Lokalizácia
Formulár sa odosiela
" Ale vyhýbanie sa náhrade škody má tiež svoje hranice" - hranice kam dokazes so svojim casom a peniazmi a pravnikom zajst, aby si poistovni dokazal svoj narok. Vela stastia :) Ja poviem len tolko .. "silnejsi pes ***" .. a zaloz si podla toho poistku :)
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 14:40:57
00
arrow_leftlto napísal:
Mne sa jedna o to, ze ak mas motorove vozidlo, mas povinnost zakonnej poistky prave pre pripady, ze sposobis skodu. Ale neviem o tom,ze by existovala taka povinnost pre cyklistov, chodcov, psov, deti atd.
.
.
.
Cize z tohto mne vyplyva, ze nemozem si byt isty nicim, ak idem okolo draheho auta, kde sedia typci ako Marina_Militaire a jeho drahe BMW kolegu, alebo pripadne typci typy Ramon1 a jeho drahe (hocico), pretoze aj nesmely pohlad, ktory by mohol poskriabat drahy lak na aute ma moze vyjst draho (teoreticky) a preto sa chcem dozvediet, ako sa poistitit proti takymto problemom. Kludne si budem platit poistku, aby sa mi nestalo co popisujete a mohol kludne spavat. Pretoze neviem, ci nahodou moje chrapanie zo spanku nevyrusi komara, ktory nabodne okoloiduceho chodca a ten nasledne v zmatku nechtiac strci do kamarata, ktory padne pod kolesa okoloiduceho auta a to nasledne sposobi retazovu nehodu az po Pristavny most, ktory nasledne sposobi pretazenie a jeho pad, pri ktorom nestastnou nahodou potopi lodicku EU hodnostarov, ktori sa sli clnkovat na Dunaj. Skoda by bola ale v tomto pripade asi aj mimo sily poistovne ..
Toz neviem ..

...tak je veru ITO , doba je zlá , nemôžeš si byť ničím a nikým istý...ani sám sebou
Takže , už kapitán ITO revidoval zoznam snobov a pridal tam aj Marina _Militaire :facepalm:

...a ešte sa ti prudko čudujem čo tu tie dve posledné stránky produkuješ- v téme STATUS / neviem , či si si to všimol / ...To nemáš skutočne nič iné na práci ako tu tlačiť tieto " múdra "? Vonku je krásne , odmakal som si víkendovú stovečku, poihral sa s deťmi , popil kávičku / áno z môjho predraženého stroja / a opáčil či som ešte chlap...Krivdy dneskajšej doby ,nespravodlivosti a návrhy ich riešenia s radosťou prenechám iným ...čus

Naposledy upravil Ramon1 dňa 01.10.2016 - 15:34:34, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 01.10.2016 - 15:20:22
00
Vidím, že som dobre trafil , co som mieril :) Vies, Ramon1.. snob nie je ten, kto ma 10 kusov cannondale za dohromady 20tisic alebo viac tisic euro. Ani keby mal 100ks cannondale bajkov za sto milionovo euro, este stale ho to nerobi snobom. To je skryte totizto inde :) Ale Marinu si tam zaradil ty sam, nie ja :) Inak moju hodnost si netrafil :P

edit1: a preco pisem dnes, ked je vonku pekne ? No neviem, ci si niekedy pocul o tom, ze existuje nieco ako praca cez vikend, alebo tak... asi ti to nic nehovori, no co sa da robit :) ..

edit2: vidim, ze pokusy o riesenie krivdy a nespravodlivosti ti nevonaju .. vsak ja sa necudujem, uz som to zistil :)

Naposledy upravil lto dňa 01.10.2016 - 15:34:39, celkovo upravené 3 krát.

Zobraziť komentár 01.10.2016 - 15:30:27
01
:lol: ale neboj Roman , prvenstvo asi nepatri jemu , to ostalo tebe :lol:
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 15:32:25
00
No prezil som to, ale zistil som ze mam prasknutu prilbu... :(
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 15:41:19
00
arrow_leftlto napísal:
Vidím, že som dobre trafil , co som mieril :) Vies, Ramon1.. snob nie je ten, kto ma 10 kusov cannondale za dohromady 20tisic alebo viac tisic euro. Ani keby mal 100ks cannondale bajkov za sto milionovo euro, este stale ho to nerobi snobom.

edit1: a preco pisem dnes, ked je vonku pekne ? No neviem, ci si niekedy pocul o tom, ze existuje nieco ako praca cez vikend, alebo tak... asi ti to nic nehovori, no co sa da robit :) ..

edit2: vidim, ze pokusy o riesenie krivdy a nespravodlivosti ti nevonaju .. vsak ja sa necudujem, uz som to zistil :)

1: ...si robíš srandu ? 10 kusov za 20 tisíc ? jedine tak fejkových z číny...ak také nájdeš daj vedieť kúpim a rozpredám so 50% ziskom.
2:...tak pracuj a neSTATUSuj

a trafil si tak dnes do záchodovej misy, nie môj psychologický profil :lol: . Ale , ako som už minule napísal " Chlope ja ťa žerem "...idem na dašiu kávičku :lol:
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 15:44:20
00
1. tak 10 kusov za 60 tisic, ak ti to pomoze, alebo hoc aj za 100tisic
2. pracujem .. ale ja nie som doktor , takze popritom mozem sem obcas nieco napisat :), dokonca nemozem svojho pacienta ani fotit :lol:

Psychologicke profily ja nerobim, na to je tu kvantum odbornikov, co uz spravili Federerovi niekolko :lol:
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 16:13:05
00
:coffee:

Prílohy:

Michael-Jackson-Popcorn.jpg
Michael-Jackson-Popcorn.jpg 20.99 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.10.2016 - 16:16:42
06
3 veci: co je snob a odkial zacina nesnob? k tej veci mojej osoby sediacej v kolegovom BMW - uprimne ked mi niekto ***** do auta, mam celkom u prdeli ci sedim v kolegovom BMW, svojej KII alebo mercedese, pripadne v skodovke.. nie? vec tretia - v celku ***** atmoska inak..
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 20:07:11
03
FEDERER
A co tento bike?
http://eshop.merida.sk/big-nine-900-matny-cierny-cerveny-biely-_d20244.html
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 20:11:18
00
alebo toto http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/mountainbike/hardtail/zr-race-29/zr-race-29-70/
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 20:18:02
00
Dik, ale tak skoro si ho nekupim, nie su prasule, jedine že by mi este poistovna dala nejake prachy za trvale následky...
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 20:38:16
00
Lto - skoda ze si mal dnes pracu, mohli sme ist dnes radsej znovu kuknut Velku Fatru, nie tu marnit cas s tymito "lepsimi ludmi" :)
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 22:33:16
00
Siel som na bielu noc, do stanku t-comu ze aspon saganov podpis zozeniem. Sagan tam nebol takze vysledny ucet 26 rumov, 4 kofoly a 2 caje. (slovom dva caje, cierne bez cukru)
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 22:51:55
03
Na Saganov účet si chľastál ? :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :o: :coffee:
Zobraziť komentár 01.10.2016 - 22:53:39
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up