Ja mám tiež jedneho čokla na svedomí. Letel som z kopca 55 km/h kde sa vzal tu sa vzal čokel. Vybehol z jarku a bežal zaroven somnov. Štekal jak zmyslov zbavený. Zrazu sa rozhodol, že prebehne na druhú stranu bicykla. Žial mu to nevyšlo a prešiel som ho predným koleso. Da čo zapraskalo (asi rebrá) a ja som letel cez riaditka dobré dva metre. Skoncčil som zrozbitý čelom a ošuchanýma laktama a kolenama v jarku. Hotové peklo. Čokel to nerozchodil, bike vydržal a ja špinavý a krvavý som šlapal dalej.
07.09.2010 - 19:26:33
00
co tam po tebe ;)
ako skoncil pes ?
07.09.2010 - 19:34:39
00
Pribeh ako z historiek o Chuckovi Norrisovi :D hotový čoklobijec :rofl:
07.09.2010 - 19:45:22
00
niektorym ludom len nahadzat inak to nejde, moj oco chodil peso okolo jedneho domu a tam mali zdy otvorene dvere a skocil nanho pes a rozthal mu cistonovu bundu neviem ci mu oco potom drbol a pes zdrhol asi tak neak, ale o rok zase to iste s tym istym psom. a na mna ten skaredy cokel tiez skace. a potom ked na mna skoci nejaky pes mi daco hovorte o tolerancii...
07.09.2010 - 20:55:58
00
Jop, okolo Chorvátskeho rameno je to peklo. Aj keď to mám tade kratšie, radšej si to nadídem po hrádzi, preotže kým by som prešiel popri ramene skrz Petržalkou, došiel by som o nervy. Psy ma tam už tiež párkrát naháňali, ale nie tie šušňavé. Skôr tie veľkosti teliatka. Zopárkrát ma naháňal jeden a ten istý pes pár dní po sebe. A nejlepšie na tom je, že majiteľa široko ďaleko nevidno. Serem ja na celý cyklochodník popri ramene. :n:
07.09.2010 - 23:59:49
00
moja skusenost je ze cim je pes mensi (vzrastom) tym je sprostejsi. ked zbadam velkeho psa ani netreba spomalit lebo je inteligentny a neskoci do cesty. ale tie vydrbane pucmoly ala civava a jorksir si ocividne neuvedomuju ze s 2.4" plastami by sa im zo zivota mohlo stat celkom placate peklo. takze cim mensi pes tym treba davat vacsi pozor. takisto je skvele ked clovek pride domov z vyjazdu, prinesie bike do bytu, a ten smrdi ako keby sa posral. umyvanie plastov potom zaberie minimalne pol hodinu kedze zo stuplov to nejde az take jednoducho dolu ako by sa na prvy pohlad zdalo. na co chodia s takymi sprostymi psami do prirody? len to serie a aj tak to pol cesty musia nosit na rukach lebo to nevladze.
08.09.2010 - 08:37:10
00
Iggy Pop a ty si pamätáš ako sme sa rútili na favoritkách zo Slnečného údolia a horárova sliepka mi vbehla do predného kolesa a zašprajcovala sa medzi blatník a plášť? hehe Vyvádzala mi pred očami, kotkodákala a mávala krídlami ako besná. hehe Panika ale nado mnou nezvíťazila takže to bol len úsmevný príbeh.


na vlastné oci som to nevidel, asi si zase letel dole kopcom jak dábel a ja som ti nestíhal ;)
08.09.2010 - 09:44:13
00
dost jednostranne.chodte na nejake forum psickarov,a dozviete sa o nas tiez pekne veci :tmi: ...naco sa trepu na hradzu ty blby bikeri...atd ;) je to o tolerancii.tiez sa mi nepaci ked idem po cyklochodniku po terase alebo po hlavnej a tam psi,kociky a chodci.no co uz.
08.09.2010 - 10:11:14
00
...sice neznasam psov, ale neriesim to ich strielanim ale tym, ze si ho nekupim... :?:

vidiet, ze si este mlady a nemas vodicak, lebo inak by si poznal jeden "blby" paragraf o neprisposobeni sa stavu a povahe vozovky... a tym padom v prenesenom slova zmysle to bola tvoja chyba (teraz abstrahujme, ze si nebol na vozovke ale na polnej ceste, princip je rovnaky)

§ 16
"Rýchlosť jazdy
(1) Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä
svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu,
poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky
a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič
smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný
zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad"


(Turbi je laska... :inlove: )


DUDO tvoj odhad je uplne v... mam rok do 30ky, 12 rokov aktivnem jazdim s autom, 5 rokov aktivne cestny motocykel (a nie len cesty okolo baraku, kazdy rok chorvatsko a podobne potulky). Psov obchadzam, alebo zastavujem a kricim po majiteloch nech ho beru do... a na voditko. Ver tomu ze jazdu prisposobujem kazdej jednej podmienke viac ako si vies predstavit, motorka je na nasich cestach boj o holy zivot. Na bike chodievam aj so synom, vzdy zastavime a pockame a napriek tomu sa po nas nejeden zbastardeny cokel rozbehol! tak mi pvoedz, ci mam nosit pri sebe krekry a hadzat to tym psom alebo zacat rubat majitelov. Je velmi prijemny pocit ked ti po dietati vybehne pes.
Nehovoriac o tom ked prejdes a potom dodatocne vybehne po tebe pes od majitela...
Ta 4noha zmeska mi podbehla pod kola po sprievodnom vyprevadzani...
08.09.2010 - 10:22:54
00
Tiez uz som sa kvoli psovi s biku vytrepal :swear: ... Strasne to nastve, ked kvoli psovi oskres seba a bike duplom. Suhlasim, ze by sa malo spravat ohladne ku vsetkym, vratane psickarov ale su aj pripady kedy urcite vsetci pochytia isty berserk a maju chut dotycneho psa, pripadne bezohladneho majitela zmrzacit ;) . Mna najviac vytacaju psickari okolo chorvatskeho ramena v petrzalke :envy: . Pre tych, co to tam nepoznaju, jedna sa o chodnik pre pessich a cyklistov. Dennodenne sa tu premavaju hufy psickarov, vodiacich svojich zakrpatenych coklov, vacsina sice na voditku, ale to vsak obcas nie je prinosom, prave naopak. Par psov v okoli tohto kanala ma priam samovrazedne sklony a hadze sa rovno pod kolesa. Psickari zas na nich absolutne nedavaju pozor a prechadzaju sa tam ako na volnom priestranstve. Super je, ked je pred vami psickar, psa ma pekne pri sebe a v poslednom momente sa pes, podotykam na voditku, rozhodne prejst na druhu stranu ]:) . Odporucam prijst si vyskusat cez vikendove dni :( :puke: . Upozornujem dopredu, ze v danom useku nejazdim ziadnou zavratnou rychlostou.


PEPPITO velmi dobre to poznam, kedze som tam svojho casu byval. Hradza v Petrzalke je nocna mora, obchadzal som ju vzdy spodom cez sotolinu co najdalej a v prilahlych lesikoch som tiez neraz zazil sok ked si ides, nikde nikto a zrazu z kriku vybehne pes a majitela nikde a samozrejme ide po tebe. Je to absolutna bezohladnost ludi, nevraviac ked stretnes dobermana, vlciaka, ban dogov, pitbullov a podobne selmy. Na hradzi sa najlepsie jazdilo ked poprchalo/mrholilo a bolo od -10 po +10 stupnov. Ani nohu som nestretol, len bikerov vyzbrojenych po zuby na vyssich triedach.
08.09.2010 - 10:30:08
00
A este jedna vec. Uz to ktosi spomenul.

Husti majitelia psov a ich debilne reci o prave psa a jeho pohybe a prirovnavania ze keby tam bolo
dieta a nie pes... a co tam robim ja ked tam oni vencia. Prosim Vas, chodte s tym do p...

povysovat zviera na prava cloveka. To uz zazil staroveky Rim ked korunovali kona a ako dopadli...

Kaser a ide sa a ked to majitel nepochopi, u mna bude mat zial smolu...

Trpim to uz dlho a dochramat sa na bicykli vinou majitela psa a jeho psa nedam. A dieta si takisto

budem chranit.
08.09.2010 - 10:41:59
00
2 yautja... beriem spat, asi som zle pochopil pricinu tvojho padu pre strete so psom... ;)
08.09.2010 - 11:49:29
00
jop.. jack russel, yorkshire, jazvečík.. to sú všetko len nevyužité a nezvládnuté psy..
Pes sa musi vychovavat od prveho mesiaca zivota. Lenze vela majitelov psov o ich vychove nema ani šajnu. Kedze som sa trosku okolo psov motal tak si dovolim tvrdit, ze kazdy pes je zvladnutelny, ale chce to obetovat kopu casu pri vycviku. A jednoznacne pes patri na voditko a kosik je samozrejmostou.
08.09.2010 - 12:41:32
00
Neviem ci to uz bolo spomenute, ale peklo je, ked je pes na jednej strane, majitel(ka) na druhej a cez cestu voditko :D
Inak ja som mal posledne dobru skusenost na hradzi (devinsky moravsky chodnik) .. majitelka sa mi ospravdlnovala :bow: .. aj ked som spomalil a cakal, ze pes velkosti topanky bude agresivne utocit (ako tito mali zvyknu), alebo bude chciet vbehnut pod koleso (tiez bezna prax), tak naopak .. uplne flegmaticky pokracoval presne vo svojej stope :D
08.09.2010 - 12:47:14
00
yautia.... ty si jednoducho KING :muscle:
08.09.2010 - 12:53:35
00
keyboard_arrow_up