ved... len sa nasiera a bucha do aut... staci trosku spomalit a nenervacit sa Ved aj na aute uz jazdim pokojnejsie, od kedy som dostal 200 eurovu pokutu
No... ten virb... 400 eur dat za to je sialene, hlavne ked dialkove stoji dalsich 50 eur, bateria 35, drziak na riaditka 25 a teplotny snimac 30 ale.,..200 by som za vec, ktoru nepotrebujem, mozno aj dal
Neviem randy, ale tí policajti z videa ho obmedzili podobne ako mňa xkrát pakovia v plechoviciach. Tiež by som sa na jeho mieste rozčuľoval. Policajti nemali zapnuté ani zvukové ani svetelné znamenie, takže nemali žiadny dôvod urobiť toto čo urobili.
Asi si kupim kameru a budem tie hovada natacat. Dnes klasika jazda do zakazu - ved znacka je daleko, tak si to jeho mikromozocek nezapamatal - https://www.google.com/maps/@48.146451,17.132517,3a,75y,195.61h,85.53t/data=!3m4!1e1!3m2!1sI8kneI3r7Bsr7srMzjWdpg!2e0 (ja som bol v strede a auto preletelo cez zastavku Kosicka smer Apollo)
no a zial druhy kreten bol cyklista. Neviem ci mu nabuduce dat cez hubu, ale fakt sa na cervenu nejazdi (krizovatka Kosicka - Pristavna). To ze prdel na znamenie o zmene smeru som uz nejak predychal :/
Dnes par minut po 18:00 som obiehal cyklistu tesne pred obcou Lada v smere do Presova. Pochvala za zapnutu blikacku aj napriek dobrej viditelnosti. Bolo ho vidno vcas a dostatocne skoro. Asi o minutku na to mi radost pokazila sprava z radia, ze v Chminianskej Novej Vsi doslo k zrazke medzi autom a cyklistom.
jfab dost skoro. no v UK zvyknu jazdit stale s blikadlami a v reflexnych vestach. blikadlo zapinam teraz po 20:00 ..a vestu dam len vtedy, ked sa zotmie... len nejak som ju uz prestal nosit..
mne je z toho videa blbo, lebo sa tam jazdi nalavo fakt by som nemohol jazdit v UK, to by som mal permanentne karamboly, a bol by som aj v jeho videach
Dnes ma jeden ale uplne vytocil! Siel som v KE od Palackeho popred Aupark na Juznu triedu. Na semafore Palackeho x Jantarova som sa postavil vedla BMW, ako obycajne pri akceleracii som bol rychlejsi a potom tesne za krizovatkou som sa stiahol do odbocovacieho pruhu a pustil ho. Pozrel som sa za seba a kedze bola dostatocna medzera vosiel som do pruhu. Tam sa uz cesta zuzuje na jeden uzky pruh bez krajnic. Tak som sa vysunul asi meter od kraja. Vtedy sa na mna zacal lepit dajaky pako. Kedze asi o 100m som odbocoval vlavo, siel som dost rychlo a nemal som sa kam uhnut som vystrcil lavu ruku a vysunul sa este viac do pruhu.
Vtedy sa ten idiot natrepal rovno vedla mna a zacal ma v tom uzkom pruhu obiehat. Kedze siel len trochu rychlejsie tak som mu zaklopal na spolujazdcove okienko. Videl som len vystrceny prostrednik. Spomalil som, presiel som poza neho a obehol ho zlava. Tam som mu zaklopal na soferove okno a opat len prostrednik. Samozrejme na hned prvom semafore (na Namesti osloboditelov) chytil cervenu. Jednoducho idiot.
Najblizsie ked mi toto dakto spravi tak proste nadrzo otvorim zadne dvere nech si ko*otko bude musiet zastavit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a zial druhy kreten bol cyklista. Neviem ci mu nabuduce dat cez hubu, ale fakt sa na cervenu nejazdi (krizovatka Kosicka - Pristavna). To ze prdel na znamenie o zmene smeru som uz nejak predychal :/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2600627/Cyclist-outraged-fellow-riders-bad-habits-installs-helmet-camera-catches-jumping-red-lights-cutting-motorists-using-mobile-phones.html#v-3448274859001
http://www.mojandroid.sk/2014/06/17/samsung-smart-bike
Loser pripomenulo mi to
youtube.com/watch?v=JHixeIr_6BM&t=0
youtube.com/watch?v=2EKl2sXhNUU&t=0
Perfektny kanal... oplati sa sledovat. Btw...kiez by bolo aj u nas tolko cyklistov na cestach....
http://sportky.topky.sk/c/126121/sportovci-tragicky-zomreli-pri-treningu-na-cyklistov-sa-prevratil-nakladiak-s-prasatami
Vtedy sa ten idiot natrepal rovno vedla mna a zacal ma v tom uzkom pruhu obiehat. Kedze siel len trochu rychlejsie tak som mu zaklopal na spolujazdcove okienko. Videl som len vystrceny prostrednik. Spomalil som, presiel som poza neho a obehol ho zlava. Tam som mu zaklopal na soferove okno a opat len prostrednik. Samozrejme na hned prvom semafore (na Namesti osloboditelov) chytil cervenu. Jednoducho idiot.
Najblizsie ked mi toto dakto spravi tak proste nadrzo otvorim zadne dvere nech si ko*otko bude musiet zastavit.