Zvolen, Železná Breznica, Skalka, Kremnica, Žiar nad Hronom... Výhľady nič moc kvôli oparu. Dnes som prvýkrát stretol medveďa cca 30 metrov sa objavil predomna
VKL 2019: Chabzdová, (Ľubochnianska dolina, Obrova stolička)
Dobre som urobil, že tento masaker som nešiel včera. Malinô Brdo s trailom Malina a Blizzard - až na jeden úsek v pohode, ale na mňa dlhé a nudné Škoda, že vidlica pracovala len na 8cm, musím ju znovu "odvzdušniť" Inak týpek v elasťákoch, na HT, v cestnej prilbe a 2 fľaškami v ráme si to šinul dole (nabudúce možno Modrý zamat) Skoro ráno som šiel s malou dušičkou, čakal som kde ma tento výjazd zlomí, našťastie sa nestalo a v pohode som prešiel celý okruh
A Ľubochnianska hydroelektráreň v prevádzke, tak to bola eňoňuňo podívana
...ani ja som dnes nezaváhal.
Síce len hoďku a pol ale stálo to za to - hlavne v zjazdíkoch to parádne osviežovalo Stracová, Plešovica, Blatá, Hlboké ...
Trip Dist: 26,17 km
Ride Time: 1:29:49
Avg Speed: 17,48 km/h
Max Speed: 47,29 km/h
Altitude Up: 659 m
Temperature: +28st.C ešte v podvečer
Čaute, v nedeľu som si šuchol chatu pod Kľačianskou Magurou a chatu pod Chlebom. Po výživnej pracovnej sobote a vodno-pivovej strave som mal nožičky voľajaké dengľavé . Cesta na chatu pod Chlebom bola celkom psycho, kvalitne drncavá, plembák na hlave len tak nadskakoval, ale dalo sa. Odfajknuté, hotovo. A ešte trasa: https://www.freemap.sk/?track-uid=2Bsb5aNd6DEuXoMW2flhmq
Ja dnes takto. Štart vo Svite, smer Slovenský Raj. Z Podlesku po modrej cyklotrase smer Veľké a Malé Zajfy a Stratená. Na úvod z Podlesku na mňa úpek, ale to mám zato, že som lenivý si privstať 😂 Potom to už šlo super. Zo Stratenej cez Stratenský kaňon a hore na sedlo Kopanec, potom žltou Vernár, neplánovaná odbočka na Hranovnické pleso, potom už späť do Svitu 👍👍👍 88,58 km ; 2564 m prevýšenie ; 5:05 hod
Paradny vikend, len skoda ze som musel jazdit s dlhym rukavom, tak to dopadne ked sa zabudne natriet ( este ked prvykrat tohto roku bolo teplo koncom maja) a po par dnoch sa vytvoria vyrazky) ale uz je to celkom fajn
Dnes konečne Martinky a hneď obojsmerne: Kunerad- Veterné- sedlo Prašivé- žltá na Vrútky a naspäť na Krížavu- modrá na Kunerad - Slatiny a ešte nejaké miestne traily.
Distance: 47km,
Elevation: 2043m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobre som urobil, že tento masaker som nešiel včera. Malinô Brdo s trailom Malina a Blizzard - až na jeden úsek v pohode, ale na mňa dlhé a nudné
A Ľubochnianska hydroelektráreň v prevádzke, tak to bola eňoňuňo podívana
http://www.cykloserver.cz/f/f673246048/
Síce len hoďku a pol ale stálo to za to - hlavne v zjazdíkoch to parádne osviežovalo
Stracová, Plešovica, Blatá, Hlboké ...
Trip Dist: 26,17 km
Ride Time: 1:29:49
Avg Speed: 17,48 km/h
Max Speed: 47,29 km/h
Altitude Up: 659 m
Temperature: +28st.C
88,58 km ; 2564 m prevýšenie ; 5:05 hod
https://www.strava.com/activities/2439088673
Distance: 47km,
Elevation: 2043m