Alexej1220 napísal:
Chvalabohu so smerom ani Ficom nemám nič spoločné, takže Srsen kľud, ja si takto privyrábať nepotrebujem :) Keď sme pri tých brigádnikoch je čudné že tu sa tradične pľuje iba jedným ,,smerom´´ a napriek Kiskovým podozreniam z daňových, volebných a pozemkových podvodov(bohvie čo ešte vypláva) všetkých jeho obdivovateľov uspokoja bezdôkazové šplechy ,,lebo Fico´´ a tridsať vzdychov na tlačovke, tak Ti to brať nebudem.
tino888 Som rád. Ale ak to vezmeme vážne tak uvidíš po skončení mandátu.


takze si nepovedal nic, nejak som to cakal, to asi preto lebo ani nemas co povedat
23.02.2019 - 23:35:01
00
Srsen Tak to máš dosť nízke nároky na hlavu štátu :)
tino888 Nebudem kydať kýble špiny bez dôkazov ako je to tu bežným zvykom. Ale skús prečítať ešte raz, podozrenia sú myslím vážne a ak sa preukážu a vyšetria nestranne tak by toho bolo aj na anjela dosť. Narozprávať sa dá všeličo aj že Fico sa vyhrážal pred svedkami čo teda silno pochybujem, tak hlúpy nie je..ale rozhodnú dôkazy. Chcel právny štát a keď ho má tak plače na tlačovke a ťahá do toho svoje deti a ženu. Chlapské.
24.02.2019 - 00:08:15
00
Tieto precedove inštrukcie už samozrejme poznáme, niečo lepšie nemáš ?
24.02.2019 - 07:29:25
04
Viem,že tu sa kritika p.Kisku nenosí,ale len pripomínam,že súd rozhodol o tom že p.Kiska nadobudol pozemok vo Veľkom Slavkove neprávom.Je na voličovi aby si sám vyhodnotil okolnosti a zhodnotil či je argumentácia prezidenta o tom ,že konal v "dobrej viere" pravdivé.Za mňa osobne si myslím ,že vedel veľmi dobre čo kupuje a tým aké teatro okolo toho robí ho radím k tej istej sorte politikov ako Fico s Kaliňákom...
24.02.2019 - 07:55:23
07
Nebol náhodou sudca "náš človek"?
24.02.2019 - 08:58:03
01
subaroSti

Kiska, ak aj ma za usami, nezmafianizoval stat a vo funkcii odviedol dobru, chvilami statnicku robotu. V kontexte svojich predchodcov urcite.

Fico (Kalinak...) krajinu bez mihnutia oka obetuju kmotrom, Vadalom, Basternakom, rozkladu... nic viac. Unos statu.

Ak tento rozdiel vobec nebadas, u mna tvoj usudok stoji za prd.
24.02.2019 - 09:08:38
018
Samozrejme ,že množstvo napáchaného zla bude u Kaliho a Ficiaka viac ako u Kisku...ale ja osobne (a nikomu môj názor nevnucujem) nepovažujem p.Kisku za morálnu autoritu a už vôbec nie za "anjela" ako ho častujú niektorí.Proste sa snažím pozerať triezvo a nehľadať v niektorom z našich politikov modlu.Keď som si na napr.na FB p prezidenta prečítal reakcie ľudí pod jeho príspevkami tak som mal chvíľu pocit, ako ked som pred pár rokmi videl fanatické babky demokratky pred mítingom ich Vladimíra...
24.02.2019 - 09:18:19
00
Ake zlo napachal kiska vo funkcii prezidenta?
24.02.2019 - 09:22:55
00
:-) ...presne o tomto hovorím... BTW 4 roky zo svojho funkčného obdobia čušal ako voš pod chrastou ,že má pozemky získané počas "wild 90s" od bieleho koníka cez vydržanie.Keby sa ten p.Franc nedomáha svojho majetku myslíš ,že by s tým Kiska prišiel? Samozrejmeee :-)
24.02.2019 - 09:32:10
00
KTAG urobila chybu keď si uplatnila nárok na odpočet DPH v ktorom zahrnula aj výdavky prezidentskej kampane.DU na to prišiel upozornil že je to neprijateľné udelil pokutu a KTAG žiadne vratky nedostal.To je celý podvod Kisku, ktorý predseda tak nafukuje. Celý účel je poukázať , že treba voliť len jeho kandidáta,lebo všetko ostatné je zlé, viď Kiska.No a Kiska to trošku zahral na city, že mu hrozí po skončení prezidentovania basa... samozrejme nič mu nehrozí, prípad je len umelo vytiahnuty.Horsie sa bude predsedovi a Peletrtkovi vysvetľovať ten list z makaronskej prokuratúry, keďže žiaden neexistuje.
24.02.2019 - 09:41:04
02
pan sudca uz kandiduje za lsns :) ale verim ze ty nato pozeras triezvo a to ze ho predtym chytili s drogami a zbranami (a iba vdaka harabinovy nebol stihany) tiez triezvo zohladnujes :)
a ohladom odpisov dph... dal si to do nakladov, danovy urad mu to neuznal a zaplatil pokutu 9000eur. spravil chybu a preto aj zaplatil pokutu. 2 nasledne vysetrovania ani len neboli spustene lebo nevideli ziaden dovod, a vysetrovat sa zacalo az vtedy ked to dali pre NAKA :) ale ty triezvo rozmyslas tak to je vsetko v poriadku :)
24.02.2019 - 09:46:42
06
Ešte by som to, túto diskusiu "otočil " inak, aby bolo zrejme prečo jeden má vysokú podporu a druhému ťažko prísť na meno. Mne, ako radovému, (s)prostemu občanovi je v podstatne viac menej jedno, či je vo vlade aktuálne (rozumej v čase, nie v tejto chvili) bledo modrý, alebo oranžovo neviem aký, teda pravičiari, alebo tzv ľavičiari. Dôležité pre mňa je, aby ich rozhodovanie a konanie malo "protivahu", teda nebolo to, ako za čias hranol+ gašparko, aby si jedna skupina mocných nemohla robiť úplne že čo chce, ale ten druhý článok zabezpečuje neschvalenim prijatých zákonov ktoré by veľmi poskodzovali tú druhú skupinu krehkú rovnováhu. To že nesympatizujem s názormi jednej skupiny neznamená v mojom ponímaní demokracie nemať svojich zástupcov, ktorí sa ich snažia naplniť (v aktualnom parlamente až na jednu zelenohnedu skuinu, ktoru nedemokraticky neakceptujem) a v tomto prípade myslím, že robí svoju robotu Kiska dobre. Iné by pre mňa bolo, keby boli všetci slušní , poctiví a robili poctivo a cestne vsetko pre občana a verím tomu že by prezident vycnieval z radu a "dostal by svoje". Toľko politicky, teraz občiansky, áno, ak mu a aj matovičovi dokážu po skončení mandátu prešľap nech dostane pokutu, poprípade keď aj úmysel nech mu zakažu podnikať, tu by som to však neporovnaval s pašternákom, či kočnerom, lebo on v mojich očiach odviedol menej zo svojho pre štát, kdesto títo a im podobní vrátane hranol a, kaliho, rašiho až po hocijakeho primátora, starostu, či riaditeľa nemocnice, či štátnej firme kradnú z toho čo sme im my občania dali na to, aby to spravovali pre nás a v náš prospech . Takže pre mňa neodviest tzv plnú DPH je úplne iné ako pýtať si podvodne vratku DPH z ničoho, ta prvá skupina totižto prispieva len daňový úrad nadobudol presvedčenie, že nie dosť v duchu plavidiel a ak niekedy zažije takú kontrolu frustrovaných úradníkov tak budeš na tieto správy pozerať s nadhľadom a s rezervou. Navyše keď vieme o veľa firmach ktoré vlastnia "naši", sú trvale bez zisku, teda neodvadzaju nič a kontroly nemajú.
A ešte by som dal názor k úžerníkovi, neviem, že by chodil nútiť ľudí si požičiavať, tí čo splatili všetko presne podľa dohody myslím nenadavali, problém meli=majú tí čo nesplacali a nesplatili! Pre mňa jednoduché pravidlo, nepoziciame si, nikde nemám žiadne dlhy a ani som nemal, mám len to, čo si môžem dovoliť a teda nemusím vuplakavat, že niekto odomna chce niečo s čím som súhlasil len si neviem spočítať či to viem splatiť. V tejto situácii = casovanej bombe sme všetci aj teraz, lebo slováci si napoziciavali lacné úvery avšak keď príde ďalšia kríza (a ťa už sa prejavila v časti firiem ktoré navstevujem) a prídu o mzdu, nebudú vedieť splácať, tak zas budú všetci zlí a na vine, že prichádzajú o svoje domy či byty...
Treba uvažovať triezvo a racionálne, tzv selským rozumom ;)
24.02.2019 - 09:54:28
02
tino888 ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach...btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi.To znamená ,že aj Kiska je v podstate "iba" obeť podľa tohto rozsudku.Tým pádom sa pozemok vrátil tomu komu patrí a Kiska si môže škodu uplatniť voči štátu,ktorý mal takýto pochybný podvod zatrhnúť už v roku 99.Mohol by si mi teda vysvetliť ako spravodlivejšie sa dalo rozhodnúť? (a teraz nechajme bokom osobné sympatie alebo antipatie voči Kiskovi)
24.02.2019 - 10:10:04
00
subaroStiPochopil si to správne, tu sa triezvy pohľad a objektivita nenosia a na mastného sa nesmie siahať :) Mi to pripadá že tu sa bude Kiska velebiť aj keď bude sedieť v Leopoldove. Tipujem že pochody za ,,slušné Slovensko´´ sa potom presunú pred bránu väznice.

Srsen Inštrukcie precedu? To myslíš úplne vážne že Fico má pod palcom generálnu prokuratúru, súdnictvo, daňovákov aj vyšetrovateľov a Kiska je obeť??
Údajné vyhrážanie a nahrávka s Vadalom nezaberajú, tak tipujem že Lipšic niečo vymyslí a o chvíľu príde spotený so zaručenou info že Fico telefonoval s jeho účtovníčkou tesne pred podaním 14tich opravných priznaní a pod rúškom noci mu bol vytrhať vlasy :) AK by sa mu aj vyhrážal nech ho zažaluje. Čo to má ale spoločné s jeho volebnými, pozemkovými a daňovými podvodmi? O úžerníctve, zneužití právomoci, pokusom o prevrat a neustálym špinením v zahraničí na vlastnú krajinu radšej pomlčím, 46 rodín z Kežmarku by tiež vedeli rozprávať ako prišli o strechu nad hlavou. Už aj mainstream sa prestáva Kisku zastávať čo o niečom svedčí, dokonca na aktualitách bol o ňom kritický článok a to už je niečo. Zaujímavé že Kiska sa nebráni proti obvineniam ale proti tomu že boli zverejnené a snaží sa hrať na city plačkaním na tlačovke a rečami o deťoch. Fanúšikovia nie je vám to už čudné? Ja viem, vám stačí keď anjel zakričí ,,leboficóooo´´ a nič nevidíte, nepočujete...
Ak Fica s Kaliňákom usvedčia z porušenia zákona tiež, pre mňa za mňa nech idú všetci traja ruka v ruke aj na 25r, rád im zamávam, ale opakujem sa, tu sa špiní len jedným smerom a klania tým druhým bez ohľadu na okolnosti.
24.02.2019 - 10:18:08
03
Zda sa, ze panko ma hnede nielen v trenkach...

Taky Kovacik ti nevadi? Specialny prokurator pan 61:0, ktory kazdu kauzu co zobral k sebe stopil, byva v socialnom
byte a na ucet si v hotovosti vlozi 200k euro a policia ani tuk?Alebo Trnka, byvaly generalny prokurator a stale prokurator, ktoremu chodil Kocner zadavat ulohy a ktory preukazatelne protizakonnym konanim okradol ludi o miliony v prospech Kocnera? A kde je to Ficove peklo, teda pardon Ciznarove, vsak su to kamarati zo skoly...
24.02.2019 - 10:27:45
014

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up