Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mal si šťastie, že si natrafil na normálneho človeka, Roman. Mať peniaze, kúpim si paintballovku a každého paka poctím spŕškou - tých, ktorí nevedia dodržať odstup, pekne do späťáku, ostatných podla okolností.

Saskovat zbranov kategorie D na verejnosti a stirlat nou po ludoch/autach...to by si si dal....a paintbalisti a pravdepodobne aj hraci airsoftu by ti dakovali jedna radost.
Zobraziť komentár 30.10.2012 - 13:42:36
00
Keby si bol 5 dní v týždni v mestskej premávke, možno by si zmenil názor. Nič lepšie mi nenapadá, len "tvrdá odplata" tým vypatlancom.
Zobraziť komentár 30.10.2012 - 15:52:53
00
sak pouzi retaze ako NY riders :D (samozrejme festkari)
Zobraziť komentár 30.10.2012 - 17:14:46
00
Saskovat zbranov kategorie D na verejnosti a stirlat nou po ludoch/autach...to by si si dal....a paintbalisti a pravdepodobne aj hraci airsoftu by ti dakovali jedna radost.

A takisto vsetci majitelia "ZP" + vzduchovkari :fubar:

Keby si bol 5 dní v týždni v mestskej premávke, možno by si zmenil názor. Nič lepšie mi nenapadá, len "tvrdá odplata" tým vypatlancom.

Suhlasim... V kosiciach tusim aj strajkovali cyklisti dakedy... Ono by to chcelo hustejsiu cyklocestnu siet v mestach (najma vo velkych)
Zobraziť komentár 30.10.2012 - 21:00:01
00
No hej...vzduchovky,airsoft,paintbal,plynove,expanzne atd zbrane su jedna kategoria. Ale v principe ti bude dakovat kazdy kto legalne naraba z hocakou zbranou.

Ohrozovat niekoho strelnou zbranou je mozno tvrde ale na prestizi to neprida. Noviny si zgustnu na tom aky su bikeri "magori" a ako je lahke sa tuna dostat k strelnej zbrani a pride lipsic no.2 ....

Neviem ci to uz niekto navrhoval ale mozno zacat toebit nejake masove vyjazdy po meste, aby si soferi uvedomili ze su aj 4ty ucastnici cestnej premavky?
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 11:13:14
00
ved sa robi critical mass
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 12:56:58
00
tak dnes "zabavna" prihoda
na ceste pred povazskou bystricou tam kde je slusna asi metrova krajnica, si tak idem samozrejme po ceste tesne pri krajnici, a nejaky blb na cervenej fabii ma zblizka obide a vytrubuje na mna, tak som mu ukazal :finger:
no a nastala komedia :D
tento blbec okamzite zbrzdil, a asi 50m predomnou cakal kym sa k nemu priblizim, ked som sa priblizil vletel do krajnice aby ju blokoval celu plus trcal v ceste a za premavky sa nedal obist, no len aby to nebolo dost, sliapol na brzdu a zaradil !!!!!!spiatocku!!!!!! a cuvol kusok, samozrejme ze som spomalil, a tak som bez problemov ubrzdil, no samozrejme zase sa posunul dopredu a ked som sa rozbehol zase zaradil spiatocku a chcel do mna asi nacuvat, samozrejme s prehladom som zastal, toto sa opakovalo asi tak 1 minutu na ceste s plnou premavkou, pricom par krat som myslel ze zuby prevodovky vylame jak mu to tam skripalo ked radil spiatocku z 1-2jky :D
no nakoniec mi dosla trpezlivost, vysiel som na travu a zastal zboku pri nom kym nevedel zaradit 1tku a pohnut sa ukazal som mu par gest ze ci nahodou neni ***** a tak

najvacsie prekvapenie, cakal som nejakeho dementneho mladika, ktoremu som poskodil ego zdvihnutym prstom, no za volantom bol cca 55-60 rocny "dedo" s nejakou rovnako starou druzkou, a vzadu male asi 6 rocne decko, ktore na mna pozeralo jak keby som mu zabil rodinu
dedo pri radeni ani nemal cas na mna pozret takze vsetky moje gesta si odniesla jeho zena, ktora tiez len pozerala jak na ducha

no zabava, este ze to dopadlo tak ako to dopadlo, keby to naozaj bol nejaky frajer, co mu netrva radenie 5s a brzdit vie aj prudsie tak by do mna s prehladom nacuval, a tipujem ze aj tomu staremu keby sa to podarilo tak by zdrhal kade lahsie
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 16:32:07
00
heh si mi pripomenul jednu zabavnu prihodu , som siel cez stary smokovec a uz za krizovatkou smer tatr. lomnica sa nejak nakopilo aut v takej tiahlejsej zatacke a bola z kopca tak som to pustil, no a dovolil som si predbehnut samozrejme za ciarov (cize zprava) zopar aut ratam 4 a posledne z toho bola polska dodavka s riadne nasranym poliakom za volantom ,to som samozrejme nevedel hned ale az potom ako ma dobehol a zacal mi za ritou vytrubovat tak som sa pozrel ze co je a chlapik tak nejako v tej kabine silno gestikuloval ale nepochodil tak ma predbehol tesne predo mna a ztrhol volant za ciaru cize ma zblokoval , ten ***** mal stastie lebo som nemal mobil pri sebe inak okamzite volam policajtov ....ale dovolil by som si mu dat aj na cifernik ak by bolo treba aj ked iba tak propagacne :D
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 17:03:56
00
Vendelin: to bol sviatocny vodic, co sa presuval na hroby. Podla veku by to aj sedelo. Ale inak nechapem, co si niektori jedinci (vodici) v poslednej dobe chcu takymto spravanim dokazat.
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 20:16:44
00
Vendelin, vidim ze mas neuveritelne pevne nervy.
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 20:28:25
00
Mne keby niekto hento urobil, zastanem pri nom a kym zaradi rychlost mu vybijem zopar zubou o volant
Zobraziť komentár 31.10.2012 - 20:39:45
00
Vendelin, mal si sa s ním naháňať dokým by tú prevodovku nerozlámal :) To by tak vyškolilo jeho peňaženku že by si to druhý raz radšej odpustil :D

Naposledy upravil DiPi dňa 01.11.2012 - 11:42:07, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.11.2012 - 01:51:36
00
noo jeden znamy to spravil a vystupil namakany mlady keket ktory sa chcel len bit a bit, pokial sa nepresvedcis kto je vlastne v aute by som to nerobil .....
Zobraziť komentár 01.11.2012 - 03:45:13
00
Predvcerom som mal dve fajn prihody... Z vinicneho jak sa ide do senca mi do kruhacu vletela nejaka sliepka (asi 18-19rocna ledva videla pred seba) len len som ubrzdil gestom som jej naznacil ci jej nahodou neje** a ci neni slepa... V senci zas nejake auto chudobnejsieho cloveka (pezot nejaky novy) zas nedal prednost skoro som mu skoncil v kufri aspon som mu po nom pastou buchol. A inak nic vazne sa nestalo
Zobraziť komentár 04.11.2012 - 08:47:02
00
vendelin inak na smer p.b. chodim rad lebo je to malo z frekventovanych ciest a da sa tam ist aj v strede cesty niekedy ale aj tak tieto styri dni boli strach niektory vodici uz nevedia co zo sebou a silno premyslam kedze som vodic vyrobit a nalepit na zadne okno nieco take ako ze som cyklista a za volantom som ohladuplny k cyklistom ale ci by to malo vyznam
Zobraziť komentár 04.11.2012 - 16:31:25
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up