Viete niekto ako to funguje? Zaujima ma konkretne, ako dostat prachy z mojho SK uctu na PayPal ucet. Mam nieco podobne (PayPay) a tam sa da upkne v pohode urobit prevod na ucet a je to.
Chcel by som totiz nieco nakupit cez ebay, a ani za svet nevim ako. Pliiiiz, poradte ak viete. a cim skor tym lepsie.
Nejak zmenili system dobiania? klasicky Trus Pay nejde, je to akesi ine, dostupne su len OTP banka a Postova banka. Pre ostatne banky sa treba prihlasit na ucet paypalu a stlacit daky "TopUp" v menu...
neviete niekto ako teraz previest peniaze z Primy bez prepajania Paypalu z uctom/kreditkou?
dik.
Vyskusal som to a mas pravdu, najprv ponuka hovori len o Postovej Banke, po kliknuti na sluzbu ponukne aj OTP. Tak sa zda, ze sa to zmenilo alebo sa nedohodli s inymi bankami. V popise sice hovoria aj o moznosti TopUp (nie Instantly) z menu, ale nic take som nenasiel. Takze zostava karta ...
To Tatrabanka zrusila moznost dobitia kreditu na Pay Pal ucte? Doteraz som takto urobil niekolko dobiti a nasledne platieb a teraz uz TB medzi ponukanymi bankami nie je. Viete nieco o tom?
paypal obnovil moznost dobijat, lenze je to urobene nejakym pofidernym sposobom - cez trustly.com, tam to chce prihlasovacie udaje k mojmu bankovemu uctu....
davat tieto udaje tretej strane sa mi vobec nepozdava
jj tiez som to pozeral, potrebujem cosi s xiaomiforsale, ale veru heslo k bankovemu uctu nikomu davat nebudem.
PS: poznate niekto paygo? ako to funguje?
omg....a naco vobec riesite nejake dobijanie kreditu a podobne nezmysly ? Nie je 100x jednoduchsie pridat do Paypalu kreditnu alebo debetnu kartu a vo vlastnom internetbankingu jej nastavit limity na internetove platby ???
To Tatrabanka zrusila moznost dobitia kreditu na Pay Pal ucte? Doteraz som takto urobil niekolko dobiti a nasledne platieb a teraz uz TB medzi ponukanymi bankami nie je. Viete nieco o tom?
a to nie je moznost dobitia kreditu zaslanim penazi na nejaky ucet PayPal-u ?
omg....a naco vobec riesite nejake dobijanie kreditu a podobne nezmysly ? Nie je 100x jednoduchsie pridat do Paypalu kreditnu alebo debetnu kartu a vo vlastnom internetbankingu jej nastavit limity na internetove platby ???
Tiež nechápem čo ti ľudia riešia, nikdy som to nepotreboval. Ale oni asi vedia keď si to pytaju
To co si mal aku kartu preboha ? Ja som mal konto na Paypale zalozene este cez Nemecky Paypal predtym ako oficialne prisli na Slovensky trh a aj vtedy mi to bralo Visu Electron z Tatra Banky.
Paypal je normalna banka s bankovou licenciu. Urcite radsej zverim udaje o mojej karte Paypalu ako nejakemu eshopu. Obzvlast ked nastavenie a neskorsie upravenie limitov karty je otazka zopar klikov v internetbankingu...
1. Dobijanie kreditu je potrebne vtedy, ked platba presahuje limit karty. Toto sa neda obist, kedze kazdy typ karty ma akysi max. limit, ktory uz nejde zvysit, aj keby na ucte boli miliony. Keby aj bola platba v limite karty, ale vyssia, ako limit nastaveny, je otazne, ci je jednoduchsie upravovat limit karty pre danu platbu (a potom spat), alebo jednorazovo dobit kredit na potrebnu vysku.
2. Dobijanie cez Trustly funguje OK, vyskusal som. Kedze mam SMS autorizaciu, tak sa nebojim dat pristupove meno aj heslo. Naviac si myslim (z popisu sluzby), ze tie udaju su len prenasane, nie uchovavane.
3. PayPal zrusil moznost vyberu "funding option" (ucet vs. karta) v pripade, ze na PayPal ucte su peniaze.
4. PayPal zrusil moznost vyberu, ci sa ma pri platbe v inej mene, nez je mena karty, pouzit kurz mojej banky alebo kurz PayPalu. Uz iba kurz PayPalu (samozrejme horsi, nez kurz banky).
PayPal je proste svina (ale aj svine su uzitocne ...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neviete niekto ako teraz previest peniaze z Primy bez prepajania Paypalu z uctom/kreditkou?
dik.
pls môžeš stručný návod? dik.
Ako to dobiem z inej? Ziadnu inu moznost tam nevidim...
paypacreditapply nieco spusta
davat tieto udaje tretej strane sa mi vobec nepozdava
PS: poznate niekto paygo? ako to funguje?
a to nie je moznost dobitia kreditu zaslanim penazi na nejaky ucet PayPal-u ?
Tiež nechápem čo ti ľudia riešia, nikdy som to nepotreboval. Ale oni asi vedia keď si to pytaju
Paypal je normalna banka s bankovou licenciu. Urcite radsej zverim udaje o mojej karte Paypalu ako nejakemu eshopu. Obzvlast ked nastavenie a neskorsie upravenie limitov karty je otazka zopar klikov v internetbankingu...
2. Dobijanie cez Trustly funguje OK, vyskusal som. Kedze mam SMS autorizaciu, tak sa nebojim dat pristupove meno aj heslo. Naviac si myslim (z popisu sluzby), ze tie udaju su len prenasane, nie uchovavane.
3. PayPal zrusil moznost vyberu "funding option" (ucet vs. karta) v pripade, ze na PayPal ucte su peniaze.
4. PayPal zrusil moznost vyberu, ci sa ma pri platbe v inej mene, nez je mena karty, pouzit kurz mojej banky alebo kurz PayPalu. Uz iba kurz PayPalu (samozrejme horsi, nez kurz banky).
PayPal je proste svina