Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Povodny text prispevku, ktory rozputal tuto diskusiu:

pokial chcete servisovat tak tomuto obchodu sa vyhnite velkym oblukom, bol som tam 3x ale uz nikdy viac...ani raz som odtial neodisiel ze by mi nieco urobili tak jak mali a vysledne ceny servisu strielali od brucha...na odvzdusnenie som musel cakat 10 dni lebo "mechanik" mal dovolenku a nikto iny vraj odvzdusnovat nevie...ty mali zasrani co tam robia nemaju o bikoch ani paru a splasene tam pobehuju...druhykrat vymena prestavca...hned ***** hlavko, miska...ze vraj to sa casom spravi...este som si aj za ich dodatocnu opravu zacvakal...fakt je to uuuuplne nahovno...majitel sice pokeca ale mam taky pocit, ze pokial mu neurobite ryzu tak vas ma v pecku...bez poriadneho servisu sa mozu strcit...diely aj tak kupim na nete min. o 50% lacnejsie...a este som rozmyslal nad novymi rafikmi tak mi chalan ponukol velkodusne ze by vedeli zohnat za 800 eciek...fakt super v hodnote celeho mojho biku, no debil...tak som zase zasiel do kaktusu aj ked sa mi znepacil "update" z maleho obchodiku na velky shop ale velke prekvapenie...maximalna ochota, pristup a hlavne servis...ked tam nieco dam tak to ide ako ma...takze u mira ma uz neuvidia

Prispevok bol zmazany (vysvetlenie na post430612.html#p430612) z povodnej temy.
Zobraziť komentár 30.08.2010 - 23:25:48
00
tiež som kukal :lol: ale už je tu dlho :)
Zobraziť komentár 30.08.2010 - 23:31:52
00
skoro ako pán admin :)
Zobraziť komentár 30.08.2010 - 23:42:07
00
aj heslo máš tak praktické? :D
Zobraziť komentár 30.08.2010 - 23:50:22
00
pokial chcete servisovat tak tomuto obchodu sa vyhnite velkym oblukom, bol som tam 3x ale uz nikdy viac...ani raz som odtial neodisiel ze by mi nieco urobili tak jak mali a vysledne ceny servisu strielali od brucha...na odvzdusnenie som musel cakat 10 dni lebo "mechanik" mal dovolenku a nikto iny vraj odvzdusnovat nevie...ty mali zasrani co tam robia nemaju o bikoch ani paru a splasene tam pobehuju...druhykrat vymena prestavca...hned ***** hlavko, miska...ze vraj to sa casom spravi...este som si aj za ich dodatocnu opravu zacvakal...fakt je to uuuuplne nahovno...majitel sice pokeca ale mam taky pocit, ze pokial mu neurobite ryzu tak vas ma v pecku...bez poriadneho servisu sa mozu strcit...diely aj tak kupim na nete min. o 50% lacnejsie...a este som rozmyslal nad novymi rafikmi tak mi chalan ponukol velkodusne ze by vedeli zohnat za 800 eciek...fakt super v hodnote celeho mojho biku, no debil...tak som zase zasiel do kaktusu aj ked sa mi znepacil "update" z maleho obchodiku na velky shop ale velke prekvapenie...maximalna ochota, pristup a hlavne servis...ked tam nieco dam tak to ide ako ma...takze u mira ma uz neuvidia

Naposledy upravil angelsmyway dňa 01.09.2010 - 13:33:57, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 31.08.2010 - 12:34:38
00
Jasné,budeme len radi,pretože takýchto zákazníkov len v úvodzovkách nepotrebujeme,mimochodom ten výraz ´´zasran´´ si nechaj pre seba,nakupuj si teda cez webobchody,veď majú ako vravíš lacnejšie,mechanik mal dovolenku po roku,no a čo,ty by si bol už asi mŕtvy,keby si robil tak ako on,okrem teba je tu kvantum spokojných zákazníkov,takže nabúduce choď inde,nestojíme o teba...dobré kolesá stoja viac,tie tvoje šunky nikoho netrápia,nebeháme ako splašení,to sa len zdá,lebo ako je logické,predajňa je veľká a tovar je aj tam aj tam,takže musíme behať,kritizovať je ľahké,by si si to mal vyskúšať,ja osobne mám bajk za 9 tisíc eur,jazdím 10 rokov,tak mi ku..nehovor,že kto sa tu nevyzná do bicyklov,možno do hydraulík nie som frajer,chalani sú tu viacerí,tak si nechaj bľudy pre seba,Ďakujem.Mišo Havlík,BM Bike.[/quote]

-------

tak toto teda nebola velmi profesionalna reakcia
netvrdim ze jedna kritika hovori o kvalite servisu
ale svoju mechanicku zrucnost obhajovat cenou vlastneho biku ????
a myslim ze servisovat by ste mohli aj tzv. "sunky"

jazdim 40 rokov :)
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 12:53:08
00
vy si tu robite srandu dufam ... toto nemoze byt realne a vazne
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 13:02:45
00
tak toto teda nebola velmi profesionalna reakcia
netvrdim ze jedna kritika hovori o kvalite servisu
ale svoju mechanicku zrucnost obhajovat cenou vlastneho biku ????
a myslim ze servisovat by ste mohli aj tzv. "sunky"

jazdim 40 rokov :)[/quo

Chcel som povedať,aby si chalan nemyslel,že sa nevyznáme,lebo osobne mám skúsenosti ako s bežnými,tak aj závodnými bicyklami,to je celé:D
Za druhé,nech si urážky ako ´´zasran´´nechá pre seba:D
Ak je to ten chlapec,čo myslím,brzdy tu mal len 2 dní a veľmi náhanal,lebo chcel ísť cez víkend jazdiť,sme mu len slušne vysvetlili,že to dovtedy bohužial nestihneme a on tu bude všetkých za to urážať a myslieť si,sme sme dáke béčka,chalani túna jazdíme,rozhodne nie je pravda,že sa nevyznáme,chalan nech si to fakt najprv overí,nech začne tárať nezmysly:D
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 13:04:18
00
ojooj...slovne spojenie ako "slusna odpoved" asi treba hladat v slovniku cudzich slov
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 13:40:02
00
aký je to bike za 9000€? rád sa prídem na neho pozrieť.
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 15:03:42
00
...diely aj tak kupim na nete min. o 50% lacnejsie...

Tak si to servisuj na nete. :D :D :D

Tvoj slovník hovorí veľa.
(možno si od konkurencie)
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 15:28:31
00
Och,ľudia,ja ale nerobím servis,len občas,som predajca,by som asi zošalel,hydrauliky som nikdy nerobil,tak sa nebudem do toho starat.Radšej poviem a priznám,že ja to neviem,akoby som to mal dosrať.Sme tu 2 až 4 predavači a 3 mechanici,ale akurát bohužial tu nik nebol,tak to bolo akurát nedorozumenie,nemôže všetci byť profíci na odvzdušnovanie:DD
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 16:13:28
00
aký je to bike za 9000€? rád sa prídem na neho pozrieť.

tiež by som ho rád videl :P
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 16:28:18
00
Ťak sa choďte pozrieť a urobte mi pár fotiek. hehe
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 16:42:17
00
tiež by som ho rád videl :P

:D Niekedy ho tu mám,foto mám na Facebook pod menom Michael Fallen FromHeaven,to je moje konto.Ide o De Rosa King 3 RS bicyklík,je to krásny cestáčik,Campagnolo výbava,krásny,na rám som čakal 3 mesiace,lebo chalani v XCR Svorada v Brne ma zmerali a dali ho vyrobiť.Mám ho skoro 2 mesiace a doteraz mu muchy vychytávam.Ja robím také vytrvalostné túry,aj sem z Petržky,kde bývam,chodím,splnil som si sen jednoducho hehe:D
Zobraziť komentár 31.08.2010 - 16:45:27
00
keyboard_arrow_up