tak vrátil som sa z dovolenky v Chorvátsku z mestečka Rogoznica a tam ludia jazdia iba TESCO celoodpružené biky proste niečo ako kvalitný bike im nehovorí nič dokonca niektore TESCO ypsilon biky nejsú ani v vzadu opružené aj ked na takom biku je to už fakt sila to ušetria asi tak za zadné opruženie 10 €
Máte aj vy skúsenosti s krajinou kde je niečo podobné alebo niaky cyklistický extrém?
myslim, ze to je uplne normalne... ludia to nemaju ako sport, cize nevidia do toho dobre ako my a je im to viac menej jedno ked to "funguje".. aspon tak to vnimam ja
presne tak. podla mna to je spravne. ked vidim decka na fulloch ktore na tom biku nikdy nevysli zo sidliska tak mi je do placu. z praktickej stranky by im uplne stacila liberta za 100e. to ze si kupuju drahe biky len na zlepsenie image tiez nieje nieco cim by sa dalo chvalit
chorvati su trochu ina mentalita
minimalne ti, co ziju pri plazi, co pekne zarabaju na prenajmoch cez sezonu, maju kopec penazi a aj tak jazdia na starych dvojkovych golfoch...hlave ze im to jazdi a nic ine neriesia
nepotrebuju sa ukazovat ako my slovaci...tu clovek cosi zarobi a uz kupuje porsche cayenne, aj ked potom si nemoze kupit ani salamu, aby mal na benzin...
zase keby si stretol nejakeho chorvata, co jazdi a ma bike ako konicek, tak by mal urcite cosi lepsie
bajk maju na presuvanie sa z miesta na miesto a obcasny vylet. Je im to jedno. Navyse nie kazdy potrebuje machrovat s bajkom za 4000 EUR ako to casto vidiet u nas. Su ludia, ktori na 300 eurovom bajku daju taky vykon, ze ostatni sa im mozu poklonit.
Pokiaľ by ste sa prešli po meste , zistili by ste , že prevažujú TESCO bajky. Rovnako je to aj v dedinách. Keď niekto chodí každý deň po dedine do obchodu, načo mu je bajk za 300€? Je to normálne.
Po dedine im to na jazdenie staci. Ti co pretekaju potrebuju kvalitnejsie bajky.
Ale su ludia, ktori aj na horsich strojoch daju perfektne vysledky .....vid Jozef Orem, na bajku, kory sa rozpadal daval dlhe trate ja by som ani na bajku za 6000 EUR nedal taky vykon ako on.
nie, to nie. Chcel som povedat, ze hodnota bajku nie je vypovedna hodnota o bajkerovi. Na Skalke ma obehol chalan na 10 rocnom Authorovi, ktory vrzgal a mal este aj krive koleso
ci mas 600 alebo 6000 eurovy bajk je to jedno ak mas h...o v nohach
keď si chceš merať kokoše s dalšími, tak v prvom rade ide o to, či na to vôbec máš a koľko máš odjazdené...tie ostatné veci sú až následné...to si treba uvedomiť
preto (alebo ako hovoríš ty nato), že mam pocit, že podľa teba drahší bicykel má mať len ten, čo je lepší...
Prave nie! Myslel som, ze dobri jazdci zajazdia dobry vysledok aj na starej sunke. A naopak mantaci si kupia 4000 bajky a potom koncievaju v strede pola. Hlavne, ze su velmi pysni a dviha im to EGO, ked im to kazdy obcumuje a zavidi
cykloturista, si trochu vedla. Nie kazdy si kupuje drahy bajk preto, aby machroval pred ostatnymi. Väcsina si ho kupi preto, ze si chce spravit radost, lebo sa im paci a pod. To by si potom mal podla Tvojej teorie kazdy kupovat ako auto len Daciu, ved ta odvezie rovnako ako Mercedes...
Myslim, ze cela tato tema bola zbytocna uz od zaciatku a da sa uzavriet asi na sposob "kazdy jazdi na tom, co mu vyhovuje a na co postacuje jeho rozpocet". A ked niekto so slabsou kondickou jazdi na bajku za 3-4-5000 €, tak to este neznamena, ze chce machrovat. Samozrejme su aj taki, ale tych je asi pomenej. Plno ludi si drahsi bajk kupi kvoli nizsej vahe, co je tiez jeden z receptov na slabsiu kondicku... (nie kazdy ma cas/moznost trenovat 3-4 krat tyzdenne).
co je toto za vlakno??? Naznaci sa jedna tema a cele sa to zvrhne inym smerom. Cykloturista prenasa svoje osobne traumy do kazdeho vlakna?!?
Uz by aj stacilo.
Chcel som touto témou povedať že tam nitko ale prisahám nikto nemá ani 300 € bike a že u nás sa nájdu ľudia aj ako oni ale aj aj taký čo si kúpia lepší bike . Ja len to že je to proste (pre mňa) zážitok vidieť ludí ktorým tam stačí málo, jazdia tam staré golfy 5 renulty a TESCO biky proste chcel som len to povedať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
minimalne ti, co ziju pri plazi, co pekne zarabaju na prenajmoch cez sezonu, maju kopec penazi a aj tak jazdia na starych dvojkovych golfoch...hlave ze im to jazdi a nic ine neriesia
nepotrebuju sa ukazovat ako my slovaci...tu clovek cosi zarobi a uz kupuje porsche cayenne, aj ked potom si nemoze kupit ani salamu, aby mal na benzin...
zase keby si stretol nejakeho chorvata, co jazdi a ma bike ako konicek, tak by mal urcite cosi lepsie
Ale su ludia, ktori aj na horsich strojoch daju perfektne vysledky .....vid Jozef Orem, na bajku, kory sa rozpadal daval dlhe trate
ci mas 600 alebo 6000 eurovy bajk je to jedno ak mas h...o v nohach
myslim, ze som to popisal tak ako si to vystihol ty. Tak naco opakujes to iste???
Prave nie! Myslel som, ze dobri jazdci zajazdia dobry vysledok aj na starej sunke. A naopak mantaci si kupia 4000 bajky a potom koncievaju v strede pola. Hlavne, ze su velmi pysni a dviha im to EGO, ked im to kazdy obcumuje a zavidi
Myslim, ze cela tato tema bola zbytocna uz od zaciatku a da sa uzavriet asi na sposob "kazdy jazdi na tom, co mu vyhovuje a na co postacuje jeho rozpocet".
Uz by aj stacilo.