DI2F4Y; ak som to spravne pochopil tak presne viem o com pises

, hesla volim podobne, asinejaktakto = 4s1n3j4kt4kt0
riesim to podobne, akurat ako hesla pouzivam "jedinecnu" skupinu slovnych spojeni...zo zivota...skratka moje hesla maju svoj staly styl, menia sa len slova (nakolko nemam dostatok invencie) je to dobre, ale lahko citatelne...najhorsie je, ked pisem hesla napr. v banke, tak to vyvolava usmev...ale moze to aj poburit, preto sa vzdy radsej dvakrat spytam, ze ci to heslo moze byt naozaj lubovolna kombinacia pismen...
horsie sa to vsak diktuje...vtedy musim hlaskovat...dobre sa taketo hesla pamataju, ale pri castej zmene sa mi uz tiez miesaju...
a aby som nebol celkom OT, tak pridam aj ja k teme...dotm, ma tiez svoj pribeh, podobny, ako opisuje di2f4y, pisal sa rok 1998:
ked som bol kedysi na pracach v zahranici a vo volnom case nebolo do coho pichnut, tak sme si nakupili Gameboy-ov a v kazdej hre bolo treba heslo a jedine, co ma napadlo (zase z nedostatku invencie) bolo pouzit prve styri pismena z napisu na displeji a tam stalo:"Dot matrix with stereo sound", takze z toho dotm, po spravnosti by malo byt dot m, inymi slovami bod m... a nejako som to zacal pouzivat aj dalej, po case som to chcel premenovat na dotg...ale upustil som od toho