Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zatiaľ čo Ciganikova má turné po TV, lobuje za Sulika a rozkladá stranu. Opoziční jednota nemožná ak nie je ani v daných stranách.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 21:34:10
00
Ciganikova je Sulik v sukni. Mali by ju vykopnut. Aj tak si to pyta.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 21:35:21
05
No Sulík a Ciga bude do novej SaS kopať či už zvnútra alebo zvonka. Maju takú povahu.
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 21:38:09
00
arrow_leftskorpion napísal:
otazka je, ci je to len kecal, alebo aj nieco vie (v politike). Jedneho kecala sme uz pemierom mali a nedopadlo to (nie ze by som cakal, ze Hlina bude premierom). Politika nema byt o vrieskani, ale o cinoch. Tak dufam, ze nesklame a reci premeni aj v skutky, ked bude pri moci.

Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
A medzitým krajina v totálnej prdeli

Rážove ministerstvo dopravy:
Lietadlo za 13,5 milióna € pre štátny podnik.Kožené sedačky , mahagónový nábytok a účet, ktorý zaplatíme my všetci .A teraz to najlepšie: rovnaký kus sa pred pár mesiacmi predával na internete za 4,38 milióna. Kto na tom opäť zarobil? Český zbrojár Strnad. https://www.facebook.com/reel/2970382589808230
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 21:39:01
217
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 11.09.2025 - 22:18:08
016
arrow_leftStrenki napísal:
Už som to tu opakovane vysvetľoval. Hlina tvorí, buduje, dáva ľuďom prácu. Slovak pub (reštaurácia), Flagship (krčma), pekáreň. Farma pri Stupave. Na Železnej Studničke od kedy som v BA bola zrúcanina, kúpil a rekonštruuje budovy. Tak isto Mlyn pri Železnej majú na starosti. Robí aj iné veci, ani ja neviem o všetkým, postupne sa dozvedám. Toto je najhoršie na Slovákoch. Ohrňaš nosom, špekuluješ, preberáš, či by ten Hlina bol OK. Dohľadať si, čo robí a čo za ním je ee ani vás nehne. Tak vám dávam ako na podnose, čo s vami.
A medzitým krajina v totálnej prdeli

Rážove ministerstvo dopravy:
Lietadlo za 13,5 milióna € pre štátny podnik.Kožené sedačky , mahagónový nábytok a účet, ktorý zaplatíme my všetci .A teraz to najlepšie: rovnaký kus sa pred pár mesiacmi predával na internete za 4,38 milióna. Kto na tom opäť zarobil? Český zbrojár Strnad. https://www.facebook.com/reel/2970382589808230

ze je dobry podnikatel neznamena, ze bude aj dobry politik. Ze vie vykrikovat, neznamena, ze to vie aj pretavit do cinov. Krikluni maju vacsinou vela slov, ale malo cinov. Ak je Hlina vinimka, budem rad. Ale k takymto ludom sa skratka staviam rezervovane. Lebo napriklad aj za covidu najviac kricali "kotlarovi experti". Rad sa budem v Hlinovi mylit, ale radsej si najskor pockam na vysledky. Potom roztrham pred mediami svoj vestecky diplom :D
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 07:28:13
21
Je to aj môj preferenčný krúžok. Ale sestra trochu znalá veci mi povedala, že síce sa pasuje do lídra v téme pôdohospodárstva, ale často v tej téme tápe/nevyjadruje sa úplne dobre/hovorí od veci. Avšak stopercentne som si istý, že je lepší než všetci títo terajší darmožráči na ministerstvách.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 08:22:23
04
Ja si tiež počkám, čo čo z neho/toho vylezie, ale zatiaľ ho vnímam pozitívne a aj vďaka nemu zatiaľ preferujem SaS pred PS. Podľa mňa je dobré to, čo navrhol - dávať Ficovi postupne ultimáta. Ak opozičné strany zvolia takúto taktiku a budú to aj dobre komunikovať, tak to môže stupňovať nasratie verejnosti. I keď samozrejme Fico už vie, že ulice sa bát nemusí, ale aspoň to jemu a kumpánom bude otravovať život.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 08:33:45
01
Ich (koalíciu ) úplne najviac serie, že tie nakradnuté peniaze nemôžu míňať - resp. nie tak ako by chceli
a keď niečo minú, nastupuje Hlina :)
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 09:22:14
07
Hlina-video 57 min.

Ak Fico neutečie do Dubaja bude ako besný pes za plotom. Ak voľby vyhráme, bude robiť cirkus

https://www.youtube.com/watch?v=ci3r_ek--Cc
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 09:39:33
00
arrow_leftStrenki napísal:

Napr. aj taky Matelko tvoril, budoval, daval ludom pracu. To ze je niekto uspesny podnikatel a vyborny opozicny retor, este z neho nerobi aj kompetentneho a pre stat prinosneho clena vlady. Za mna ho diskvalifkuje niekolko veci a tiez ti ich tu dam na podnose:
1.) Hlina patri k vypocitavcom, ktori casto menia strany (SMD, Olano, Obcania Slovenska, KDH, Dobra volba, SAS).
2.) Kandidoval za Olano, to je zberna strana pre - ja to vlastne ani neviem slusne nazvat, co vyraznejsie meno na kandidatke, to dusevny akrobat; vid Matovic, Galko, Procko, Remisova, Zaborska...
3.) Spolupraca s Druckerom a Dobrou volbou. Aj ked tu mu sluzi ku cti, ze ho aspon opustil potom, co sa zacali bratrickovat s Hlasom.

V kazdom pripade, dava to o nom dost uceleny obraz, okolo akych ludi sa pohybuje/val.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 10:34:35
00
Už som to tu kedysi písal. Aj prozápadné nemafiánske strany potrebujú určitú mieru populizmu. Pochopila to svojho času Margaret Thatcher, pochopil to u nás Dzurinda. Zrejme to chápu aj v SaS a aj z toho dôvodu Hlinu zrejme prijali k sebe. Je napr. úplným protipólom stroho ale presne sa vyjadrujúcich členov z OKS, ktorí sú tiež pod krídlami SaS. Ak to funguje v tomto ponímaní tak je to v poriadku, lebo takáto strana vie osloviť aj ľudí, čo chcú niečo takéto a tiež mňa, ktorý toto nepotrebujem ale skôr si potrpím na menej nápadnú prácu ľudí z OKS. A to je aj ten hlavný rozdiel oproti Oľano, kde jednoducho chýba tá umiernenosť a všetko je čistý populizmus s následnými ťažkosťami pri ich pretavení do reality. Podobný problém podľa mňa majú aj Demokrati, kde osobne im dosť fandím, pretože treba rétora typu Naď, ktorý vie dať v debatách dole aj Blahu, ale tá druhá časť (ak tam je) je až neviditeľná (Hirman, možno Kiča, nejaké to ekonomické krídlo o ktorého existencii prakticky nepočuť) a toto je ten ich dlhodobý problém s prekročením, resp. udržaním sa nad 5%.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 11:16:00
015
Boze dookola to iste. Ani jezis kristus na krizi vam nebol dost dobry.
Hlina ma celu karieru jasne postoje, spravne nastaveny moralny kompas a realne vysledky. Ale slovacikovi to nestaci, lebo spoluoracoval s tymto a hentym. Co je presne to, co ma politik robit! A v momente ked zisti, je jeho partner je zmrd, ma to verejne povedat a vyvodit dosledky. Co Hlina vzdy spravil. Nespolupracovat sa neda. Byt roky v politike a nemat medzi znamymi a byvalkami aj pochybnych ludi sa neda. Treba sa zobudit do reality a zliezt z ruzoveho oblacika/jednorozca...

Lukjur presne. Ale sas ho nezobrala iba kvoli hlasom. Oni realne chcu tvorit pravy blok. Preto naberaju aj inych kvalitnych ludi, vid bajo holeckova. Za mna to robia vyborne, zjavne to nie je iba pr kampan
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 11:34:39
117
arrow_leftlukjur napísal:
Aj prozápadné nemafiánske strany potrebujú určitú mieru populizmu. Pochopila to svojho času Margaret Thatcher, pochopil to u nás Dzurinda.

... deleted ...

Podobný problém podľa mňa majú aj Demokrati, kde osobne im dosť fandím, pretože treba rétora typu Naď, ktorý vie dať v debatách dole aj Blahu, ale tá druhá časť (ak tam je) je až neviditeľná (Hirman, možno Kiča, nejaké to ekonomické krídlo o ktorého existencii prakticky nepočuť)

Pochopil to aj Tusk v Polsku 2023 a vďaka tomu vyhral voľby.

Demokrati - asi závisí od bubliny, v mojej bubline je Naď takmer neviditeľný, zatiaľ čo Kiču vidím denne, ide denne ako píla, úderne, tvrdo a rozumne. A páči sa mi, ako otvorene provokuje Tarabu :-) . Keby som sa nebál prepadnutia hlasov, tak by som to hodil Demokratom ...
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 11:49:34
01
A aj toto je problém Demokratov, že si ľudia nestoja za svojou voľbou. Lebo to čo si napísal, som počul a čítal v diskusiách od viacerých ľudí a aj preto sa nedostali do EU parlamentu.
Zobraziť komentár 12.09.2025 - 12:03:43
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up