Lokalizácia
Formulár sa odosiela
K tej pokute pre Hlas...
Tú pokutu im Kamenický predsa odpustí, veď jeden z tých bodov konsolidácie je aj generálny pardon na pokuty. Dáva to celé zmysel, prečo je v konsolidácii, kde chceš vybrať viac peňazí zároveň bod, ktorý je v priamom rozpore s tým, čo chceš dosiahnuť. To už nie je ani drzosť, ale čistá arogancia, ľudia a firmy radi zaplatia vyššie dane/odvody, ale zlodeji nech neplatia pokuty, to je predsa fér.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 16:33:10
03
Generalny pardon je o tom, ze ked zaplatis dlznu sumu, tak neplatis aj penale.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 17:40:15
01
Tak trocha bojazlivo by som sa v mene normalne zmyslajucich dochodcov opytal ako vyzera skladba volicov na Slovensku? Kolko percent z nich su dochodcovia? Teda ako vedia ovplyvnit vysledok volieb? Nerad podje*ujem ale napr. ta zbierka okolo Republiky nevyzera na dochodcov. Smeracky dorast ... etc. Samozrejme, ze existuju dochodcova co s laskou spominaju na mladost ked este mali erekciu ale zanedlho vymru. Uz bude dobre?
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 19:37:59
41
podla wiki bolo 2021 17% obyvatelstva v kategorii 65+ rokov - https://sk.wikipedia.org/wiki/Demografia_Slovenska
ak naozaj chces vediet pocty tak tuto vidim kopec tabuliek - https://statdat.statistics.sk
- najdi si demografia -> obyvatelstvo -> vekove skupiny alebo zlozenie

a ked vygooglis trochu viac tak najdes nejake prieskumy ktore vekove kategorie koho volia
napr. https://www.aktuality.sk/clanok/sjnn68s/ak-by-volili-len-mladi-smer-by-sa-vitazovi-ani-nepriblizil-dochodcovia-by-karty-rozdali-inak/
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 19:52:05
01
Pišta asi nie.Podla pozorovaní sú teraz najväčší čur.či pädesiatnici.Aspon tu u nás,čo vidím.Im vadí úplne vsetko.Robota, mladý, decká,ukrajinci.......V robote ich vykorisťujú kapitalisti,ale nevadí že oni kradnú ako straky,do posledného dňa musia vybrať všetky Péčka,Očerky,a aspoň dva krát do roka maródovať.No a Chorvátsko musí byť.Ale aj tak sa majú všetci zle a za "fica"bolo lepšie a on im ukáže.A keď im povieš čo ukázal(dane, ceny,kolaps všetkého),tak ich argumenty sú,že to zdedili po Matovičovi.A tieto tupela tu budú ešte dlho 😡.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 19:54:47
113
Za fica bolo lepsie...a teraz je tu gdo :facepalm:
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 19:57:41
05
Slovensko a Nepál.. nespokojnosť u nás a v Nepáli...aj Kamenický by si zaslúžil kúpeľ...Nepalci vyzliekli ministra financií do naha a šup do rieky...https://www.echo24.cz/a/HFPwG/zpravy-svet-v-nepalu-uklidnuje-situaci-armada-lide-maji-zustat-doma
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 20:58:26
05
arrow_leftpista napísal:
Tak trocha bojazlivo by som sa v mene normalne zmyslajucich dochodcov opytal ako vyzera skladba volicov na Slovensku? Kolko percent z nich su dochodcovia? Teda ako vedia ovplyvnit vysledok volieb? Nerad podje*ujem ale napr. ta zbierka okolo Republiky nevyzera na dochodcov. Smeracky dorast ... etc. Samozrejme, ze existuju dochodcova co s laskou spominaju na mladost ked este mali erekciu ale zanedlho vymru. Uz bude dobre?
za meciara sa vravelo, ze ked ich volicstvo vymrie, uz bude dobre.
ubehlo 20+ r, jedneho manipulatora vystriedal druhy, situacia je snad este horsia.
ja neviem asi meciarovci nasli pramen vecneho zivota?
nie a nie tento populisticky bordel ukoncit a nastolit normalnu vladu..
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 21:40:20
00
slabe skolstvo => sproste obyvatelstvo nachylne na populizmus a konspiracie
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 22:11:07
013
Za pojmom "dochodci" sa zvacsa skryva vyznamna skupina vidieckeho obyvatelstva, tzv. Postsedliaci (© Juraj Buzalka) - napriec celym vekovym spektrom.
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 22:36:17
01
Najhoršie, že vidiecke obyvateľstvo sme takmer všetci v tejto krajine
Zobraziť komentár 10.09.2025 - 23:01:33
07
arrow_leftJano12345 napísal:
Pišta asi nie.Podla pozorovaní sú teraz najväčší čur.či pädesiatnici.Aspon tu u nás,čo vidím.Im vadí úplne vsetko.Robota, mladý, decká,ukrajinci.......V robote ich vykorisťujú kapitalisti,ale nevadí že oni kradnú ako straky,do posledného dňa musia vybrať všetky Péčka,Očerky,a aspoň dva krát do roka maródovať.No a Chorvátsko musí byť.Ale aj tak sa majú všetci zle a za "fica"bolo lepšie a on im ukáže.A keď im povieš čo ukázal(dane, ceny,kolaps všetkého),tak ich argumenty sú,že to zdedili po Matovičovi.A tieto tupela tu budú ešte dlho 😡.
mozes mi to vysvetlit s tymi Pckami na seba a na rodinu? Lebo si tresol peknu kravinu,a to mam vek ako ty.Ja tiez vybucham vsetkych 14 Pcok do roka. OCR nie
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 07:21:30
00
Asi všetci vieme,že S.Migaľ je smerohlasácky zmrd,ale za tento status na FB si zaslúži malé,bezvýznamné + :^)

https://www.facebook.com/SamuelMigalMIRRI/posts/pfbid0rfcJr1HeaBmSHa7HtupFEa6Fwkoc9AJHdXz4knjTJqySstReiu38ihgbHLodZfCel

Pokles dôvery a obľúbenosti prezidenta Petra Pellegriniho ma, žiaľ, neprekvapuje.
👉Aj ja dnes patrím medzi tých, ktorí sú sklamaní. Mrzí ma to o to viac, že som veril jeho úsmevu a rečiam o tom, že bude robiť politiku inak – čestnejšie, hodnotnejšie a so skutočným obsahom.
👉Dnes však vidíme, že namiesto prezidenta so silným hlasom a názormi máme prezidenta prázdneho, bez témy, ktorý len kopíruje klesajúci trend svojho vlastného Hlasu.
☹️Osobne ma to veľmi mrzí aj preto, že som bol medzi tými, ktorí sa zaňho prihovárali a presviedčali iných, že Peter Pellegrini bude dobrým prezidentom.
🙏Dnes sa za to týmto ľuďom ospravedlňujem🙏
🟥Pravda je iná. Namiesto štátnika, ktorý nás má spájať a viesť, sledujeme prezidenta, ktorý si v čase, keď Slovensko potrebuje stabilitu a odhodlanie, užíva najpohodlnejšiu a najluxusnejšiu “cestovnú kanceláriu” – a tou je prezidentský úrad😕☹️😒
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 07:30:32
01
arrow_leftStrenki napísal:
Presne vy, generácia vychovaná v socializme ste absolútne zlyhanie a prekliatie tejto krajiny a dôvod, prečo sme v takej ťažkej riti ako krajina a spoločnosť v akej sme.

Áno, patrím do generácie vychovanej v socializme, avšak nie socializmom, ale otcom, akého by som doprial aj tebe.
Zároveň ale patrím aj do generácie, ktorá túto krajinu socializmu zbavila.
Ak ti ale skutočne ide o blaho tvojej generácie (30-50), a nie o politikárčenie, zamysli sa nad skutočnosťou, kam sa po novembri podeli tie tisíce okresných a krajských komunistických funkcionárov, a ako asi tak naložili zo svojím vplyvom v spoločnosti.
V tejto krajine vtedy totiž ešte žiadny demokrati nevyrástli, jedine tak odporcovia režimu, čo zďaleka nie je to isté. Ktože to asi tak začiatkom 90-tych stál medzi prvými v privatizačných radoch a zavádzal tržné hospodárstvo? Vtedy boli vplyvní funkcionári síce už de facto dôchodcovia, no o koho sa asi tak postarali, keď nie o svojich pohrobkov, dnes už samozrejme vážených podnikateľov, alebo zalezených tunelárov?
Tu vtedy nebolo nikoho kto by zákonom zakázal všetkým komunistickým funkcionárom účasť v politike a privatizácii.
A Fico? Ten je len výsledkom toho kvázi "demokratického" vývoja.

arrow_leftStrenki napísal:
Do čerta aj s vami, už nechajte novú generáciu si opraviť a riadiť krajinu...

S radosťou súhlasím, takže nech sa páči nová generácia...
Na začiatok sa prestaňte vyhovárať na tých čo vám odbúraním socializmu pripravili cestu, spojte sa, a robte čo treba. Z vlastnej skúsenosti vám v dobrom odporúčam začať zjednotením odborov, ktoré vám komunisti hneď v 90-tom rozobrali na drobné. Oni totižto veľmi dobre vedeli akú silu má spoločnosť, ktorá má v rukách napr. generálny štrajk, a že slušne roztrúsení na námestiach po stovkách dnes, bohužiaľ, reálne nevadíte nikomu.
Dnešných dôchodcov naozaj netreba presviedčať o svojej progresívnej pravde urážlivým krikom, ale radšej pokračovaním v tom, čo v 89-tom ako vtedy mladí začali.

A mimochodom, na vláde záleží len pokiaľ ide o desiatky či stovky miliónov, ale miliardy na tomto vytunelovanom slovenskom dvorečku bez vycicania každého občana bez rozdielu dnes už nedá žiadna vláda.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 07:32:19
04
pevne verím,že tieto svinstvá si niekto odskáče :punch:

Jana Ďurková's post

https://www.facebook.com/groups/200418140661660/posts/1724976241539168

Ján Čurilla: keď tak pozerám na tie kauzy, čo teraz vyrábajú určite bude, čo robiť. 🙂
Bola to zvláštna situácia, keď sme sa dostali do väzby. Zatvárali nás na politickú objednávku.
13.9.21 obvinila Diana Santusová Jána Čurillu, Pavla Ďurku,,Štefana Mašina a Milana Sabotu.
Súd, ktorý ich prepustil z väzby povedal, že títo policajti nemali byť ani obvinení a nie väzobne stíhaní.
Senát sa zhodol, že trestnú činnost vidí skôr na strane Diany Santusovej, lebo v spolupráci s SIS sa snaží zdiskreditovať policajtov tímu Očistec ( teda tých štyroch, ktorých aj väzobne stíhali) a prerušiť tak stíhanie veľkých korupčných káuz.

Čurilla v Aréne: Pred štyrmi rokmi vo väzbe. Teraz? Dva-tri dni v týždni na výsluchoch

https://www.youtube.com/watch?v=gBhPi4Ma3so
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 07:44:40
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up