Podla mna to nespravil naschval s cielom ma ohrozit/obmedzit (verim ze zas tak debilni ludia standartne nie su) len videl ze auta nejdu a ludia jednoducho nemaju zafixovane ze bicykel na ceste je tiez ucastnik premavky a moze mat aj nejaku rychlost.(asi okolo 30 som tam mohol ist). Tak vkrocil, ostal prilepeny na boku auta a este raz sa pozel pre istotu, stretli sa pohlady - videl som, ze ma registruje tak som predpokladal ze este dvere neotvori - chvilu este postaval pilepeny a cakajuc a zrazu otvoil dvere a nastupil a zatvaral az ked som hodil vlnu okolo - zrejme zly odhad rychlosti, lenivost pockat este 3 sekundy a skratovite rozhodnutie rychlo nastupit s tym, ze to stihne. Kebyze som auto, je uz bez dveri. Nepovedal som mu nic, lebo kym som sa spamatal, uz som bol dost daleko... Inak ta Racianska by bola zlata bana keby niekto chcel - tolko aut parkujich po chodnikoch bez dodrzania priestoru pre chodcov...a to tam este policia ma svoj velky brloh.
kto by bol na vine, ak by si mu do tych dveri vliezol ?
Na podobnú otázku nám dal inštruktor v autoškole takúto odpoveď - ak zaparkujete pri okraji cesty a pri nastupovaní/vystupovaní otvoríte dvere a po ceste idúca manželka okresného riaditeľa PZ do nich narazí, tak ste vinníkom vy, mali ste počkať, kým prejde auto. Ak ste vodičom idúcim po ceste vy a manželka okresného riaditeľa PZ vám do cesty otvorí dvere, tak ste vinníkom vy - nedodržali ste bezpečnú vzdialenosť.
pan tvorstva...osobne by som mu povedal zopar teplych slov, ked by som ho minal. Zvyknem si takto vyliat bikersku dusu. Ked sa neozves, tak si do svedomia (ak nejake ma) nevstupi.
Ja som si prave naopak vstupil do svedomia a uz radsej soferov moc neriesim.
Minuly rok pridem na krizovatku, postavim sa samozrejme pred prve auto(mal smerovku ze ide vlavo, ja som siel rovno). Naskoci zelena a mne ako na potvoru nezacvaklo SPDcko. Panko na felicii na mna zatrubil, tak som sa otocil ukazal ci mu sibe a on mi za odmenu narazil do zadneho kolesa. Viac mi nebolo treba, bleskovo dole z bicykla a peknu ranu som mu dal po bocnom okne, nakolko ho mal otvorene tak som mu ho rozbil. Myslel som si ze ho to ukludni, no opak bol pravdou. Pokusil sa ma nasledne zrazit. Na potvoru v krizovatke oproti stali policajti ktori sa vydali za nim, ja som zmizol na sidlisku a obisiel som kusok. Ked som sa vracal na hlavne akurat sa ma vybrali hladat, pekne sirena a megafon stojte. Viac mi nebolo treba otocil som to spat medzi baraky, cela nahanacka kym ma dostali trvala snad 3 minuty. Dopadlo to nakoniec tak ze som dal dotycnemu par drobnych za sklo(nemusel som, mohli sme sa vlacit po sudoch). Vo vysledku si vsak uvedomujem, ze veci treba riesit chladnou hlavou. Dnes ma uz zbran pri sebe hocikto.
kto by bol na vine, ak by si mu do tych dveri vliezol ?
Mne to raz urobil chlapík, keď vystupoval z auta. Našťastie som sedel v aute a nie na bicykli.
Policajti ani na sekundu neuvažovali. On bol vinný.
Stalo sa to v úzkej jednosmernej uličke.
.... Ked som sa vracal na hlavne akurat sa ma vybrali hladat, pekne sirena a megafon stojte. Viac mi nebolo treba otocil som to spat medzi baraky, cela nahanacka kym ma dostali trvala snad 3 minuty....
pred fizlami v meste sa neuteka, ked jasne vidis ze ta nahanaju nie je sanca. jedine, ak by si mal velmi blizko les.
este napis, ako presne ta zastavili? zahatali ti cestu, ci ta zozadu dobehli a ty si vymakkol?
:D pred fizlami v meste sa neuteka, ked jasne vidis ze ta nahanaju nie je sanca. jedine, ak by si mal velmi blizko les.
este napis, ako presne ta zastavili? zahatali ti cestu, ci ta zozadu dobehli a ty si vymakkol?
Keby lepsie rozmyslam tak im ujdem https://connect.garmin.com/modern/activity/602412677
Stacilo len nafingovat odbocenie dolava ako vidno na case 2:18 a potom upalovat hned vpravo. Je vsak pravda, ze akurat na chrenovej 1 sa dost tazko uteka, na dvojke by som nemal najmensi problem
Boli dvaja, jeden vyskocil z auta a utekal a druhy sa ma snazil odrezat na aute. Co sa mu aj podarilo asi na treti pokus.
Oni asi velmi dobre vedeli že si mu pravom pridrbal. Na sklo sa môžeš vypr..uť.( za to že ťa narazil zo zadu ) Možno jeden s tých policajtov tiež chodí vo volne bikovať
Inač si moj človek
brutal. Vela ludi ak ma chvilu stat pre istotu necha zaradenu jednotku drzi spojku. Myslim ze v spojeni s vykonnym vozom a kvalitnou obuvou je to ideal.
To na videu rozhodne nie je o pusteni spojky. To je presne ako tie dve "vodicky" co som daval stranu spät - proste zeny si akosi casto pri parkovani mylia brzdu a plyn. Hlavne ked ide o automaty.
ano presne tak, moze. jedine co je pre cyklistov zakazane je dialnica.
tak preto je divne, ze v dopravnych servisoch sa niekedy objavi nieco ako toto:
"Zelená vlna @zelenavlna
POZOR: V stúpaní na Bielu Horu z Trnavy ste videli ísť skupinu cyklistov"
mozno ucelom tohto je upozornit vodicov, ale na druhej strane to vytvara u nich dojem, ze tam ti cyklisti nemaju co hladat. A obcas tam byva upozornenie aj na jedneho cyklistu, nielen na skupiny.
cyklisti predsa mozu pouzivat kazdu cestnu komunikaciu okrem dialnic.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na podobnú otázku nám dal inštruktor v autoškole takúto odpoveď - ak zaparkujete pri okraji cesty a pri nastupovaní/vystupovaní otvoríte dvere a po ceste idúca manželka okresného riaditeľa PZ do nich narazí, tak ste vinníkom vy, mali ste počkať, kým prejde auto. Ak ste vodičom idúcim po ceste vy a manželka okresného riaditeľa PZ vám do cesty otvorí dvere, tak ste vinníkom vy - nedodržali ste bezpečnú vzdialenosť.
Ja som si prave naopak vstupil do svedomia a uz radsej soferov moc neriesim.
Minuly rok pridem na krizovatku, postavim sa samozrejme pred prve auto(mal smerovku ze ide vlavo, ja som siel rovno). Naskoci zelena a mne ako na potvoru nezacvaklo SPDcko. Panko na felicii na mna zatrubil, tak som sa otocil ukazal ci mu sibe a on mi za odmenu narazil do zadneho kolesa. Viac mi nebolo treba, bleskovo dole z bicykla a peknu ranu som mu dal po bocnom okne, nakolko ho mal otvorene tak som mu ho rozbil. Myslel som si ze ho to ukludni, no opak bol pravdou. Pokusil sa ma nasledne zrazit. Na potvoru v krizovatke oproti stali policajti ktori sa vydali za nim, ja som zmizol na sidlisku a obisiel som kusok. Ked som sa vracal na hlavne akurat sa ma vybrali hladat, pekne sirena a megafon stojte. Viac mi nebolo treba otocil som to spat medzi baraky, cela nahanacka kym ma dostali trvala snad 3 minuty. Dopadlo to nakoniec tak ze som dal dotycnemu par drobnych za sklo(nemusel som, mohli sme sa vlacit po sudoch). Vo vysledku si vsak uvedomujem, ze veci treba riesit chladnou hlavou. Dnes ma uz zbran pri sebe hocikto.
Mne to raz urobil chlapík, keď vystupoval z auta. Našťastie som sedel v aute a nie na bicykli.
Policajti ani na sekundu neuvažovali. On bol vinný.
Stalo sa to v úzkej jednosmernej uličke.
Keby lepsie rozmyslam tak im ujdem
Stacilo len nafingovat odbocenie dolava ako vidno na case 2:18 a potom upalovat hned vpravo. Je vsak pravda, ze akurat na chrenovej 1 sa dost tazko uteka, na dvojke by som nemal najmensi problem
Boli dvaja, jeden vyskocil z auta a utekal a druhy sa ma snazil odrezat na aute. Co sa mu aj podarilo asi na treti pokus.
Nie, nakoniec sme si vsetci podali ruky. Ale ked ma zastavili tak som ratal s tym ze pojdem na stanicu. Samozrejme som ani obciansky so sebou nemal.
Inač si moj človek
tak preto je divne, ze v dopravnych servisoch sa niekedy objavi nieco ako toto:
"Zelená vlna @zelenavlna
POZOR: V stúpaní na Bielu Horu z Trnavy ste videli ísť skupinu cyklistov"
mozno ucelom tohto je upozornit vodicov, ale na druhej strane to vytvara u nich dojem, ze tam ti cyklisti nemaju co hladat. A obcas tam byva upozornenie aj na jedneho cyklistu, nielen na skupiny.
cyklisti predsa mozu pouzivat kazdu cestnu komunikaciu okrem dialnic.