user_id aké riešenie čakáš? Ja očakávam, že ľudia sú rozumný. Kontrola treba, ale riešiť to plošne mi nepríde fér. Tým pádom by mali byť rušičky priamo na ceste, aj cyklisti ťukajú do mobilu. Dokonca aj chodci pozerajú do mobilov, keď idú cez cestu. Neber to útok na cyklistov, či chodcov, ale smombies, resp. smartphone zombie u chodcov je seriózny problém.
Matovič dostal 25,02% hlasov a získal 721 166 hlasov, volebná účasť dosiahla 65,80% voličov (2 881 511 voličov). Oprávnených bolo 4 433 419 voličov. Teda Matoviča, resp. jeho stranu volilo len 16,27% percenta voličov. Väčšina ho teda nevolila.
no chlapci, ako vás tak čítam, tak mám riešenie. Bicykle/chodci/beh/... len na uzavretých dedikovaných areáloch. Autá nebudú riadené šoférmi ale napoja sa na nejaký elektromagnetický pruh (lebo GPS je nepresné) a ten ich povedie. A voilá, máme po probléme. Žiaden nezodpovedný vodič, žiaden chodec/cyklista na komunikáciách ...
Chápem iróniu. Ja nemám problém s chodcami, či cyklistami. Pravidlá platia pre všetkých a preto by sa mali aj rovnako kontrolovať. Nič viac, nič menej.
Nie, takto to nefunguje. Stále to nechápeš. Nie je možné "rovnako kontrolovať". Ak vodiči zavinia ročne smrť niekoľko stoviek ľudí a ďalšie tisíce vážne zrania, tak je potrebné ich kontrolovať viac, ako chodcov a cyklistov, ktorí zavinia smrť prvých desiatok ľudí a vážnych zranení nezavinia o moc viac.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Jaroh, len v Bratislave v priebehu týždňa 3 nehody chodec a šofér. Všetky mali spoločné to, že chodec hrubo porušil dopravné predpisy. Našťastie umrela len 1 osoba. Mohli sme mať rovno 3 zavinené úmrtia chodcov zavinené chodcom. Miera nehodovosti cyklistov je dlhodobo na 60-65%, že vinníkom je cyklista v každom štáte EU+GB. V ČR v 2020 to myslím bolo, 36 mŕtvych cyklistov na cestách, v 26 či 27 prípadoch bol vinníkom cyklista. Len ignoruješ realitu a prehadzuješ vinu na druhých.
PS. Dúfam, že tomu šoférovi autobusu/trolejbusu, ktorý zrazil tú mladú "prudko inteligentnú" dámu, čo bežala na červenú a ešte mimo prechodu pre chodcov pôjdeš vysvetliť, že sa vlastne nič nestalo. Vlastne stalo, lebo vinníkom je šofér MHD podľa teba. Aj všetkým cestujúcim v MHD, čo si v nej zalietali, že za to môže šofér, nie to "inteligentné" dievča.
Jano1987, v roku 2021 bolo na Slovensku 11886 nehôd a pri nich zahynulo 226 ľudí. Z toho cyklisti zavinili 393 nehôd, pri ktorých zahynuli 4 ľudia a chodci zavinili 290 nehôd, pri ktorých zahynulo 17 ľudí.
Vodiči áut zavinili 89.2% zo všetkých nehôd, pri ktorých zahynulo 87,6% všetkých usmrtených osôb.
Tak o čom točíš? Naozaj si myslíš, že treba všetkých "rovnako kontrolovať"?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
lol, jarohove dristy na pokracovanie ... odhhliadnime od jeho pokrutenej logiky, ze napr. chodcov, psickarov ci matky s kocikmi prechadzajucich sa po cykloceste nettreba kontrolovat a pokutovat, lebo pri konfliktoch nie su mrtvy, tak len ukazal ze statistika je pre neho spanielska dedina ...
ved z cisel co sem hodil priamo vyplyva, ze 1,8% nehod zavinenych vodicmi konci smrtou, zatial co pri nehode zavinenej chodcom dochadza k umrtiu az v 5,8% pripadoch, teda 3x castejsie
....Ak vodiči zavinia ročne smrť niekoľko stoviek ľudí a ďalšie tisíce vážne zrania, tak je potrebné ich kontrolovať viac, ako chodcov a cyklistov, ktorí zavinia smrť prvých desiatok ľudí a vážnych zranení nezavinia o moc viac.
vlastoch, tu nejde o to, koľko percent zavinených vodičmi či chodcami končí smrťou, ale koľko percent zo všetkých mŕtvych majú na svedomí vodiči. Ak chceme kontrolami znížiť počet nehôd/úmrtí, tak musíme viac kontrolovať toho, kto viac nehoduje/zabíja. Načo budeme chodcov či cyklistov "rovnako kontrolovať" ako vodičov áut, keď zavinili 9.3% zo všetkých úmrtí, zatiaľ čo vodiči zavinili 87,6% zo všetkých úmrtí? Máme iba obmedzený počet policajtov a tak sa kontrola, ktorú vykonávajú, logicky zameriava na fatálnejší segment vinníkov.
vlastoch, tu nejde o to, koľko percent zavinených vodičmi či chodcami končí smrťou, ale koľko percent zo všetkých mŕtvych majú na svedomí vodiči. Ak chceme kontrolami znížiť počet nehôd/úmrtí, tak musíme viac kontrolovať toho, kto viac nehoduje/zabíja. Načo budeme chodcov či cyklistov "rovnako kontrolovať" ako vodičov áut, keď zavinili 9.3% zo všetkých úmrtí, zatiaľ čo vodiči zavinili 87,6% zo všetkých úmrtí? Máme iba obmedzený počet policajtov a tak sa kontrola, ktorú vykonávajú, logicky zameriava na fatálnejší segment vinníkov.
skoda slov, nic si nepochopil ... dolezitejsie je, ze ak zavini nehodu chodec, pravdepodonost umrtia je ovela vyssia ... t.j. fatalnejsi segment vinnikov su CHODCI ...
No a? Pri chodcom zavinených nehodách zahynuli 4 ľudia, pri vodičom zavinených nehodách zahynulo 198 ľudí. Tak ak máme nejaké konečné zdroje na kontrolu, tak máme segmentu, pri ktorom zahynuli 4 ľudia venovať venovať rovnaký ich diel ako segmentu, pri ktorom zahynulo 198 ľudí?
No a tu je videjko: pre tych co si myslia ze vodic bol idiot a treba ho zaviret. Rad by som videl vysvetlenie ako moze k niecomu takemuto prist bez poruchy. Len pre odolnych. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
#Nech zije automatizacia, umela inteligencia, pokrok a e-mobilita.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
8:30
Oplatí sa hrať sa s telefónom počas jazdy
Môže z toho urobiť nejakú 24 h storku na IG. Aspoň sa aj iný dozvedia, že s ňou v aute je isté riziko smrti. Pokiaľ by mala spolujazdca.
A vládne nám Mgr. Matovič...
Nechceš sa opraviť?😐
Mal som dnes dosť náročný deň, ale toto ma pobavilo a vyvolalo úsmev, ďakujem
Chápem iróniu. Ja nemám problém s chodcami, či cyklistami. Pravidlá platia pre všetkých a preto by sa mali aj rovnako kontrolovať. Nič viac, nič menej.
PS. Dúfam, že tomu šoférovi autobusu/trolejbusu, ktorý zrazil tú mladú "prudko inteligentnú" dámu, čo bežala na červenú a ešte mimo prechodu pre chodcov pôjdeš vysvetliť, že sa vlastne nič nestalo. Vlastne stalo, lebo vinníkom je šofér MHD podľa teba. Aj všetkým cestujúcim v MHD, čo si v nej zalietali, že za to môže šofér, nie to "inteligentné" dievča.
Vodiči áut zavinili 89.2% zo všetkých nehôd, pri ktorých zahynulo 87,6% všetkých usmrtených osôb.
Tak o čom točíš? Naozaj si myslíš, že treba všetkých "rovnako kontrolovať"?
ved z cisel co sem hodil priamo vyplyva, ze 1,8% nehod zavinenych vodicmi konci smrtou, zatial co pri nehode zavinenej chodcom dochadza k umrtiu az v 5,8% pripadoch, teda 3x castejsie
vlastoch
skus si to precitat este raz a pomaly
skoda slov, nic si nepochopil ... dolezitejsie je, ze ak zavini nehodu chodec, pravdepodonost umrtia je ovela vyssia ... t.j. fatalnejsi segment vinnikov su CHODCI ...
Som zvedavy, ako trestaci a zatvaraci budu postupovat tu. Predpokladam ticho po pěšině.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
#Nech zije automatizacia, umela inteligencia, pokrok a e-mobilita.