Slovo výpredaj je tam preto, lebo na konci roka to tak býva, že sklady sa zbavujú tovaru, ktorý nahradí čoskoro tovar do novej sezóny. Ak MOC je stanovena a je znížená ide o zľavu/akciu/výpredaj.

zľavu/akciu áno.. ale hneď prvý deň obchodu robiť výpredaj a vyprázdňovanie skladov? :tmi: u niekoho je potom chyba v logike :lol:

čo sa týka shopu, tiež som skôr negatívneho postoja.. ale tak ono to je bežné aj inde, web má velmi slušnú základňu (aj keď vďaka fóru, nebyť toho tak koli článkom sem nikto nechodí) tak prečo to neskúsiť využiť na kšeft? je to taká masa ludí že to sa odmigrovať inde proste nedá, takže velký úbytok nebude..
a ja kupujem tam kde je to najvýhodnejšie čas/cena.. keď začne shop reflektovať aj na ceny v zahraničí (CRC, wiggle, bike-discount) a po upozornení to dorovná, neni problém :)
12.12.2014 - 07:16:53
02
CraObs - Neda mi nereagovat na "aj keď vďaka fóru, nebyť toho tak koli článkom sem nikto nechodí". Zabudol si vsak spomenut, ze tu bezi oblubena sekcia Bazar, tento rok sme uspesne mplementovali Vyjazdy a ich manazer, podarilo sa nam obnovit sekciu Cyklotras, prehladny Kalendar podujati atd., takze nie je to vsetko len o Fore...
12.12.2014 - 08:42:34
03
keby vznikol separe eshop, tak nikto ani nepipne, ale tym, ze toto forum navstevuju aj majitelia inych shopov a vyuzivaju to ako priestor, kde mozu komunikovat so zakaznikmi ( zadarmo ), ked uz im zlyhava mailova komunikacia, to je v poriadku ? Ci uvedomuju si potencialny odlve zakaznikov k novovzniknutej konkurencii ? Od cerva a ani nikoho som nikdy nevidel ziadnu reakciu smerom k ostatnym shopom. Nuz tazko na Slovensku. Ved nech sa cez toto tu kludne da rezervovat aj ubytovanie, pozicovna aut, ak nechcem pouzivat danu cast mtikera, tak tam nepojdem a hotovo .. Ale .. aj zla reklama je reklama. Po kial bude zakaznicky servis na ako takej urovni, tak to bude najvacsie +, co si myslim, ze nebude az taky problem dostat sa na taku uroven .. A vyhovarat sa na posielanie dat do CR, v dnesnej dobe ? FB, gmail, freemaily, androidy .. to je ok ? Are you fucking serious guys ?
12.12.2014 - 08:44:33
06
všetko ide cez fórum.. nebyť fóra nie je tu tolko ludí, nie sú tu ludia bazár je mŕtvy.. ale tak kludne vytiahni čísla článkov a ostatných fičurín kolko ludí sa tam premelie a kolko ich využíva vs. kolko sa ich premelie cez fórum.
keď spomenieš niekde mtbiker každému napadne predovšetkým fórum..
12.12.2014 - 08:46:19
00
Tak ja zatial neutralne. Cena je alfa a omega moderneho bytia, ked bude zaujmava, nebudem sa branit nakupu :)
Na jednej strane chapem, ze portal na existenciu potrebuje peniaze (a samozrejme, ze portal a pouzivatelia sa potrebuju vzajomne :) ) , a na druhej strane rozumiem, ze mnohi velmi negativne vnimaju shop ako zapredanie komunitnej znacky komercii a ohrozenie nezavislosti v tej forme, ako je teraz. Priame spajanie komunitneho portalu a shopu nie je bezne. mtb-news.de ani mtrb.com shop nemaju . mtbr.com ma zaujmavu moznost komercnej inzercie - zobrazuje priamo akciove polozky v roznych e-shopov.
V kazdom pripade sa zda, ze mas jasnu predstavu o tom, ako to ma cele fungovat a ciel nie je posobit ako predlzena ruka nejakeho ceskeho eshopu - tak to totiz vyzera teraz. Tak ti zelam, nech to vyjde podla tvojich predstav a na uzitok vsetkych zucastnenych stran. Pri vsetkom novom je aj riziko, ze to nemusi dopadnut tak, ako si predstavujeme, ale kto nic neskusa, nic nepokazi. Som zvedavy na finalny stav.

Presne takto som to ja myslel. :y:
12.12.2014 - 09:35:20
00
Wladix - musel som editovat nase prispevky, lebo som nekorektne pouzil iny eshop a to nebolo potrebne ani spravne. Nemyslim ale, ze tu nieco schovavame alebo fabulujeme. Pisali sme, ze nas partner je Koloshop a ze tam to nekonci, ale zacina. Tento e-shop nie je vlastneny Koloshopom. To je vsetko, co je potrebne k tomu povedat.

Po editacii je tam ten moj prispevok pekne vytrhnuty z kontextu teraz, ale s tym uz nic nenarobim. Este ze pod tym zostala aspon citacia od patooo pre buduce generacie.
A z mojej strany naozaj vsetko uz, kto message chcel pochopit pochopil, kto nie ten bude riesit stale len tie osobne udaje... :D
12.12.2014 - 09:39:28
00
CraObs za 10 rokov sme sa trocha pohli. Forum je 26% nasho trafficu a 22% nasich uniques. 6.2% userov ide priamo na forum a dalsich 12% ide z hlavnej stranky najskor do fora. V aktivnej bikerskej komunite je MTBIKER predovstekym forum, ale pre zvysok (viac ako 75%) je to informacny portal, bazar a odvcera uz aj shop.
12.12.2014 - 10:49:24
00
zaujimave cisla, aj ja som si vzdy myslel ze tento web je predovsetkym forum, a pritom len 26% :o


patoo - "toto forum navstevuju aj majitelia inych shopov a vyuzivaju to ako priestor, kde mozu komunikovat so zakaznikmi ( zadarmo )"

presne tak. ten jeden dotycny vyuziva tuto vyhodu cele tie roky uplne zadarmo
12.12.2014 - 15:57:43
00
prave preto som bol prekvapeny z jeho reakcie ako k tomu pristupoval

mtbikershop nie je bez sance a prave dotycni si to uvedomuju, to je to o co tu ide
12.12.2014 - 16:25:15
00
K tym percentam: neviem ako sa to rata, ale v minulosti ma po odhlaseni z fora hodilo spat na prihlasovaciu stranku fora, teraz ma to po odhlaseni hodi na uvodnu stranku mtbiker. Mozno aj tymto prispievam navstevnosti, aj ked som na navsteve nebol. Ak to zabera na reklamnych partnerov, nech je svet pocetnejsi:-)
12.12.2014 - 17:08:20
02
Musim povedat ze nazory niektorych ludi na mna robi naozaj dojem, ako dlho je otvoreny eshop, den, dva? Vidim ze niektori maju specificky problem ktory mna rozhodne nezaujima. Takze za mna, otvorenie eshopu vidim pozitivne, ceny mi pridu fajn, doprava trosku vyssia, som zvedavy na doplnenie dopravy. Narozdiel od koloshopu sa mi pacia upravene, jednoduche a prehladne stranky. Spravil som prvu objednavku veci ktore uz dlhsie odkladam, urcite napisem ako to cele dopadlo.

V kazdom pripade drzim palce s novym eshopom. Kazdy nech ma vlastny nazor.
12.12.2014 - 18:58:15
03
Zamna to isté ceny súper poštovné by mohlo byť 4e max a objednávať sa bude viac :)
12.12.2014 - 20:23:27
01
za mna ten shop dobry napad a ako som si ho narychlo prebehol tak jednoduche/prehladne. za tie roky co sem chodim som nasal nespocetne informacie, rady aj pomoc, nasiel vela priatelov. kde by to mal biker inde najst ak nie tu? cyklisticky shop sa sem jednoducho hodi ba az ziada. verim ze sa uchyti ako napriklad bazar. kto s tym nie je stotozneny nech tam jednoducho nechodi ako ja nechodim napr.do sekcii cesta a kalendar.
z mojho pohladu je prevadzkovanie shopu spolu s forom dvojsecna zbran. v pripade nespokojnosti zakaznikov tu bude more negativnych prispevkov. takze klobuk dole a drzim palce.
cas ukaze najlepsie ako sa to tu bude dalej vyvijat :)
13.12.2014 - 00:53:33
03
Omg, tak niektoré hysterické reakcie ma tu dosť pobavili. Nejaký ten rok dozadu som vyplňoval na MTBikeri anketu a bola tam otázka, či by som chcel aby MTBiker mal svoj e-shop. Prečo nie, veď konkurencia je fajn a zaškrtol som že ano. A už je tu. Som podporovateľ webu MTBiker ako takého, nie len fóra. Pretože jednoducho je to najlepší MTB portál široko ďaleko. Ale poďme k e-shopu. Spustiť vlastný eshop úplne od nuly je finančne strašne náročné. Veď kopu vecí musí mať shop skladom aby dodacie lehoty neboli neúmerne dlhé. A to stojí peniaze. Takisto na to treba zázemie vo forme nejakých skladov. A pochybujem, že chalani čo to rozbehli skladujú komponenty doma v spálni pod posteľou.To nehovorím o bikoch. Tie takmer každý shop objednáva od nejakého dílera pre SK alebo CZ, ktorí majú svoje vlastné sklady. Preto začiatok e-shopu v spolupráci s Koloshopom je z finančného hľadiska logický a chytrý. Ale bolo by dobré, keby sa časom e-shop osamostatnil a natrel to cenami a prístupom ostatným vo fachu. A hystrické námietky, že objednávaním si vecí na MTBikerskom e-shope posielam svoje údaje do CZ....no a čo? Koľkí z vás si objednali niečo z Alza.sk? Je to presne to isté. Materská firma je česká a všetky údaje idú tiež do CZ. A to je takýchto e-shopov kooopec. Práve som si objednal z nejakého slovenského e-shopu bundu SILVINI. Prišlo mi potvrdenie objednávky z CZ a zásielka bola podaná hneď za hranicami v SK. Toť to je tá globalizácia :-) Takže kto chce kúpiť, má ďaľšiu alternatívu. Kto nechce, nemusí na shop vôbec kliknúť a môže sa prehrabávať vo fórach. No nie...? :-)
13.12.2014 - 01:13:43
04
tak vies ludia tu riesia taketo veci... tak vies to je jasne ze im das suhlas ked nakupujes ze na tri mesiace maju tvoje osobne udaje...
ja tomu nechapem sak to by ti jedinci nosili aj prekryte spztky aby nedavali info o sebe dalej.
a aj ja drzim palce eshopu a veriim tomu ze budu vediet ponuknut casom aj lepsie ceny a aj sirsi sortiment.

ale poviem vam takto kazdy eshop raz zacinal... niektore su tu dlhsie niektore kratsie a je to jasne ze budete skor verit svojmu overenemu obchodu ci uz kamennemu alebo e shopu ale treba dat tomuto projektu sancu!
13.12.2014 - 02:06:09
04

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up