Beriem to ako poucenie, nebuduce bud zastavim a pockam kym sa zaradia za seba, alebo to rovno struhnem cez travu :/

dobry dovod preco pribrzdit a takychto ludi sa pytat ci tusia preco su na zemi kazdych 50m nakreslene take tie bicykliky.
22.05.2012 - 16:39:58
00
Ľudia sú hlúpy. Aj po cestičke pre cyklistov, ktorá je jednosmerná idú debili opačným smerom. A keď im ukazujem na opačnú stranu cesty, kadiaľ majú ísť, ešte mi vynadajú do debilov. Tak môj slovník pritvrdím do slepých ... píp. :-) Veď v protismere nemajú ani zvislé značky...na zemi šípky v protismere. No IQ húpacieho koňa. A kočíky na cykloceste je "normálka". Parkovanie áut samozrejmosť, však to je cesta, je tam asfalt. Na Slovensku je to tak. Tu pomôžu len tvrdé postihy. Slováka poriadku nenaučíš iba tak maďarskou trstenicou ako za Rakúsko-Uhorska. Žiaľ... ;(
22.05.2012 - 18:36:27
00
len vsetci na to kaslu, a pritom keby zamestnali ludi ktori by len toto riesili a pokutovali tak si zarobia sami na svoj plat 10x..., ale ne stat bude radsej davat dotacie na auta aby sa cim viac predavalo a ekonomika stupala... hlavne ze nie su cesty ani parkoviska na take kvanta
22.05.2012 - 18:44:23
00
Mna dojima aj ten cyklochodnik od Incheby po Kopcany - ked tam tym chodcom spravia ich cast aj 20m siroku just sa budu drbkat po tej cyklistickej casti a este vykrikovat ked tade idem rychlo ...
V nedelu na dlhsej jazde okolo Prievidze, Ilavy - milion aut, obiehanie popri nas v protismere, xy na nas trubilo kedze sme nesli po (uplne roztrieskanej) krajnici, nedajboze ked sme boli zoradeni troska zosikma kvoli vetru ... Zlate Rakusko, tam sa mi doteraz stalo ze ak ma niekto obieha v prudkej zakrute alebo do kopca, tak je to vzdy slovenske alebo madarske auto :)
22.05.2012 - 20:49:04
00
ešte dodám,že joko tu niečo dávno písal o olamovaní speťákov.no keď na viedenskej otvorili tú našu cestu tak som tam natrel jedného s PK špz-tkou fízlom,že parkuje v zákaze.Tú papuču som si vychutnal aj ten jeho pičung.


Ja som bol taký milý, že som týpkovi pekne dohovoril aby si preparkoval, lebo zaručene dostane papuču. To, že mu ju vybavím ja som mu na nos už nevešal.

Inak toto bude ešte pekné rýžovisko pre mestskú políciu, hlavne keď bude nejaká akcia v Inchebe a cpčkári budú šetriť na parkovnom. Hlavne socky na 30tisícových a viac drahých autách.
22.05.2012 - 23:20:21
00
Uz davnejsie som sa vracal z lesa od Patronky po asfalte k Habanskemu mlynu. Je tam mierny sklon cesty, nie je tam problem ist aj cez 40 km/h. Predo mna z parkoviska vyslo auto (pred tymi tenisovymi kurtami), co mi nedalo prednost, tak som isiel na nom nalepeny az po svetelnu krizovatku, kde sme museli zastat. Stal som za nim a samozrejme nezabudol pustit ostrekovace (mal som letnu zmes aj za okuliarmi a bike aspon vonal :), tak som mu aspon to umyte zadne sklo oplul :)
Teraz to mam do lesa blizsie, ale aj ten kilak po ceste da zabrat... Na konci kopca Harmincovej v Dubravke pokracujem rovno po hlavnej(aby som sa dostal za Tesco), drzim sa teda prerusovanej ciary a auta, co odbocuju do Sitiny vlavo musia trosku brzdit... Ciganom z Rumunska sa to nepacilo, tak zacali trubit, ukazal so im neslusne gesto, uz boli v lavom pruhu a takmer dolu pod nadjazdom a chceli sa napriek tomu vratit do protismeru, piatich by som nezmakol :)
Chodci na cyklotrasach su kapitola sama o sebe... Dvaja ludia dokazu zabrat 4m siroku cestu. Parkrat ma uz "vyhodili" z lesa, ze tam nemam co robit (pritom na strome bolo velke C) a ze biky do lesa nepatria a pod....
22.05.2012 - 23:57:41
00
Ice 29 napísal:
V nedelu na dlhsej jazde okolo Prievidze, Ilavy - milion aut, obiehanie popri nas v protismere, xy na nas trubilo kedze sme nesli po (uplne roztrieskanej) krajnici, nedajboze ked sme boli zoradeni troska zosikma kvoli vetru

Ešte si si nezvykol? :tmi:
Ale tamtamy hlásili, že ste boli velmi radi keď ste mali domov nadohlad ;)
Najnovšie si všímam,že vodiči vychádzajú na hlavnú cestu z lava akoby som tam ani nebol .Síce nejde v protismere nič a on ide vedla mňa, ale tých pár sekúnd je nepríjemných! Videl ma alebo ma zloží ako v lotérii. :envy:
23.05.2012 - 00:27:29
00
joli tá naša cesta je vyzerá za posledné dni,že si somári vodiči už zvykli,že tam jednoducho pšenka nepokvete.Dnes ráno to bolo tiež čisté a smerom naspäť poobede už dvaja somári a dve papuče.Treba,ale povedať,že mestskí fízli fungujú spôsobom,že určitým ľudom volajú,aby si to došli preparkovať namiesto toho ,aby im normálne drbli pokutu.Inak smerom opačne stálo pre léberom asi 10 áut hneď za značkou z.státia.Nabudúce sa tých fízlov opýtam či na to serú naschvál.
23.05.2012 - 13:25:07
00
seru na to uplne minuly tyzden na cyklistickej aj na chodniku oproti Klepáču na Zeleznej stalo asi 5-7 aut. 50m od nich stalo policajne auto a mali to cele v pi...
23.05.2012 - 14:16:25
00
netreba zabúdať,že vjazd za cervený most je zakázaný len cez volné dni.takže majú volno až po sanatórium.
23.05.2012 - 14:26:07
00
obcas ich treba dat trochu do pozoru, pristavit pri nich, kukat na nich, vybrat mobil, tvarit sa ze volas a povedat - "Cau Kali, pocuj, ti tvoji supaci sa zase zaj**vaju..." :)

EDIT: profanity filter on :D
23.05.2012 - 14:31:02
00
mestskí fízli v tomto meste to je naozaj odpad.Ja som ich zažil naozaj dávno ako bezdôvodne napadli cez deň človeka len preto,že zle zaparkoval a bola to ZV špz a stálo tam kopec iných áut.Lenže sme sa dotyčného vtedy zastali a keď to videli tak hned sa ich správanie prudko otočilo.


Naposledy upravil triki dňa 23.05.2012 - 14:45:48, celkovo upravené 1 krát.

23.05.2012 - 14:41:52
00
netreba zabúdať,že vjazd za cervený most je zakázaný len cez volné dni.takže majú volno až po sanatórium.


to ano ale stat na cervenom cyklochodniku a castou aj na chodniku nie tam nema co hladat. a ze je parkovisko pri klepaci plne to je ich problem.
ked som raz mestskym vravel ze preco neodstavuju uz pri kruhaci ako byva zvykom pretoze zacpane to bolo od cerveneho mostu az dole k nemocnici pozeral na mna ako keby som bol z vesmiru.
uz to zacnem fotit a posielat na prezidium alebo ja neviem kam. aj tak to prd pomoze niekedy mam pocit ze ti mestski nemaju ani zakladnu skolu :tmi:
23.05.2012 - 14:43:35
00
ja viem,že cez víkend to tam MP reguluje pravidelne vjazd-výjazd...problém je v tom,že táto mestská sedlač by sa už najradšej vozila a opekala si priamo z auta.Autám sa tu stále ustupuje a to je celý problém.kedysi bol vjazd za čm zakázaný a hotovo.
23.05.2012 - 14:48:31
00
Nuž úroveň "mestskáčov" je fakt na pováženie - ja som ich minule pristavil keď som na 18-krát zaparkoval do svojej garáže pretože mi vjazd komplikovalo voľne pohodené auto (ja tomu hovorím "sračkové parkovanie" = skoro som sa dosral preto som to len tak odstavil) a tiež príjazd ku garážam blokovali ďalší experti - pristavil som okoloidúcu hliadku MP a jeden z nich ani neodzdravil, a celkovo mi pripadal že ani nerozumie po slovensky, iba pleštil oči a vyzeral že mu je zle....až som sa ho musel spýtať či mu niečo nie je. Neodpovedal. Proste jak z komixu niekedy. Moja dcéra to celé sledovala a spýtala sa ma následne čo tomu pánovi bolo. Odpovedal som jej - "to bol policajt".

ps. - samozrejme na moju požiadavku aby niečo urobili keď podľa §23 Zákona č. 8 o cestnej premávke - odsek 2 mi znemožňujú ostatné vozidlá vjazd a výjazd (ok, 18x komplikujú) iba pokrčili ramená. Takých zamestnancov v normálnej firme vyhadzujú.
23.05.2012 - 15:12:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Svetlá)
keyboard_arrow_up