kolko prejdete na zadnom kole? som relativne zaciatocnik a preto to xcem porovnat. a este, ako sa udrzat stat na zadnom a aj na prednom? na co treba davat bacha? stat na biku alebo sediet? sedlo dolu? alebo na maxime??
tesim sa na vase rady
no ja som dal zatial nejakych 5m max nose manual 2m zhruba ale ono to treba trenovat a trenovat, kamos da v pohode tak 20-30m manual ale niekedy sa mu podari brutalne dlhy
neskusam velmi take somariny, ale wheelie tusim ze aj kilometer by som zvladol a manual tak 10-20 metrov?podla podmienok.na manuale prilis brzdim, takze rychlo zastavim
dvakrat citaj, raz pis
ked hovoril o brzdeni, tak asi chcel znizit svoju rychlost, co bol asi dosledok vysokej rychlosti na dany prevod, cize zaradi tazsi prevod a nemusi tolko krutit
ja hovorim o tom ze na tazsom prevode sa to tazsie vytrhava na kona a nic o rychlosti som nepovedal...
ale da sa to aj velmi jemnuckym dobrzdovam vyriesit len clovek sa musi posunut este viac za sedacku (nad zadne) a vystret nohy abo to v podstate vyrovnal
warzone: chce to cit s tou brzdou.iba jemne.aj v nohach musis mat cit a nie pridavat ako blazon.ale to sa naucis.vacsi problem su bocne naklony.chce to len cvik
Poriadne zalezi na geometri biku , napr na svojom manual nedokazem spravit a ani to neskusam ja na take blbiny proste nesom ale skusal som to na street biku tusim 13 ram s kratuckou zadnou stavbou a bolo to v pohode .
inak ja som prave zistil,ze ked mam lahsi prevod,vytiahnem to skor vyssie,lebo ked mam tazsi,tak viac tlacim do pedalov a tym vlastne ako protisila na moj tah riadidlami hore...a tiez ked idem do mierneho kopceka,tak skor to vytiahnem a trocha dlhsie vydrzim...Bocne vykyvy su jasne,musim este vela cvicit mamicka...
matko - si precitaj vsetko este raz... samozrejme, ze nebudem dvihat na tazsom prevode, to som ani nikde nenapisal, ale ked uz ides na lahkom prevode a akosi ta rozbehlo, tak az vtedy to miesto brzdenia hodis na lahsi prevod...
pohodka sedlo dole zadna brzda do ukaziovaka a uz sa len ucit a padat ja na zadnom prejdem veelmi hodne a manual aj 200metrov (dole kopcom podotykam!) po rovine tak max 70...nose sa ucim ale takchy 7 uz dam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked hovoril o brzdeni, tak asi chcel znizit svoju rychlost, co bol asi dosledok vysokej rychlosti na dany prevod, cize zaradi tazsi prevod a nemusi tolko krutit
inac mne trvalo rok nez som sa naucil wheelie, no a manual mi nejde doteraz (max 10m), chce to hodne trenovat
ale da sa to aj velmi jemnuckym dobrzdovam vyriesit len clovek sa musi posunut este viac za sedacku (nad zadne) a vystret nohy abo to v podstate vyrovnal
ja nie