Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak ale mal som uz aj zlomenu ruku do praveho uhla kde mi kosti potom museli dratovat takze aspon stastie ze toto vyzera zatial na tu lepsiu variantu.

Ak sa ťa môžem spýtať, som zrovna teraz v rovnakej situácii ktorú si ty zažil s rukou v minulosti. A mňa by zaujímalo, z tvojej skúsenosti že koľko to trvalo než sa ti ruka dostala zase do toho pôvodného stavu, po všetkých tých rehabilitáciach, že si ju mohol používať skoro normálne, a nevnímal si ju že je ti na obtiaž. Po pól roku mi majú vyberať potom tie dróty, ale už aj pred tým bude ruka hádam dobre funkčná, čo myslíš? A nemám teraz na mysli funkčnosť z pohľadu cyklistu ale normálneho človeka. Vďaka za odpoveď.
Zobraziť komentár 28.04.2009 - 12:57:14
00
No neviem kde ju mas zlomenu ty, ja som mal presne medzi zapastim a laktom obe kosti na rovnakom mieste zlomene a ruku v pravom uhle, droty mi vyberali niekde po 3-4 mesiacoch co si pamatam je to uz dost davno (14 rokov) Na rehabilitacie som vobec nechodil akurat som mal problemy s pohyblivostou prstov nejaku dobu a nato mi odporucili neustale sa hrat v ruke s loptickou. Po par mesiacoch bolo vsetko v poriadku, a dnes po rokoch uz ani nemam ziadnu meteosenzitivnost keby som nemal jazvy po operacii tak asi ani neviem ze som mal zlomenu ruku.

Najhorsie na celom bolo vyberanie drotov, ked som tam dosiel tak povedali ze je zbytocne ist pod celkovu anesteziu ze to zvladnem aj s lokalnou, no poviem ti nebolo mi vsetko jedno jak to zomna tahali. :)

Inak samozrejme s rukou sa dalo v pohode fungovat aj s drotmi az na tie spominane mierne problemi s pohyblivostou prstov. Mi sme vtedy boli aj na dovolenke este som sa smial ze budem na letisku pipat kvoli drotom. :)
Zobraziť komentár 28.04.2009 - 13:40:19
00
Ja mám asi na rovnakom mieste ako si mal ty, na predlaktí obe kosti zlomené presne v strede a tiež skoro do pravého uhla to bolo. S prstami sa mi pohybuje dobre, akurát palec sa mi len trochu pohybuje, ale to bude tým že som mal zlomenú aj jednu kostičku v zápästí. Dobrý je ten nápad s loptičkou to mi nikto doteraz neporadil, budem trénovať. A tie dróty už nejako vydržím, vďaka.
Zobraziť komentár 28.04.2009 - 17:57:55
00
podobne chlapci..mal som rozfucovanu ruku na zapesti..pekna tocena zlomenina au...trvalo mi dlho kym som ju dal dokopy...ale uz su nove veci na rehabilitaciu skus powerball, mam to doma je dobre na zapastie nie len narehabilitaciu ale na spevnenie a hlavne posilnenie prstov.
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 08:13:01
00
ja som hodil salticko na asfalte .bol tam taky maly hup na ktorom som si podskocil a strk dorobil zvysok....vecer pri pivecku mií nejako zacala puchnut dlan...tak som isiel na rentgen..polamane hankove kosticky...6 tyzdnov doma a bolelo ma to potom este 3mesiaceale pocas PN-ky som jazdil na biku aj ked mi otrasy nerobili dobre :mrgreen:
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 08:23:36
00
tak tento pondelok sa mi zadarilo hodiť "tigra" pri zjazde z panskej javoriny do kulháňa asi 40 km/h rychlost, samozrejme odreniny -lyšaje, vcera rontgen, nastastie iba pomliazdenina ruky, ..no a to najdolezitejsie - prilba dost pomohla, kedze som sa dost suchal po boku, teda aj castou hlavy...takže to je len memento pre niektorých bezprilbových bikerov 8)

Prílohy:

DSC00303.JPG
DSC00303.JPG 546.35 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

P1040417.JPG
P1040417.JPG 448.46 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.04.2009 - 11:19:33
00
no pekne,,, :| este ze si cely :!:
asi ti namontujem obmedzovac na 30km
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 11:33:20
00
:D , dobrý nápad, ......ináč manželka doma po výjazde - "ty sa raz dolámeš!" ...jazdi normálne, ešte máme 3 roky splátky za byt a auto... :P ..........ja si na to vždy pred zjazdom pomyslím, ale adrenalín nepustí 8).....no a najlepšie na tom je , že moj mladý v školke hovorí,- "že moj tato sa asi nevie bicyklovať", :cry:
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 11:43:45
00
cha cha ,mozno na tom nieco bude :mrgreen:
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 11:47:22
00
O prilbe nemusis ani hovorit, keby som nemal tak uz som tu neni, pri tomto pade som rozbil totiz uz 2. ja skoro vzdy padnem na hlavu kedze vzdy je to nejaka forma salta :)
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 19:58:18
00
To by si sa už mohol naučiť padať, keď si to toľkokrát opakuješ...
Zobraziť komentár 29.04.2009 - 23:15:44
00
A kto povedal ze neviem padat? :) Prvy pad na biku ktory skoncil niecim vaznejsim nez oskreninami bol az teraz.
Zobraziť komentár 30.04.2009 - 01:43:57
00
Tak takhle dopadne ten, kdo to přepálí ve sjezdu z kohútky a potká se se svodidly

Prílohy:

lazar.jpg
lazar.jpg 198.08 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 30.04.2009 - 20:05:16
00
tak toto je trosku moc...
Zobraziť komentár 30.04.2009 - 20:24:25
00
Ja dnes mám nových 7 stehov na ľavom kolene :(
Zobraziť komentár 01.05.2009 - 12:44:02
00

Výber z produktov