caute popiste aku max rychlost ste prekonali na vasom biku a na akom povrchu ja zatial iba tych 55 na lesnom asfalte ale samozrejme myslim rychlost dolu kopcom
K háku za kamionom - brzdiť netreba brzdami. Kamion ma väčšie brzdy... Zažil som, ako junáčik pootočil hlavu a oprel sa o Tatrovku ramenom. A tá ho ubrzdila. Len nesmie byť veľký odlep, lebo potom je rozdiel rýchlosti už veľký. Ja som nevedel ako na to a pre istotu som tú tatrovku predbehol. Ale nešla 90, len tak 60. A bolo to v mladosti, teraz by som si to už netrúfol. Pomyslenie na rodinu a blízkosť dôchodku ma brzdí...
jj, profici pri treningoch za autom jazdia oprety prednym kolesom o naraznik auta, aby ta zrazka bola minimalna. Potom tak daju aj 110 (neverite?)
Oni do toho nárazníka maximálne len tak jemne ťuknú a odrazia sa dozadu
jj, profici pri treningoch za autom jazdia oprety prednym kolesom o naraznik auta, aby ta zrazka bola minimalna. Potom tak daju aj 110 (neverite?)
Slabota.
Ja keď si potrebujem oddýchnuť dobehnem auto (cca 120-150 km/h), otvorím si zadné dvere, posedím na zadnom sedadle a keď som odpočinutý zas vystúpim. Všetko za jazdy. (neverite?)
vcera som skusil-bez nejakeho extremneho rezbiehania- dole tym kopcekom pred cervenym krizom smerom od bieleho, 70.2, nabuduce to tam trosku rozpedalujem
Aspon niekto tu tomu rozumie (+ joko). Oni tukaju pernamentne, ten odstup musi byt v tej rychlosti minimalny, inac by si to uz asi nedorazil. Podaktori z vas na bikoch tiez stvaraju vecim ktorym by ziletkari len tazko verili. Pantani siel pred 4 rokmi na Tour 120 dole kopcom, tych 110 za autom isiel Jano Valach po dialnici. Ale ak nechcete, neverte. Kto neskusil, moze si z toho robit akurat prdel
To mas dva priklady z 5 miliard ludi, ale hlaska typu, isiel som 100 a da sa v pohode aj viac... Neni na mieste... To v pohode by som chcel vidiet... To je cela dilema...
Da, treba kopec a dobre nervy. A moznosti. Ked si ten kamion (auto) dohodnes a veris mu, tak si to za nim dole kopcekom rozhucim aj 120. A urcite nie su len dvaja, takto trenuje kopec profikov (aj slovenskych), poznam kopec chalanov co isli za kamionom takmer 100. Aj ty mozes ist zjazdovat dole kopcom ako Polc 100, ale nemas na to taku vypatlanu hlavu. Pre mna je na ceste taky extrem ist nad 100, ked bude moznost (zjazd, kamion), urcite sa o to pokusim.
No vtedy asi tazko. Ty si ho musis chytit ked ta obieha a ide porovnatelnou rychlostou. Napriklad ked vidis, ze vychadza z krizovatky, autobus zo zastavky alebo sa mu pichnes do cesty a on musi pribrzdit (ked je obojsmerna premavka). A kamion sa voli aj preto, lebo z 0 na 100 to neurobi za 3,1 s.
no ved vsetko sa da, ked sa chce mne sa tiez na biku obcas podari odchytit bus odchadzajuci zo zastavky a potiahne ma zrhuba na tu 60tku, co je vlastne dvojnasobok klasickej prepravnej rychlosti ...ide len o to, ze 90-100 som v zivote nesiel, takze si tu piste co chcete, predstavit si to neviem
to ze mozes ist za autakom 100 je uplne v pohode ... ale ze si pritom niekto len tak tuka do naraznika tomu uverit nemozem ... neviem si predstavit v 100-ke si len tak tuknut a pohodicke
nahodou niekto taketo daco nema na videu??? aby som uveril
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slabota.
Ja keď si potrebujem oddýchnuť dobehnem auto (cca 120-150 km/h), otvorím si zadné dvere, posedím na zadnom sedadle a keď som odpočinutý zas vystúpim. Všetko za jazdy. (neverite?)
Pri tej rýchlosti si mohol s kľudom letieť za ním
Aspon niekto tu tomu rozumie (+ joko). Oni tukaju pernamentne, ten odstup musi byt v tej rychlosti minimalny, inac by si to uz asi nedorazil. Podaktori z vas na bikoch tiez stvaraju vecim ktorym by ziletkari len tazko verili. Pantani siel pred 4 rokmi na Tour 120 dole kopcom, tych 110 za autom isiel Jano Valach po dialnici. Ale ak nechcete, neverte. Kto neskusil, moze si z toho robit akurat prdel
nahodou niekto taketo daco nema na videu??? aby som uveril