Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Uznávate kotúčové brzdy (porovnanie kotúčovích s "normálnamy")
Čo si myslíte o kotúčových za 1-2 tisícky je to vlastne k použitiu.
Nemáte troch problém s naštelovaním?
Zobraziť komentár 21.10.2005 - 19:53:14
00
kotucovky su fajn vec a casom to podla mna zistia aj chrti, ktori doteraz vozia v-cka kvoli par gramom uspory...

co sa tyka nastavovania dost sa to lisi od znacky ku znacke... vacsina modernych brzd uz nevyzaduje ziadne stelovanie akurat obcas vyhnes kotuc skrutkovacom ked ti cinka... raz za 2000 km vymenis kvapalinu a platnicky to zalezi uz od teba ako jazdis...
Zobraziť komentár 23.10.2005 - 16:25:13
00
čaute ludia
Prosím poradte čo mám robyť - mám kotúčovú na prednej. No aj keď si to nastavým (platničky) a prejdem pár kylometrov alebo hrbolatý terén a hneď počuje ako šúchajú platničky o kotúč. Možno je problém že sa mi celá "konštrukcia" kotúčovej jemne miká - no neviem ako to mám presne upevniť lebo je tam taký "divní umelý šrób" ktorý sa automatycky povolí !?
Mam s tým dosť problém tak prosím porate či to tak má byť alebo mám blbú kotúčovú??????????

- viete, mám poprvý krát kotúčovú a trápim sa s ňou už više 3/4 roka

PORADTE

Dík!!!!!!!!!!
Zobraziť komentár 24.10.2005 - 20:33:42
00
drahy Bulo

aku mas kotucovku cinkanie kotuca nie je problem prasiatka/strmena ale skor pokriveneho kotuca a ten sa da skorigovat skrutkovacom ...
Zobraziť komentár 24.10.2005 - 21:42:34
00
Skúsim a napíšem dík
-A ešte - mechanyzmus kotúčovej sa mi trochu miká - je to normálne?
Zobraziť komentár 26.10.2005 - 21:32:55
00
ako to myslis myka sa ti prasa alebo platnicky pri zovreti paaky ???
Zobraziť komentár 26.10.2005 - 22:18:48
00
miká sa mi prasa (ak viem čo je prasa - v prasati sú brzdiace platbičky)
Zobraziť komentár 28.10.2005 - 20:38:41
00
Sak to dotahni, neee?? Tam musis mat preca dva sroby co upevnuju prasa na vidlu...
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 11:24:51
00
to prasa drží len jeho hlavná časť jeniaká divná:
tam je taký divný "šrób! - on je ako normálny šrób železný no nemá maticu len taký umelú hlavicu- a to vždy povolí !
Ide to ešte skúsiť s tým kotúčom ale neviem!?
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 15:30:00
00
drahy bulo, mamicka ti nabalila na cestu vela Monte, aby si mal na kazdy den jeden... ale teraz vazne. najlepsie urobis, kedze je to este v zaruke ked to pojdes vratit do tesca, metra, lidlu ci odkial to mas a vypytaj si nazad svoje tazko usetrene tri tisicky co si dal za ten bike.
Zobraziť komentár 29.10.2005 - 22:31:17
00
Ockovi: Presne tak:)))

Inak co uz predavaju v nemenovanych retazcoch a prehlasuju to za bike, je fakt trochu privela. Dosiel moj maly bratranec ze mu ten jeho bike dako divne chodi a ta vidla "nefunguje", tak som to rozobral a tam normalne chybalo zopar suciastok, to proste nebolo zmontovane!!! Neda sa ich zalovat za verejne ohrozenie, ved sa mohol dorazit!!!
Sorry za odbocenie od temy.

To Bulo:
Aka je to kotucovka??? Lebo podla toho ze sa ti trase prasa aj ked je dotiahnute, tak to asi bude nieco dost divne ....
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 13:14:05
00
Páni, páni... ?!
Ja síce netvrdím že som zaň dal pol milióna ale predcs ma len stál 10 000
Je tobicykel: Vector, Patrol XL125 A na tej mojej nešťastnej Kotúčovej bolo napísané že ASSESS.
A inak kupoval som ho v riadnom cyklistyckom.
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 17:48:13
00
si mohol kupit radsej nieco mozno bez kotucoviek, ale co by aspon fungovalo.

lebo ked ti lieta prasa, tak je to pocitam dost blbe. teda pokial to nieje nejaka brzda s plavajucim prasatom, co ale asi prihliadnuc k cene a znacke nebude tvoj pripad, tak ti odporucam ist to reklamovat, ale problem je v tom ze taketo kvalitne komponenty ti mozno ani neuznaju reklamaciu. lebo je to pre ne bezne ze sa takto chovaju...
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 18:25:10
00
To: Bulo
Sorry, ale trosku srandy nezaskodi ...
Ja proti bikom za 10 nic nemam, sam som sa na takych vozil, aj ked teraz uz som pokrocil do kategorie okolo 25000. Ale ...
Pravdu ma stink, ze v tej cene si si mal asi kupit radsej nieco "menej" vybavene, teda bez kotucoviek pripadne aj bez odpruzenia, ale zase by to bolo aspon ako tak kvalitne.

Aby si nepovedal ze len rypeme - pozeral som ten bike na webe, mali by tam byt brzdy ProMax, tieto som este na vlastne oci nevidel a na stranke vyrobcu (a aj inde) som nasiel iba tak male obrazky ze mi nie je jasne ako by to tam asi mohlo hungovat, takze fak sorry, ale asi ti nepomozem ....
Snaha vsak bola.
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 18:43:12
00
Nerobte z Bula somara, napriklad promaxy sa klepu aj na znackovych bikoch, to je skoro normalne, neda sa s tym nic robit. Jedine riesenie je sa ich zbavit a kupit si seriozne brzdy.Howgh!!!
Zobraziť komentár 30.10.2005 - 19:50:44
00
keyboard_arrow_up