Ešte by to chcelo aj "tu" v desktop verzii (dolu)
No mate to mat.
Inak jeden postreh k mobilnej verzii: Bol som odscrollovany v nejakej teme dole. Vsimol som si notifikaciu na novy clanok, klikol som na nottifikaciu a zdanlivo nic. V skutocnosti sa vsak notifikacie zobrazili, ale boli pevne naviazane na hornu listu, takze som ich nevidel kedze som bol odscrollovany nizsie.
Opravene. Ked kliknes na ikonu notifikacii, odskroluje to hore.
Narazil som na problem. Chcel som vymazat duplicitny post, ale tym, ze som dal vymazat jeden, sa vymazal automaticky aj druhy, takze teraz ten post v teme vobec neexistuje. Bol v teme oblecenie-doplnky-prislusenstvo/xxxxxxl-cyklo-oblecenie-t23695.html ako posledny na prvej strane a prvy na druhej strane.
Hmm, vidim tam aj teraz ten problem. To mozno bude aj mat nieco spolocne s tym problemom okolo toho, za vas to niekedy da na zlu stranu. Pozrieme.
mne to zacalo nejak divne skrolovat ked otvorim daku temu, bud to skoci po chvili alebo pomaly doskroluje aby cca prvy prispevok bol navrchu
a na mobile sa mi rozhasila asi ta lista kde je fotka a nick atd, mam to kadetade pomedzi prispevky a aj nazov temy niekedy je cez daco ine
Skrolovanie je nova vec, doskroluje to, ked sa nacitaju obrazky. Inak to totiz niekedy skroluje nepresne - neukaze to ten prispevok, na ktory klikas.
Das mi screenshot toho druheho prosim?