Nuz, to by za zislo, veru. Hodnotenie z roznych aspektov. Napisem niekolko typov uzivatelov, s ktorymi som sam mal skusenost. Viem aj menovat, ale zatial to nie je potrebne...
Najvacsim problemom je komunikacia. Napises email, on neodpoveda, pritom vidis, ze sa pravidelne prihlasuje pod svoj ucet. Typ Ignorant.
Raz som chcel kupit brzdy, dotycny sa unuval odpovedat az po 5 dnoch (dovtedy denne 3x prihlaseny pod svoje konto). Ked sme dohodli cenu a dodacie podmienky, tak sa umlcal a inzerat stiahol bez akehokolvek vysvetlenia. Hovori si "manazer" CTM downhill teamu...
Druhemu tipkovi som predaval ja brzdy. Dohadovali sme sa o dodacich podmienkach, kde som mu vysvetlil, ze dobierka je drahsia, ako ked I-bankigom dostanem peniaze na ucet a poslem ako obycajnu zasielku. Odpoved bola "ja ti ziadne peniaze dopredu nebudem posielat !!!!! Posles mi to na dobierku, na adresu, ktoru ti poslem sms!!"
Napriek zdvorilemu pristupu som to riskol poslat na adresu jeho matky, ale na zaver podakoval...Asi bol spokojny a tym sa mu zmenil aj ton komunikacie
Dalsim problemom je klamstvo nejakeho druhu...
Tipek predava kolesa. Nie je to fejk, je fakt za dobru cenu. Ked sa ho spytate, preco sa rozhodol ich predat, odpovie, ze si zohnal lepsie za dobru cenu a tieto mu len doma stoja.
Problem je v tom, ze inzerat sa este stale pravidelne aktualizuje. Neuvadza, ze ma viacero parov kolies. Netreba klamat, staci povedat, ze mam zdroj odkial ich beriem za dobru cenu. To je vsetko.
Dalsi tipek je zberatel likov. To, co ponuka, je jazdene alebo zhodene z noveho bajku, v super stave za dobru cenu. Da sa snim dohodnut o mieste prebratia, komunikuje velmi rychlo a dobre. Lenze po predaji nestiahne inzerat, ale ho edituje inym produktom. Takto moze mat 13500 likov na jeden inzerat. Fakt mi to nevadi, len ten pocet likov bije do oci. A niekedy komentar k inzeratu nesedi s predmetom inzeratu.
Pripad total fail...Raz som kupoval zjazdove okuliare, inzerovane ako mierne skrabnutie na skle, inac v perfektnom stave. Aj fotka tomu zodpovedala. To, co som vsak dostal, boli okuliare, cez ktore som nevidel nic, lebo boli doskriabane vsade a smrdeli ako hnoj.
Tak zatial tolko. Nejaky vymakany system na hodnotenie uzivatelov by sa veru zisiel.
Cervo, can you make this as Priority 1 on your to do list, please?
Edit: si ma predbehol s odpovedou...