Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Dudo to si trochu trafil vedla, nie? Chalanisko písal, ze presiel okolo, az potom po nom tá selma vybehla. Keby sa tým riadil do dosledkov, tak to by musel po zhliadnutí psa zosadnút a vyhnút sa mu oblúkom o polomere aspon 50m. Ja som napr. tak raz predvídal, a preto som pri hafanovi spomalil. Ako odmenu za predvídavost som dostal kusanec, lebo tá potvora ma vdaka spomaleniu stihla. Detto pochodila frajerka o pár rokov neskor.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 17:17:14
00
uznavam, ze som nie uplne pochopil pricinu padu... ale zatial mi spomalenie, ci uz na bajku alebo pri behu, vzdy pomohlo predist konfliktu...

ah jaj, ale tazka je to tema... to by som mohol popisat, aky je prijemny pocit, ked dvojrocne dieta papa na Kolibe, pribehne pes vo velkosti medveda a kym sa zobudim, tak pes papa pochutku mojho krpca... pre majitela psa sranda, pre mna sok, o soku dietata ani pisat nebudem... :x
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 17:21:37
00
rad by som ta videl ako spomalujes ked ides po dedine na ziletke 40kmh a z dvora ti vybehne pes rovno pod kolesa... a za nim vysmiata majitelka ktora ma z toho neskutocnu zabavu ...
potom nech sa ludia necuduju ze z casu na cas sa objavi clovek so sluchatkami a domaha sa spravodlivosti takto ..
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 17:40:05
00
Iggy Pop a ty si pamätáš ako sme sa rútili na favoritkách zo Slnečného údolia a horárova sliepka mi vbehla do predného kolesa a zašprajcovala sa medzi blatník a plášť? hehe Vyvádzala mi pred očami, kotkodákala a mávala krídlami ako besná. hehe Panika ale nado mnou nezvíťazila takže to bol len úsmevný príbeh.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 17:58:08
00
Tiez uz som sa kvoli psovi s biku vytrepal :swear: ... Strasne to nastve, ked kvoli psovi oskres seba a bike duplom. Suhlasim, ze by sa malo spravat ohladne ku vsetkym, vratane psickarov ale su aj pripady kedy urcite vsetci pochytia isty berserk a maju chut dotycneho psa, pripadne bezohladneho majitela zmrzacit ;) . Mna najviac vytacaju psickari okolo chorvatskeho ramena v petrzalke :envy: . Pre tych, co to tam nepoznaju, jedna sa o chodnik pre pessich a cyklistov. Dennodenne sa tu premavaju hufy psickarov, vodiacich svojich zakrpatenych coklov, vacsina sice na voditku, ale to vsak obcas nie je prinosom, prave naopak. Par psov v okoli tohto kanala ma priam samovrazedne sklony a hadze sa rovno pod kolesa. Psickari zas na nich absolutne nedavaju pozor a prechadzaju sa tam ako na volnom priestranstve. Super je, ked je pred vami psickar, psa ma pekne pri sebe a v poslednom momente sa pes, podotykam na voditku, rozhodne prejst na druhu stranu ]:) . Odporucam prijst si vyskusat cez vikendove dni :( :puke: . Upozornujem dopredu, ze v danom useku nejazdim ziadnou zavratnou rychlostou.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 17:59:24
00
okolo chorvátskeho sú volné výbehy psov takže tam sa to očakáva.. ale to nijak neospravedlňuje nevychovaných psov
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:08:46
00
Ale oni praveze vencia tych psickov na tom chodniku :!: :tmi:
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:18:27
00
CraObs: okolo ramena ano, ale nie na cyklochodniku

Peppito: hovoris mi z duse, minule mi tam pod kolesa vyletel taky zmetak, co sa schovaval v trave a zaroven za svojim pankom sediacim na lavicke. Samozrejme bol na voditku, takze sa nebolo kam vyhnut. Nastastie som tam take nieco ocakaval tak som to len tak tak ubrzdil. Pustil som sa do uja, ze ked uz venci psa na cyklochodniku, nech si na neho dava bacha. V tom sa tam objavila daka zenska s podobnym coklom v rukach a zacali do mna skakat ze bacha si mam davat ja, lebo oni tam so psom mozu byt. Tento argument mi hlava nezobrala, tak som si radsej kusol do jazyka a isiel prec. Nemal som chut hadat sa s takymito IQ-ckarmi.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:18:43
00
Toto vazne zboznujem ked nejaky teply cokel a velkosti presmykaca a navyse este aj prihriato obleceny sa sprava ako svorka vlkov a skace pod kolesa ako keby aj mali sancu :envy:
A hlavne ich pani si myslia ze mozu vsade tu svojho poondiateho cokla cpat a kazdy ich bude milovat. A pritom zboznujem psi (vlciaky a podobna velkost) :fubar:
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:27:23
00
len to neni až tak chyba poondiateho čokla ako debilného majitela.. čo by ste čakali od loveckého psa ktorého celodenné využitie je nosenie na rukách po auparku a potom 30min prechádzka na vodítku..
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:31:51
00
Myslis tych strazcov kabeliek? :D :D
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:40:36
00
jop.. jack russel, yorkshire, jazvečík.. to sú všetko len nevyužité a nezvládnuté psy..
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:42:32
00
Yorkshire ooo ten je maxiking ked ma na hlave cop v gumke a ruzovu bundu aby neprechladol v kabelke v auparku :rofl:
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:44:57
00
Minule som videl ako sa jeden takyto mili psicek vykakal priamo do stredu ulicky v Auparku...
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 18:53:55
00
Mňa hlavne vytáčajú keď ich venčia na hrádzi. Keby s nimi zašli ďalej na tie veľké zátopové plochy a tam ich nechali voľne vybehať, ale nie oni ich musia venčiť rovno pri svahu hrádze a aby sa náhodou majitelia nezablatili tak postávajú pomaly v strede hrádze a najlepšie keď sú ešte v skupinke aj s tými svojími kabelkovými kefami na štyroch nohách.
Zobraziť komentár 07.09.2010 - 19:18:50
00
keyboard_arrow_up