Mne sa jedna o to, ze ak mas motorove vozidlo, mas povinnost zakonnej poistky prave pre pripady, ze sposobis skodu. Ale neviem o tom,ze by existovala taka povinnost pre cyklistov, chodcov, psov,
deti atd.
.
.
.
Cize z tohto mne vyplyva, ze nemozem si byt isty nicim, ak idem okolo draheho auta, kde sedia typci ako Marina_Militaire a jeho drahe BMW kolegu, alebo pripadne typci typy Ramon1 a jeho drahe (hocico), pretoze aj nesmely pohlad, ktory by mohol poskriabat drahy lak na aute ma moze vyjst draho (teoreticky) a preto sa chcem dozvediet, ako sa poistitit proti takymto problemom. Kludne si budem platit poistku, aby sa mi nestalo co popisujete a mohol kludne spavat. Pretoze neviem, ci nahodou moje chrapanie zo spanku nevyrusi komara, ktory nabodne okoloiduceho chodca a ten nasledne v zmatku nechtiac strci do kamarata, ktory padne pod
kolesa okoloiduceho auta a to nasledne sposobi retazovu nehodu az po Pristavny most, ktory nasledne sposobi pretazenie a jeho pad, pri ktorom nestastnou nahodou potopi lodicku EU hodnostarov, ktori sa sli clnkovat na Dunaj. Skoda by bola ale v tomto pripade asi aj mimo sily poistovne ..
Toz neviem ..
...tak je veru ITO , doba je zlá , nemôžeš si byť ničím a nikým istý...ani sám sebou
Takže , už kapitán ITO revidoval zoznam snobov a pridal tam aj Marina _Militaire

...a ešte sa ti prudko čudujem čo tu tie dve posledné stránky produkuješ- v téme STATUS / neviem , či si si to všimol / ...To nemáš skutočne nič iné na práci ako tu tlačiť tieto " múdra "? Vonku je krásne , odmakal som si víkendovú stovečku, poihral sa s deťmi , popil kávičku / áno z môjho predraženého stroja / a opáčil či som ešte chlap...Krivdy dneskajšej doby ,nespravodlivosti a návrhy ich riešenia s radosťou prenechám iným ...čus