mam taky problem-po kratsom case pri bikovani mi zacnu trpnut prsty na rukach a mravcenie.Musim potom dvihat ruky na zatylok(aby sa odkrvili)a potom to prestane,je to normalne?Nieje to sposobene zlou polohou riadidiel-sedla?Skusal som rozne polohy,dokonca aj na predoslom biku mi to robilo,tak neviem.Alebo je to problem chrbtice?Ak niekto vie,nech poradi prosim.
1. moc rychle dychanie
2. prilis silne drzanie gripov
3. velke mnozstvo mensich narazov do koncatin - treba pouzit tie spominane rukavice....
Býva to z nesprávneho držania riaditiek, alebo aj z kŕčovitého
držania a jazdy na hrboloch, alebo máš sklonené sedlo a skĺzavaš
dopredu takže sa musíš viac zaprieť rukami a namáhaš ich, blbo
nastavený sklon brzdových pák...
Skúsiť môžeš:
Aj mne sa to stáva a tiež som si myslel, že je to krv. obehom. A ľaľa - nieje.
Ešte som si všimol, že je to hlavne keď idem po asfalte s riadnym drapákom. Zrejme väčšie vibrácie. No...akože, proste tak!
Mam aj rohy,celkom dobre(author- http://www.author.sk/verbal/681/ ) a gripy su original a podla mna su spickove
aj striedam polohy ruky,vyskusam aste prestavit sedlo.A ked sme pri tom sedle,po hodinke bikovania ma zacina boliet spodny chrbat,tak to znamena znizit alebo zvysit sedlo?
tie rukavice si zohnam,co pisal audino,to by mohlo zabrat...potom uz len vysypat mravce ako pisal pointer
ja by som ti skor poradil, sa pred bikovanim riadne rozcvicit a roztahat a sklopit sedlo trochu dopredu...mne to pomohlo, lebo som drevo neohybne
ja by som ti skor poradil, sa pred bikovanim riadne rozcvicit a roztahat a sklopit sedlo trochu dopredu...mne to pomohlo, lebo som drevo neohybne
Ked ty si drevo,tak ja som balvan
PaliG: vidlou by to nemalo byt,ta moja nova nieje zas az taka zla..
A po par rokoch prilnem k biku,ze ma nebude vidno...
ziadne take ze rozcvicenie pred jazdou nepomaha sedanku mam nadstavenu podla vypoctov z jednej stranky cize som nieco ako manik s 8mimi pstami co mam robit minulu sezonu to zacalo ked som si kupil bike a skoncilo cca 2 mesiace po tom ako som ho ulozil na zimny spanok teraz som ho vytiahol a hned je to tu naspat .... kazdopadne vyskusam tie gel rukavice .... zatial sa majte krasne .
teraz to pocitujem casto ked sa zobudzam, lebo pri spanku mam lavu ruku za hlavou a tak si tlacim na ten nerv. ale akonahle ju uvolnim tak za chvilu znova ozije.
mne to preslo samo. ale kazdopadne skus tie gelove rukavice, lebo to co popisujes je ovela dlhodobejsieho charakteru ako som mal ja