Tak ja som so svojim prispevkom tiez naznacil ostu nespokojnost s tymto krokom ale isheep tvoja reakcia je trochu mimo uz.
Ale cervo by mozno mohol jasnejsie prezentovat o co ide aby tu k takymto otazkam nedochadzalo stale.
Napriklad nikde v shope nie je zmienka o koloshope. Ale v obchodnych podmienkach je suhlas so zasielanim osobnych udajov tej firme. Preco sa to tu rovno nevola Koloshop? :)
Este jedna otazka, co je v Bobrovci ked mtbiker sidli v Piestanoch?


Naposledy upravil Wladix dňa 11.12.2014 - 21:05:35, celkovo upravené 2 krát.

11.12.2014 - 19:44:25
00
Jezus, palec hore ! si hrdina fora a moderator roka ! fakt klobuk dole ...
wladix , skus si precitat podstatu toho co som pisal , neviem co je tazke pochopit na tom ze mi vadi ak niekto pouziva privlastok akcia na tovar ktory akciovy resp vypredajovy nieje .
11.12.2014 - 19:59:47
00
Na tom nie je tazke pochopit nic. Tazke je pochopit, preco by ludia, ktori sa nad tento bezny lacny obchodny trik dokazu bez povsimnutia povzniest, mali byt polointeligenti. :) Ale uz to tu nebudem zahlcovat dalsim offtopicom, len som chcel naznacit co zas vadi mne...
11.12.2014 - 20:02:36
01
isheep Slovo výpredaj je tam preto, lebo na konci roka to tak býva, že sklady sa zbavujú tovaru, ktorý nahradí čoskoro tovar do novej sezóny. Ak MOC je stanovena a je znížená ide o zľavu/akciu/výpredaj. Ako člen MTBiker teamu ti garantujem, že nikto nikoho klamať neplánuje. Radšej sa opýtať a nechať si vysvetliť ako nás tu obviňovať z ťahania za nos.... ;-) Áno, môže to pôsobiť čudne, že prvý deň prevádzky shopu sú výpredaje ale systémom, ktorým pracujeme s dodávateľmi to vypáli aj napr. takto...
11.12.2014 - 20:03:34
01
fakt nemusim tieto obchodnicke triky. radsej nakupim drahsie u feroveho obchodnika ako niekoho kto sa snazi s prepacenim obl*ovat ludi znackami akcia vypredaj a podobne ....


Neprotirečíš si trošku? Je tam nápis akcia a tovar je najlacnejší na webe, no teba proste o*vať nikto nebude a kúpiš si ten istý tovar radšej drahšie. Ešte že nie si, ako si to nazval "polointeligentný", tak ako tí ostatní nakupujúci :-D

Ja neviem, ale pokiaľ mi e-shop seriózne a načas pošle tovar, faktúru, komunikuje so mnou a výsledná cena je lepšia ako u konkurencie tak nevidím dôvod písať že u nich nikdy nenakúpim. Alebo už máš negatívnu skúsenosť s mtbikerom? (Teda okrem toho že ťa prudko "o*al" a ponúka ten istý tovar s nápisom akcia lacnejšie ako inde).
Ja takisto nedám na suncycle dopustiť napriek tomu že vo vlákne o suncycle sa dočítam mnoho negatívnych reakcií na tento obchod, no moje skúsenosti sú proste viac ako pár písmen na fóre (teraz už dokonca na konkurenčnom).
11.12.2014 - 20:09:01
01
cervo - gratulujem k otvoreniu noveho e-shopu :y: zelam vela uspechov.
11.12.2014 - 20:35:30
00
A ked teda uz pisem. cervo ako sme si pisali, pockal som na finalnu verziu. Moja podpora mala smerovat na podporu cyklistickeho portalu. Nevidim dovod, aby som podporoval kolozhop.cz a teda ta poprosim o vratenie mojho prispevku. Dakujem.



ved to nemusis brat ako podporu toho shopu. ber to ako podporu skveleho fora, kde si uz dlho aktivnym clenom ;)

btw, aj ja uz mam za tie roky desiatky a desiatky objednavok v suncycle. ale to neznamena, ze nedam sancu aj tomuto novemu eshopu. konkurencia je zdrava a matt to snad iste zvladne.
11.12.2014 - 20:41:19
00
nie neunika :) Narazal som iba na to ze fakt nemusim tieto obchodnicke triky. radsej nakupim drahsie u feroveho obchodnika ako niekoho kto sa snazi s prepacenim obl*ovat ludi znackami akcia vypredaj a podobne ....



niektori to robia dumpovanim cien a obchodnou strategiou im vlastnou zasa, kazdy ma nieco, mne je jedno, ci to je mtbiker, kupkolo alebo co, kupim tam odkial to budem mat najrychlejsie, a nebudem musiet cakat 2 tyzdne na odpoved, ci je vobec dostupny tovar a potom bude zrusena objednavka
11.12.2014 - 20:48:39
02
isheep ako pisal aj Boo_boo, ci je nieco vo vypredaji je dane skladom dodavatela a zlava je voci standardnej cene. Nie je nasa obchodna strategia nikoho klamat, zavadzat ani umelo zvysovat ceny aby sme ich mohli znizit. Ak nakupis o obchodnika, ktory Ti da tovar za plnu cenu, ked mozes mat ten isty tovar so zlavou (a obidvaja su doveryhodni), si asi prvy clovek na svete, ktory by kupil za plnu cenu "z principu". Keby zlavy nefungovali, tak ich nikto nerobi a obchodnici by z toho mali enormnu radost.

A dakujem aj za pragmaticke reakcie, bal som sa ci niekto vidi aj pozitivnu stranku veci.
11.12.2014 - 21:38:14
05
haters gonna hate ;)
a ostatny si kupia tam kde chcu.
co zase riesite ?
toto je podla mna len zavist ze niekto nieco buduje a dokazal, a niekto nie.
pre mna za mna nech to beru aj od jeziska ked to bude mat lepsiu cenu ako inde. ;)
11.12.2014 - 21:42:13
02
Tak tak a prekvapila ma aj ponuka tovaru,čakal som menšiu ked sa mám priznať, je tam pár vecičiek čo sa ťažšie zháňajú resp. sú horšie dostupné u nás...
11.12.2014 - 21:46:49
00
Hm cervo, uz to nejak precitlivelo beries tusim.

Ja tu netvrdim ze to je pre mna nejaky zasadny problem ale naozaj nerozumiem preco mas potrebu toto nejak schovavat a fabulovat tu.
11.12.2014 - 21:57:21
00
isheep ako pisal aj Boo_boo, ci je nieco vo vypredaji je dane skladom dodavatela a zlava je voci standardnej cene. Nie je nasa obchodna strategia nikoho klamat, zavadzat ani umelo zvysovat ceny aby sme ich mohli znizit. Ak nakupis o obchodnika, ktory Ti da tovar za plnu cenu, ked mozes mat ten isty tovar so zlavou (a obidvaja su doveryhodni), si asi prvy clovek na svete, ktory by kupil za plnu cenu "z principu". Keby zlavy nefungovali, tak ich nikto nerobi a obchodnici by z toho mali enormnu radost.

A dakujem aj za pragmaticke reakcie, bal som sa ci niekto vidi aj pozitivnu stranku veci.


zbytocne to vysvetlujes, ak to niekto bude chciet pochopi to, ak to nechce pochopit, tak bude stale hladat dovody preco nie ..
11.12.2014 - 22:09:22
02
sme na slovensku tu sa proste pozitivnych reakcii dockas len malokedy kazdy v tom bude vidiet len tu zlu stranku(nenarazam na nikoho konkretneho), ano ja nehovorim ze su tu nejake extra vyhodne ponuky ale predsa sa najdu veci ktore viem ze odtialto kupim
inak taky siroky sortiment som fakt necakal zo zaciatku nech sa dari peace :)
11.12.2014 - 22:19:54
00
ale ved nemusite nam to tu vysvetlovat, aj tak sa nazory nezmenia. skor by ste mali spravit nejaku externu reklamnu kampan, aby sa o eshope dozvedeli aj ludia co sem nechodia.
11.12.2014 - 22:20:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up