
V poslednej dobe sa mi zdá že biocyklisti sú nejakí podráždení. Hlavne tu na fóre ....zistene selektívnym pozorovaním
Toto ebiker nepotrebuje k svojmu športu, ebiker má radosť z výletu ešte len na neho pomyslí a víťazstvo je vopred jasné ...
To bude raz príjemné čítať tieto marcelusovepp príspevky keď jedneho dna dospeje do štádia že prenho už nebude prioritou len uspokojovanie základných živočíšnych pudov ako rozmnožovanie, ... ale posunie sa aj niekam o level vyššie
Su veci.ktore si musis vediet zasluzit. Napriklad trpezlivym cakanim na dochodok.
Kto by s ním vydržal? Už len pomyslenie na to, že musíš byť jeho kolega je hrôza.
A ty? Píšeš že máš 3 roky do dôchodku a prezentuješ sa tu ako decko aj s tým druhým truhlíkom čo lajkuje každú k...u a má všetky príspevky skryté.
jak že by so mnou žena nevydržala ? už 30 rokov so mnou vydržala a z kolegov nikto nemá e-bike tak si rozumieme
National e-geographic.