Co sa tak vzrusujete? Zatial sa k tomu vyjadrilo len jedno ministerstvo. Musi to prejst este vladou a parlamentom. V konecnom dosledku aj tak bude mat posledne slovo Nemecko, lebo neexistuje, aby sme boli v inom casovom pasme ako Nemci .
Celý humbuk okolo posunu času je len hejtersky fetiš. Takmer každý si aj tak nejaký ten posun času spôsobí sám každý víkend /dovolenku - pospí si trochu viac a v pondelok zas menej
Ak po tomto niekto povie že Slovensko je štát ktorému záleží na ludoch deťoch a rodinách nech ide do prdele...pre ľudí ktorý pracujú do 17-18tej týmto odpísali život cez týždeň...nemcom a väčšine eú je to jedno sú ďalej na západ takže majú dlhšie vidno a východná Európa má aj tak byť iba lacná montážna dielňa tým život netreba....
vsak co cakat od ministerstva pod vedenim tej tlstej upotenej svine, co chodi za vnuckou s viagrou vo vrecku...a nevie si spomenut ani na nazov svojej bakalarskej prace..
Co sa tak vzrusujete? Zatial sa k tomu vyjadrilo len jedno ministerstvo. Musi to prejst este vladou a parlamentom. V konecnom dosledku aj tak bude mat posledne slovo Nemecko, lebo neexistuje, aby sme boli v inom casovom pasme ako Nemci .
Ono naopak by to aj islo, ale varianta ze Nemecko pojde letny a my zimny je fakt chutovka. Ale aspon to bude mat Slovac jednoduche - bude jedno ci pojdeme na vychod alebo zapad, vzdy hodinu pridame. Ostrovcek spravneho casu v stratenej Europe. Ministerstvo malo najma mlcat a cakat, lebo krajina uplne na vychode pasma nemoze chciet "zapadny" zimny cas bez ohladu na ostatnych.
Dufam, ze ked uz nie V4, tak Nemci to zachrania (vacsina hlasujucich bola z Nemecka a vacsina z nich hlasovali za letny cas).
Tak ale vzhladom na pro vychodnu orientaciu nasich veducich sudruhov by som moznost, ze v Nemecku zimny a u nas letny nevidiel ako uplne nerealnu
Suhlasim s tym, ze ako sa zachova Nemecko bude klucove, nielen pre nas.
Ak daju zimny, skonci cela Europa v zimnom. Ak daju letny, tak vsetky krajiny vychodne od Nemecka budu mat letny.
Juj ako rychlo ste precitli. Ja by som vam ale ten vas vysnivany letny doprial. Lebo poniektori este stale nechapu a bez osobnej skusenosti asi ani nikdy nepochopia. Hlavne ze chcu rozhodovat na zaklade hluposti typu "nechce sa mi vstavat a chcem sa vecer bicyklovat".
Ano som hlúpi keď sa ráno chcem aspoň chvíľu venovať synovi a keď skončím po 18:00hod v práci /už to tak je cez 20 rokov/ tak sa chcem aspoň chvíľočku zviesť na bicykli cestou z práce. Nehovoriac ešte o tom že sem tam by som pred zotmením mal trebárs ešte stihnúť poliať záhradu lebo som tak hlúpi že nemám ani samozavlažovací systém. Preto všetko som hlúpi a iní hlupáci mi to chcú ešte zhoršiť.
no bude treba dokupit nejake tie lumeny navyse
ranne vyjazdy som skusil v lete a je to kktina - aj ked bolo sucho, bol som vzdy zasrany, lebo rosa - nevravim o tom ako sa na tom pekne smyka a strepat sa rano o 5 - sa pomoci nedovolam, vecer skor niekoho splasim.
Ja viem ze sme na bike fore ale skuste na tie biky konecne zabudnut!
Toto totiz nie je tema "kedy sa mi lepsie bikuje".
Toto je vazna tema s celospolocenskym dopadom, ktora ovplyvni uplne kazdeho, miliony ludi. Taketo temy sa riesia trochu inak a nie stylom "ja sa chcem v lete v noci bicyklovat za svetla a chcem aj poliat travnik, preto zmenim cas pre vsetkych ostatnych".
Turbi riesenim tebou popisanych problemov je zmena TVOJEJ prace, nie zmena casu vsetkym ostatnym.
V globale potom zmena pracovneho casu smerom k znizovaniu poctu hodin, poctu pracovnych dni, flexibilny pracovny cas atd.
Rano clovek spi,je v robote,na urade,alebo u doktora.Mozno v obchode.To je jedno.Nenapada ma ziadny rozumny dovod,komu by vadila v zime do 8mej rana tma.Ale teda ked sa v lete bude briezdit o 3tej a uz o 8mej v tom najdlhsom lete bude tma to je komu prospesne?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čomu si nerozumel,že to môžeš zmeniť?
Ono naopak by to aj islo, ale varianta ze Nemecko pojde letny a my zimny je fakt chutovka. Ale aspon to bude mat Slovac jednoduche - bude jedno ci pojdeme na vychod alebo zapad, vzdy hodinu pridame. Ostrovcek spravneho casu v stratenej Europe. Ministerstvo malo najma mlcat a cakat, lebo krajina uplne na vychode pasma nemoze chciet "zapadny" zimny cas bez ohladu na ostatnych.
Dufam, ze ked uz nie V4, tak Nemci to zachrania (vacsina hlasujucich bola z Nemecka a vacsina z nich hlasovali za letny cas).
Nemecko je nas top obchodny partner. Nebudeme mat iny cas ako oni.
Suhlasim s tym, ze ako sa zachova Nemecko bude klucove, nielen pre nas.
Ak daju zimny, skonci cela Europa v zimnom. Ak daju letny, tak vsetky krajiny vychodne od Nemecka budu mat letny.
ranne vyjazdy som skusil v lete a je to kktina - aj ked bolo sucho, bol som vzdy zasrany, lebo rosa - nevravim o tom ako sa na tom pekne smyka a strepat sa rano o 5 - sa pomoci nedovolam, vecer skor niekoho splasim.
Toto totiz nie je tema "kedy sa mi lepsie bikuje".
Toto je vazna tema s celospolocenskym dopadom, ktora ovplyvni uplne kazdeho, miliony ludi. Taketo temy sa riesia trochu inak a nie stylom "ja sa chcem v lete v noci bicyklovat za svetla a chcem aj poliat travnik, preto zmenim cas pre vsetkych ostatnych".
Turbi riesenim tebou popisanych problemov je zmena TVOJEJ prace, nie zmena casu vsetkym ostatnym.
V globale potom zmena pracovneho casu smerom k znizovaniu poctu hodin, poctu pracovnych dni, flexibilny pracovny cas atd.
V skutocnosti bolo striedanie casu pre pracujucich ludi ta najlepsia moznost. Tak ako postol Jezus https://www.mtbiker.sk/forum/post1339192.html#p1339192