Mne slo o vyskusanie lokalnych modelov, nepotrebujem vsetko zverejnovat

Zaujimave ze na pomoc s programovanim si ludia chvalia aj tie lokalne 'obycajne' modely. No uvidime ...
Medzi lokalnymi modelmi a poslednymi online modelmi je brutalny rozdiel. A ten rozdiel bude stale vacsi a vacsi,
To, ze lokalny model nevie presne zodpovedat podla Teba jednoduchu otazku je uplne normalne. Su zjednodusene a teda menej presne. Ale aj s tym sa da pracovat, ked clovek vie.
Jedna metoda je postupne navigovanie, tj pytas sa univerzalnejsie otazky a dovedies model k odpovedi po krokoch. Druha je, ze specifikujes, akym sposobom sa ma model na otazky pozerat. Napriklad zacnes : Ako expert na novodobu historiu Slovenskej republiky mi povedz:. Takisto pri online modeloch je vhodne odporucat zdroje, staci na konci otazky dodat "pouzi wikipediu". Tych technik je mnoho. Proste treba pamatat, cim specifickejsie instrukcie tym lepsi vysledok.
Aj mne lokalny mistral aj llama odpovedali hlupost, ked som sa priamo spytal Tvoju otazku. Ale oba som dokopal ku spravnej odpovedi celkom jednoducho prvou metodou, ked som sa najprv spytal, nech mi vymenuje vsetkych premierov a nasledne som sa spytal, ktora bola prva zena. Sranda je, ze ani jeden nedal uplne spravne prvy list, ale to bude tym chaosom, co sa dial za Matovica.

Co sa tyka programovania, programovanie je vlastne velmi jednoduchy jazyk, tj presne to, na co su jazykove modely (CHATGPT atd) navrhnute. Okrem toho je kazdy programovaci jazyk velmi striktne definovany a
trening prebieha na velmi kvalitnych datach (github atd. kde je vsetko odladene a plne funkcne s velmi dobrym popisom funkcionality) To sa vobec neda zrovnat s inymi oblastami, kde je kvalit dat podstatne nizsia a popis v ludskom jazyku podstatne menej presny.