Keď niekto váži tých cca 70 kg tak tlačí menšou silou na pedál ako ten čo váži 90 kg to znamená že by mohol/mal dosiahnuť vyššiu rýchlosť. A jediná nevýhoda ktorú vo väčšej váhe vidím je že treba kupovať pevnejšie komponenty=ťahšie. A keď odpočítame plus kg za pevnejšie materiáli tak by aj tak vyhrala väčšia sila/tlak pôsobiaci na pedál. Som zmetený.
posledný komentár: 8. 7. 2008 o 13:10
keď točíš 90 otáčok za minútu, na rovnakom prevode, je ti úplne jedno či máš 50kg alebo 90kg, či máš nejaké svaly alebo si kosť a koža.. (ak neberieme odpor vzduchu)
len tak namatkovo ma napada Rasmussen... to bol doslova hajzlovy pavuk, a dokazal byt jedneho roka na TdF najlepsim vrcharom...
velke stehna a grca svalov su dobre na spurty (Thor Hushovd, Cavendish...) ale v kopcoch na chudych vrcharov nemaju...
mna najviac zaujala tato veta.. plus kg za pevnejsie materiali ? Chces mi povedat ze napr kluky Deore su pevnejsie ako kluky XTR koli tomu ze su tazsie??
fyzika mi nikdy nešla ale už od prvého sadnutia na bike mi bolo jasné že nestačí na pedál nohu položiť ale že treba zapojiť i niektoré tie svaly. Je otázne či je vôbec možné na bežných prevodoch samotným položením nohy na pedál presunúť teleso hmotnosti m=biku + m-jazdca a keby to aj stačilo bolo by treba dostať nohu opäť nahor na čo je treba nejakú tú energiu a čím ťažšia noha tým tým energia vzrastie, samozrejme za predpokladu že je len jeden pedál pri dvoch by to možno chvíľu pracovalo ako kyvadlo či robilo pohyby ktoré majú od kruhového pohybu konštantnou rýchlosťou ďaleko.
A keby to nedajbože všetko fungovalo i bez pričinenia svalstva tak si treba opäť uvedomiť že ťažší jazdec musí pohybovať ťažším telesom.
Takže záleží na svalovej hmote a technike šlapania ... príklad Sagan vs sumo zápasník, kto myslíš že by dosiahol na rovine či dokopca vyššiu rýchlosť ?
Možno ťa skôr zaujímalo či vyššiu rýchlosť dosiahne 70 kg Sagan, 80 kg na svaloch pribratý Sagan alebo 80 kg na tuku pribraný Sagan.
Ešte treba dodať že hmotnosť má výhodu v dolukopcoch.
-> takže k tej váhe za pevnejší materiál (wtf ?) ktorý tam pripočítavaš by si mohol pripočítať aj váhu jazdca miesto čáry máry s materiálom.
-> k tomu malému dieťaťu ti môžem povedať len toľko že nie je schopné dodať potrebnú energiu alebo teda nemá silu na to aby vykonalo prácu ... veď i na také krútenie kľukou mlynčeka na mässo či mak nestačí mať len váhu ale i trochu tej sily, aby si točil klukou plynulo a nie trhane ak vôbec.
ma napadla úloha, kúp si dve vrecká maku a porovnaj čas zomletia prvého vrecka s časom zomletia vrecka druhého, kedy budeš mať na ruke aspoň kilové závažie. Ktorý spôsob bude rýchlejší a ktorý ťa viac unaví? Samozrejme si môžeš zavesiť závažie i na chrbát ale myslím že to sa do výsledku až tak neprenesie.
takže debata o ničem, taky záleží kde to chceš srovnávat
ale jinak samozřejmě těžší cyklista s větší svalovou hmotou bude rychlejší - otázka je ovšem jak dlouho
stačí si srovnat cyklisty z různých disciplin a musí ti to být jasné, podívej se na dráhaře sprintery a na silničáře vrchaře - obrovský rozdíl.
takže debata o ničem, taky záleží kde to chceš srovnávat
ale jinak samozřejmě těžší cyklista s větší svalovou hmotou bude rychlejší - otázka je ovšem jak dlouho
stačí si srovnat cyklisty z různých disciplin a musí ti to být jasné, podívej se na dráhaře sprintery a na silničáře vrchaře - obrovský rozdíl.
Súhlasím
keď točíš 90 otáčok za minútu, na rovnakom prevode, je ti úplne jedno či máš 50kg alebo 90kg, či máš nejaké svaly alebo si kosť a koža.. (ak neberieme odpor vzduchu)
tych 90 rpm ale predsa silnejsie nohy utocia na tazsom prevode ako slabsie, ci ?
ak raz točíš tých 90 otáčok tak je jedno či máš 40 alebo 80kg, pojdeš rovnako rýchlo..
Lenze musis si uvedomit, co su to silnejsie nohy. To nie su tazsie nohy ... jedna vec je spurt v trvani 10 sekund na drahe (ano , tam na tazkom prevode obrovske nadupadne svaly su rychle .. naviac oni tocia obrovsku frekvenciu), druha vec je to tocit 2 hodiny do kopca. Fyziologia svalov nie je tak jenoducha ako vzorec Vykon = krutak * otacky, alebo krivka krutiaceho momentu v zavislosti od otacok. Uz len ta krivka sa pocas jazdy meni
Ja si myslim, ze ak nevladzes do kopca, filozofovanie, preco ti to nejde nepomoze
Treba slapat do pedalov a uzivat si jazdu...