Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
Napr. aj taky Matelko tvoril, budoval, daval ludom pracu. To ze je niekto uspesny podnikatel a vyborny opozicny retor, este z neho nerobi aj kompetentneho a pre stat prinosneho clena vlady. Za mna ho diskvalifkuje niekolko veci a tiez ti ich tu dam na podnose:
1.) Hlina patri k vypocitavcom, ktori casto menia strany (SMD, Olano, Obcania Slovenska, KDH, Dobra volba, SAS).
2.) Kandidoval za Olano, to je zberna strana pre - ja to vlastne ani neviem slusne nazvat, co vyraznejsie meno na kandidatke, to dusevny akrobat; vid Matovic, Galko, Procko, Remisova, Zaborska...
3.) Spolupraca s Druckerom a Dobrou volbou. Aj ked tu mu sluzi ku cti, ze ho aspon opustil potom, co sa zacali bratrickovat s Hlasom.
V kazdom pripade, dava to o nom dost uceleny obraz, okolo akych ludi sa pohybuje/val.