subaroSti napísal:
tino888 ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach...btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi.To znamená ,že aj Kiska je v podstate "iba" obeť podľa tohto rozsudku.Tým pádom sa pozemok vrátil tomu komu patrí a Kiska si môže škodu uplatniť voči štátu,ktorý mal takýto pochybný podvod zatrhnúť už v roku 99.Mohol by si mi teda vysvetliť ako spravodlivejšie sa dalo rozhodnúť? (a teraz nechajme bokom osobné sympatie alebo antipatie voči Kiskovi)


rozsudok je podla mna v poriadku. Skor ma iritovali vyjadrenia toho sudcu (ze sa ma odstahovat do Izraelu atd.) a tiez to ze pises ze sa radi k politikom ako Fico a Kalinak. Ty iba podla sympatii sudis ze nekonal v dobrej voli a pritom sa tu ohanas "triezvym usudkom". A porovnat ho s Ficom a Kalinakom to uz je fakt topka :D
24.02.2019 - 10:38:45
00
tino888...pozri, formálne nebol ani Kaliňák ani Fico za nič odsúdený...mám sa na nich teda pozerať ,že sú to fajn a slušný chalani?Nie,vätšina tuší čo sú ta "fešáci" a verím ,že raz aj na nich príde...Kiska tak isto nebol za nič odsúdený...ale nemám o ňom predstavu ,že bol v roku 99 tak naivný podnikateľ ,že si kúpil vydržaný pozemok a o ničom nevedel.Ja ti môj názor na neho nevnucujem,len som tu spomenul ,že tak ako neverím Ficovi a Kalimu ani nos medzi očami ,tak neverím ani nášmu prezidentovi.
24.02.2019 - 10:44:59
02
ja sa tiez nesnazim vnucovat moj nazor nikomu a je uplne v poriadku ze nesuhlasime napr v tejto veci o prezidentovi. Co mi ale velmi vadi je relativizovanie, co robia pomaly vsetci... tie typicke vety ze ved oni su vsetci rovnaky, vsetci kradnu atd... to je akoby som povedal ze mam chripku, a ze to je rovnaky problem ako to ze mam rakovinu, ved obe veci su neprijemne, su to choroby
24.02.2019 - 11:19:33
01
MageZ Ak máš hnedé trenky že tvoj idol pôjde sedieť, vyper si. Ale čo iné ako urážky som mohol čakať od Kiskovca však :)
Neviem čo tu splietaš o Trnkovi, Kováčikovi a Čižnárovi, keď reč je o Kiskovi a jeho špinavostiach? K tomu už názor nemáš, ja viem. A odvádzanie pozornosti nasleduje hneď ako ďalšie po urážkach.

tino888 AK si nepostrehol, alebo nechcel postrehnúť, vyjadrenia sudcu Radačovského neboli na margo rozsudku, ale toho čo všetko videl v spise a čo sa nedostalo zatiaľ von. A ohľadom toho pozemku, samozrejme že kúpil pozemok pod Tatrami za 1800e v dobrej viere a o ničom chudák ani len netušil :)
24.02.2019 - 11:20:52
02
"prepac" subaroSti, ale.... "ja sa pozerám na právoplatný rozsudok súdu a ty tu fabuluješ o sudcových pohnútkach", o 1 vetu neskor "btw ani sudca v rozsudku neoznačil Kisku za vinníka - iba priznal majetkové právo daného pozemku pôvodnému vlastníkovi" - o com je potom tvoj predosly prispevok ak nie o fabulacii o kiskovych pohnutkach? to len tak, technicka poznamka.
Kludne, nemaj predstavu o moralnej dokonalosti kisku. Ovsem, ludia ktorych sa tu ty snazis "presvedcit" maju mozno casto kritickejsi pohlad ako ty (minimalne z toho co som tu od teba cital a co som tu s tebou "diskutoval" si to o sebe myslim), lenze KRITICKY neznamena ***** cierno-bielo. A preto sa zastanu/zvolia/podporia cloveka s 1 hovnom na hlave ako niekoho s hovnocucom za sebou (ale v cistom oblecku), "ak je to treba". Taktiez, a bohuzial, jeho moralne kvality su evidentne daleko popredu vacsiny politickeho spektra na svk a imo aj velkej casti slovenskeho obyvatelstva. Kritika je na mieste, ale ako vravis ty ze media a niektori ludia svojich politickych kandidatov "fanaticky" obhajuju, tak niektori ich zasa "fanaticky" ociernuju/podozrievaju.

A aby si si nemyslel - to co je dnesna opozicia, bohuzial..... o ludoch ako sulik alebo matovic ani nevravim.... na druhu stranu, vlada sa nevoli na dozivotie, ako si tu niektori ludia asi predstavuju. Inymi slovami, pokrok a zlepsenie sa tiez nestane zo dna na den zo zumpy do rozpravkovej zelenej luky so stastnymi sukajucimi kralikmi.... A preto, na napr. 4 roky, som presvedceny ze aj ten sulik s matovicom by boli lepsia volba ako robko s robkom a ich robertkami.

Alexej1220 nezachytil si nahravku trnku s kocnerom? alebo take spravy ze naka vpodstate nefungovala a schopni policajti z nej odchadzali? a nie len z naka, ale v celej policii stale pocuvas spravy o tom ako sa presadzuju ludia co vedia "ako a proti komu" sa ma viest vysetrovanie, bez toho aby im to niekto musel explicitne hovorit (nie je toto jeden zo znakov organizovaneho zlocinu a mafie)? alebo to ze kovacik zo 65 ci kolko pripadov nevzniesol ani 1 navrh na trestne stihanie? alebo to ze kovacik si ako jediny pripad na starosti nechal gorillu a po objaveni novych nahravok sa chcel dostat k "originalnemu" kocnerovmu nosicu (aka by asi bola buducnost toho usb kluca potom?)? alebo to ze na ustavnom sude su momentalne 2 zo 4 ustavnych sudcov ("byvali") poslanci smeru a to taki popierali principy demokracie/demokraciu samotnu? alebo to ze skoro cela statna sprava vedome klamala spolu s kalinakom pri unose vietnamca slovenskym vladnym specialom? alebo to, ze dodnes sa ani len nezacalo vysetrovanie hlasu podobneho ficovi? alebo to, ze ...... to som sa len zacal rozpisovat o tych najokatejsich veciach.

edit: pardon za gramatiku, preklepy, i/y
24.02.2019 - 11:22:41
01
stanos4 všetky naše názory na posledných stranách tejto diskusie sú len tie "fabulácie" ak si si to nestihol všimnúť :-) Žiadny zo spomenutých nešiel sedieť takže...
24.02.2019 - 11:34:19
00
Alexej1220 napísal:
MageZ Ak máš hnedé trenky že tvoj idol pôjde sedieť, vyper si. Ale čo iné ako urážky som mohol čakať od Kiskovca však :)
Neviem čo tu splietaš o Trnkovi, Kováčikovi a Čižnárovi, keď reč je o Kiskovi a jeho špinavostiach? K tomu už názor nemáš, ja viem. A odvádzanie pozornosti nasleduje hneď ako ďalšie po urážkach.

tino888 AK si nepostrehol, alebo nechcel postrehnúť, vyjadrenia sudcu Radačovského neboli na margo rozsudku, ale toho čo všetko videl v spise a čo sa nedostalo zatiaľ von. A ohľadom toho pozemku, samozrejme že kúpil pozemok pod Tatrami za 1800e v dobrej viere a o ničom chudák ani len netušil :)


Nikdy som nebol Kiskov fanusik, ani ziadneho ineho politika. Nemam oblubenych politikov v duchu citatu od Breinera: "Mať obľúbeného politika je ako mať obľúbenú chorobu".

Zato ty uz nalepkujes a kadrujes. A prosim este, cim som ta urazil - kde su tie urazky, co sa ta tak strasne dotkli, pana slusneho a spravodliveho, ktory tu vylieva hlava-nehlava kyble hovien?

Poprosim aj rozviest temu statny prevrat, ako jedna z Kiskovych spinavosti. Ked si to uz tak nacal. ;)
24.02.2019 - 11:42:15
03
tak preco potom niekomu inemu prizvukujes ze to je on co "fabuluje"?
Ako tu niekto spomenul pred chvilou, hadzat vsetkych a vsetky problemy do jedneho vreca, neschopnost/nevola praktickeho pristupu alebo ako by som to nazval, to je co mnohym z nas lezie na nervy....

edit: toto bola reakcia na subaroSti
24.02.2019 - 11:47:54
01
stanos4 lebo som vysvetloval svoj postoj voči Kiskovi, ktorý má svoj základ v konkrétnom rozhodnutí súdu, ktoré on spochybňoval zaujatosťou sudcu.A mrzí ma že môj postoj ti lezie na nervy ,ale nič s ním neurobíš...treba to brať ako odlišný názor tak ako ja rešpektujem tebe ten tvoj :-)
24.02.2019 - 12:36:02
00
MageZ Ja sa snáď nejakého politika zastávam? Aby si bol v obraze, môj názor je že Kiska má teba aj mňa rovnako na háku ako Fico, Matovič alebo Sulík. Nikoho nenálepkujem ani nekydám, ale vyjadrujem svoj názor na tu zvelebovaného anjela na základe faktov a dôkazov.
Mňa sa nič nedotklo, nemaj strach. Ale tvoje vyjadrenie ,,Zda sa, ze panko ma hnede nielen v trenkach...´´ používaš bežne aj doma a nemáš to za urážku?

Čo sa týka pokusu o prevrat, nestačí ti Kiskov skok na stranu opozície a verejné vyjadrenia a podnecovania k prevratu(,,treba prevziať moc´´)? Keď mal ako hlava štátu ukludniť situáciu, pripojil sa k pokusu(alebo bol vopred jeho súčasťou) a prilieval benzín do ohňa?
Zrejme teda schvaluješ aj to o čo sa pokúšaju usa vo Venezuele. Tam majú aspoň ropu, ale čo my..


Naposledy upravil Alexej1220 dňa 24.02.2019 - 13:33:37, celkovo upravené 1 krát.

24.02.2019 - 12:49:34
02
a potom sa clovek s udivom pozera na prezidentske preferencie a vidi ze extremni kandidati maju cez 30%...

tazke zlyhanie systemu vzdelavania...
24.02.2019 - 13:17:47
011
:facepalm:

Prílohy:

1_RxmPeSybIUtxea4Vh98y2g.jpeg
1_RxmPeSybIUtxea4Vh98y2g.jpeg 41.38 KiB thumb_up0thumb_down

24.02.2019 - 13:23:43
03
Bolo by na case aby ste si zvykli, ze su ludia aj s inymi nazormi. Slovensko nie je len Bratislava. Chvalabohu.
24.02.2019 - 13:25:24
06
stax súhlasím, tiež nechápem kde nabrali Kiskovi ,,pokračovatelia´´ toľko percent..
Lelo Nevieš že to je typické demokratické nerešpektovať iný názor a urážať za to? Ale na fóre kde je toľko Bratislavčanov to neprekvapuje.
24.02.2019 - 13:32:34
02
Konečne nové info, to s Bratislavčanmi,
kedy to povedal preceda ?
24.02.2019 - 14:15:57
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up