tak dnes "zabavna" prihoda
na ceste pred povazskou bystricou tam kde je slusna asi metrova krajnica, si tak idem samozrejme po ceste tesne pri krajnici, a nejaky blb na cervenej fabii ma zblizka obide a vytrubuje na mna, tak som mu ukazal
no a nastala komedia
tento blbec okamzite zbrzdil, a asi 50m predomnou cakal kym sa k nemu priblizim, ked som sa priblizil vletel do krajnice aby ju blokoval celu plus trcal v ceste a za premavky sa nedal obist, no len aby to nebolo dost, sliapol na
brzdu a zaradil !!!!!!spiatocku!!!!!! a cuvol kusok, samozrejme ze som spomalil, a tak som bez problemov ubrzdil, no samozrejme zase sa posunul dopredu a ked som sa rozbehol zase zaradil spiatocku a chcel do mna asi nacuvat, samozrejme s prehladom som zastal, toto sa opakovalo asi tak 1 minutu na ceste s plnou premavkou, pricom par krat som myslel ze zuby prevodovky vylame jak mu to tam skripalo ked radil spiatocku z 1-2jky
no nakoniec mi dosla trpezlivost, vysiel som na travu a zastal zboku pri nom kym nevedel zaradit 1tku a pohnut sa ukazal som mu par gest ze ci nahodou neni ***** a tak
najvacsie prekvapenie, cakal som nejakeho dementneho mladika, ktoremu som poskodil ego zdvihnutym prstom, no za volantom bol cca 55-60 rocny "dedo" s nejakou rovnako starou druzkou, a vzadu male asi 6 rocne decko, ktore na mna pozeralo jak keby som mu zabil rodinu
dedo pri radeni ani nemal cas na mna pozret takze vsetky moje gesta si odniesla jeho zena, ktora tiez len pozerala jak na ducha
no zabava, este ze to dopadlo tak ako to dopadlo, keby to naozaj bol nejaky frajer, co mu netrva
radenie 5s a brzdit vie aj prudsie tak by do mna s prehladom nacuval, a tipujem ze aj tomu staremu keby sa to podarilo tak by zdrhal kade lahsie