ono bol taký vtip,že keď začnu fajčiť mne ja prestanem ...
03.04.2008 - 18:18:43
00
Fajciar nikdy nepochopi, ako je otravny a bezohladny pre svoje nefajciarske okolie. To pochopi clovek az v momente, ked mu cigarety k zivotu prestanu chybat. Viem o com hovorim, presiel som tym.

101% suhlas :?
03.04.2008 - 19:35:12
00
Ono to skôr vyzerá, že z bývalého bezohľadného fajčiara sa keď prestane fajčiť stane rovnako bezohľadný antifajčiar.

Treba byť ludomil a dopriať neškodnej zábavky ostatným.
03.04.2008 - 20:03:44
00
Je to presne tak a netajim sa tym.
Zabavaj sa kde chces, ale neskod ludom, ktori o tvoju zabavku nestoja.
03.04.2008 - 20:09:10
00
presne toho nazoru som aj ja aj ked mam uplne negativny vstah ku cigaretam- to skor uz trava :D :D ale ne.
03.04.2008 - 20:10:34
00
Treba byť ludomil a dopriať neškodnej zábavky ostatným.

ked pridem niekde si sadnut a je tam nahulene a bohuzial nie je taky podnik kde by nebolo tak to musim dychat. mas pocit, ze to je neskodna zabavka? pasivne fajcenie tiez skodi ak o tom nevies
03.04.2008 - 20:58:47
00
ked pridem niekde si sadnut a je tam nahulene a bohuzial nie je taky podnik kde by nebolo tak to musim dychat. mas pocit, ze to je neskodna zabavka? pasivne fajcenie tiez skodi ak o tom nevies

To je pravda najst teraz nejaku krcmu kde nieje nafajcene je vazne dost problem. mali by sme tu spravit zoznam takych :D jedine co v lete vsetko zachranuje su terasy.
03.04.2008 - 21:04:28
00
Ohľaduplný fajčiar si napríklad:

- nezapáli v reštaurácii kde s ním obeduje x ďalších ľudí vrátane detí,
- nezapáli keď ide vo výťahu, napr. aj sám, inak vačší hnus ako nastúpiť do zahuleného výťahu nepoznám,
- nezapáli napr. na zastávke (hlavne ak stojí v búdke), kde s ním čaká na bus či niečo iné x-ďalších ludí, alebo ak si potrebuje zapáliť poodíde ďalej, kde nikomu nevydychuje dym do tváre a podobne ešte to doplním: a keď už fajčí aj tesne predtým než nastúpi do busu, tak posledný šluk vydýchne ešte vonku a nie na schodoch busu do vnútorného priestoru,
- nezapáli v práci na wc, lebo sa mu nechce ísť von, keď je zima,
- a podobne....pointa je v tom nefajčiť tam, kde sú iní ľudia a na miestach, ktoré iní ludia navštevujú aj po odídení fajčiara z daného miesta

Inak mi fajčenie nevadí, fajčenie je každého osobná vec

Naposledy upravil root dňa 04.04.2008 - 08:36:20, celkovo upravené 2 krát.

04.04.2008 - 08:09:47
00

- nezapáli keď ide vo výťahu, napr. aj sám, inak vačší hnus ako nastúpiť do zahuleného výťahu nepoznám,
- nezapáli napr. na zastávke (hlavke ak stojí v búdke), kde s ním čaká na bus či niečo iné x-ďalších ludí, alebo ak si potrebuje zapáliť poodíde ďalej, kde nikomu nevydychuje dym do tváre a podobne,
- a podobne....pointa je v tom nefajčiť tam, kde sú iní ľudia a na miestach, ktoré iní ludia navštevujú aj po odídení fajčiara z daného miesta

tie veci povacsinou dodrzujem :)
04.04.2008 - 08:12:04
00
s tym co napisal root uplne suhlasim
04.04.2008 - 08:18:53
00
Keďže je to teraz v čechách veľmi preberané téma a zhodou okolností mám naladené jedno moravské rádio, tak tam teraz hovorili:

"U kuřákú a lidí pohybujících se v kuřáckém prostředí se zvyšuje riziko, že nebudou moci počít dítě"

Doplňujem to, teraz to dávajú celé, to predtým bola len upútavka.
"Pravdepodobnost se u kuřákú zvyšuje až o 60% oproti nekuřákúm, proto lékaři doporučují lidem, který chtějí počít dítě přestat kouřit aspoň 3 měsíce předtím. Pravdepodobnosť početí se tím, hlavne u žen, velmi zvyšuje"

To je len ako perlička. Nevyjadruje to môj názor.

Naposledy upravil root dňa 04.04.2008 - 09:06:41, celkovo upravené 1 krát.

04.04.2008 - 08:31:25
00
root
"U cyklistu a lidí pohybujících se v cyklistickem prostředí se zvyšuje riziko, že nebudou moct počít dítě"

Pritiahol som to za vlasy a narazal na nespravne sedlo.
04.04.2008 - 08:37:55
00
Môže byť, ale určite to neplatí pre ženy a určite keď jazdím na bicykli tým nespôsobým nikomu inému takúto ujmu. Je to len moje podstúpené riziko, čo u fajčenia bohužial neplatí.

Zase moje staré známe. Vidíš len to A ale to B už nevidíš.
04.04.2008 - 08:40:22
00
root
"U cyklistu a lidí pohybujících se v cyklistickem prostředí se zvyšuje riziko, že nebudou moct počít dítě"

Pritiahol som to za vlasy a narazal na nespravne sedlo.

Tiez som o tom pocula,ale chvalabohu sa to u nas nepotvrdilo :P Mame za sebou dve,este k tomu parik...tiez som sa Tadeasa pytala ako je na tom,ked ja aktivny biker :D ale to by bol ten lepsi pripad ako nepocat kvoli vlastnej blbosti-fajceniu :(
04.04.2008 - 10:54:56
00

- nezapáli napr. na zastávke (hlavne ak stojí v búdke), kde s ním čaká na bus či niečo iné x-ďalších ludí, alebo ak si potrebuje zapáliť poodíde ďalej, kde nikomu nevydychuje dym do tváre a podobne ešte to doplním: a keď už fajčí aj tesne predtým než nastúpi do busu, tak posledný šluk vydýchne ešte vonku a nie na schodoch busu do vnútorného priestoru,

este by som dodal, ze nehadze spaky hocikde ale do kosa..ked vidim ulice zahadzane spakmi tak mi je z toho zle :(
04.04.2008 - 14:23:29
00
keyboard_arrow_up