pekny batoztek
Toto je moj skolsky Exu. Podobne je na tom aj vacsina bajkoveho oblecenia. Skoba len ze si take veci neoblecu aj chlapi ked idu vecer z krcmi.
inak suhlasim s root-om: svieti kazdy
no a k teme: tiez si myslim, ze keby tie reflexne prvky montovali uz rovno na nejake vaky a podobne veci, urcite by to nebolo od veci..
k teme: podla mna by sa to celodenne svietenie malo nechat na baze dobrovolnosti
nielen na tvojom....ja som na to musel zavolat posily
....inak spat k teme, s tymi reflexnymi materialmi to ako myslia?? to akoze si na dres mam cosi nalepit?? to uz skor na bike....skor by sa mali snazit o to, nech reflexne prvky priamo od vyrobcu oblecenia nie su skor vynimkou ako pravidlom....nechapem preco na kazdom cyklistickom drese alebo gatiach nie je nejaky ten pasik....pochybujem, ze by niekomu vadili, nikto sa v noci na ceste schovavat asi nechce
No ved ale o to ide,ze ked niekomu prebliknes z dialkovym,tak ho chces na nieco upozornit,nie?Je to trochu aj neprijemne,ale pokial len prebliknes a nenechas to na neho ziarit dalej,tak nastartujes jeho myslienkove pochody ze cosi nieje v poriadku,hm?Aky zmysel by malo preblikavat parkovacimi alebo stretavacimi,keby si to nik nevsimol?
Root suhlas
Ja som 100% za celorocne svietenie... Ale to asi nebolo predmetom temy...
A ked budu svietit vsetci (snad raz aj v reale), nebudu ziadne hluche miesta...
Volá sa to denné svetlá
Žiarovka stojí okolo stovky, pokrčené plechy oveľa viac, nehovoriac o zraneniach.
Ale s tými "slepými" miestami súhlasím, je to tak, ak každý svieti a jeden nie, je to ako keby tam nebol...
A inac neviem ako ostatny,ale ja som najazdil za 2roky 70tisic km a menil som ziarovky 3x(2x na prednych a 1 na zadnom)
posledný komentár: 9. 12. 2016 o 16:43
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37