Wladix - musel som editovat nase prispevky, lebo som nekorektne pouzil iny eshop a to nebolo potrebne ani spravne. Nemyslim ale, ze tu nieco schovavame alebo fabulujeme. Pisali sme, ze nas partner je Koloshop a ze tam to nekonci, ale zacina. Tento e-shop nie je vlastneny Koloshopom. To je vsetko, co je potrebne k tomu povedat.
11.12.2014 - 22:30:55
00
- vysoké poštovné
+ celkom dobrá ponuka náhradných dielov a doplnkov
+/- niečo je cenovo výhodné a niečo zas dosť drahé, ale od toho je konkurencia :)

A minule mi koloshop nechcel predať guferá na RS Toru, že musím objednať za min 30€, tak som sa na to pekne vytoto a kúpil inde trochu drahšie. Dúfam, že v tomto shope nieje implantovaná táto "super" vychytávka.
11.12.2014 - 22:40:11
01
Nemame spodnu hranicu.
11.12.2014 - 22:41:21
00
Tak sa vám podaril ďalší veľký krok – gratulujem, zároveň som však zvedavý kam to celé smeruje, kto prvý vypadne z hry a pre koľkých obchodníkov bude tento krok ďalším klincom do rakvy. To vás ale samozrejme nemusí trápiť. Ako sa už niekde spomínalo, osobne by som sa cítil troška podvedený keby som dal svoje eurá ako základný vklad do niekoho obchodu, taktiež by sa mi nepáčilo keby som objednal z mtbikera a údaje by pricestovali až do ČR...

Niekde sa tu spomínala investícia do kvality obsahu – prepáčte, ale za tie roky ste sa v obsahu svojej tvorby neposunuli vôbec nikam, čísla síce narastajú ale...Porovnávať sa čo sa kvality týka s Cycling-info je úplne mimo, ten web beriem ako projekt ľudí ktorí sa problematike venujú naplno a vyznajú sa, tu publikuje v poslednom čase ktokoľvek...Takže pochybujem že eshop niečo v tomto smere zmení

Môžete to brať ako hate, predpokladám, že to tradične zmažete, keďže ako bývalí spolupracovník už nemám právo na názor ale čo už :) Veľa šťastia!
11.12.2014 - 22:44:30
01
tak ty uz nie si v time?
inac tento web je hlavne forum a hlavne o MTB, takze porovnavat ho so spravodajskym webom ktory je takmer iba o cestnej cyklistike, je dost od veci.
11.12.2014 - 22:51:23
01
Priznam sa, ze tolko negativnych reakcii na par stranach som fakt necakal. To akoby jedna pritahovala druhu. Ale cele forum je poslednych par dni nejake divne... Co je toto za tyzden? Neboli nejake extra silne slnecne erupcie alebo co? :D

V kazdom pripade ja sa tesim, ze vznika dalsi seriozny a zda sa ze aj naozaj velky hrac na trhu, kedze konkurencne prostredie vnimam ako plus pre zakaznikov, ktori sa mozu vzdy rozhodnut, kde nakupia. A spravidla 95%+ ludi nakupi tam, kde je to najvyhodnejsie ak su splnene aj dalsie podmienky, co v preklade znamena funkcna komunikacia, dodanie tovaru v stanovenom case, korektne riesenie reklamacii... A vobec nepochybujem, ze MTBiker e-shop nebude za konkurenciou v tomto zaostavat, skor naopak. Takze som zvedavy ako sa to bude vyvijat a drzim palce.
11.12.2014 - 22:53:34
05
Štenberg plní na 130% . Jezus, keby si nebol taký vysoký, tak by ti už ani chodidlá netrčali.
11.12.2014 - 23:01:18
00
Bud si isty, ze ja sa nikomu nikam pchat nepotrebujem. ;) A ani s tym projektom nijak nesuvisim. Som taky isty pouzivatel a potencialny zakaznik ktorehokolvek e-shopu ako Ty. Ale hlavne je fajn, ze si dal nieco zmysluplne k teme...
11.12.2014 - 23:04:19
00
mathosh, ten prispevok je off-topic a je to hate, ale par faktov teda:
- ani cent z penazi vyzbieranych na 'podpore' stranky neslo do e-shopu. Podpora stranky za 13 mesiacov dokazala pokryt 5% redakcnych vydavkov.
- udaje zakaznika putuju do CR sifrovanou linkou a su pouzite len na to, aby kurier vedel, kam Ti ma tovar priviest. To je snad pochopitelne. Ak sa zaujimas o internetovu bezpecnost dat, odporucam nepouzivat Facebook a Google.
- kvalita obsahu - nuz, vyse roka si bol nas hlavny redaktor a mal si ako jeden z mala moznost to zmenit.
- cycling-info s nami porovnaval Tvoj pan brat. Ja som cycling-info pochvalil, myslim si, ze je to super projekt a fandim mu. Ale je to iny projekt ako MTBIKER.
- nikto, s mojim vedomim, Tvoje prispevky nemazal a nebude mazat ani tento.

Prosim ak mas potrebu diskutovat o veciach, ktore nemaju so shopom vela spolocne, napis mi spravu alebo napis do relevantnej temy.
11.12.2014 - 23:04:48
00
Ludia by asi chceli aby bol len jeden bike eshop v EU. Ved je sloboda kupim si kde chcem za kolko chcem. Nebudem hned odsudzovat nove projekty spolocnosti. Ved je to pre nas bajkerov.
11.12.2014 - 23:10:15
03
podla mna je to velice fajn aspon zatial. velke plus je ze je to prehladne. vcera som skoro aj nakupil mal som tam doslova iba par veci za asi 20 eur ale potom ma odradilo to postovne popravde. kebyze su tam pedale a moje cislo tretier ktore zhanam tak asi by som aj nakupil kedze by to bolo cez 100eur a v podstate na druhy den doma.
je to dobre ze to vzniklo kto chce ten kupi kto nechce ten nekupi moznosti je na slovenskom a ceskom webe asi dost.

a len postrech neviem ci to je bug alebo to tak ma byt ale ak si vyselektujem nejaku znacku v nejakom sortinemte jeden si rozkliknem a potom sa vratim spat tak su tam opat vsetky veci nie len ten vyselektovany ktory je sice oznaceni, ale hodi ma naspat na vsetky veci.
11.12.2014 - 23:22:59
00
cervozagratuloval som Ti, prajem Ti to už len skrz čas strávený na tom všetkom...viem že odo mňa to neprijmeš. S bodmi súhlasím a beriem to ako rozumné vysvetlenie...ale v poslednom bode klameš, veľmi klameš a sám to dobre vieš. Škoda že nie je možné zverejniť mailovú komunikáciu ale bol si to práve ty, kto mi písal že moje komentáre mažete lebo som bol člen redakcie a vrhajú zlé svetlo na vás, že nemám prispievať a navštevovať web...Preto som napísal to čo som napísal
Každopádne, nejdem to tu zahlcovať – ešte raz, držím palce :)

iron.hide nejaky ten čas už nie

BTW: aby som bol k téme, pri výbere značiek a následnom zoradení napr. podla ceny sa shop vráti späť na všetky značky v téme
11.12.2014 - 23:31:39
01
...

Dakujeme za postreh, pozrieme sa na to.
11.12.2014 - 23:42:33
00
Spolupracujeme s Koloshopom, ale tam to zacina, nie konci. ....
...Na podpore stranke sme vyzbierali zhruba 5% nasich vydavkov na redakcnu cinnost. Nehovorim o programatorovi a serveri a toboz nie o mojom case....
.... A ano, ucelom e-shopu je zabezpecit prevadzku a vyvoj stranky v prvom rade....
...Koloshop je nas prvy partner, ale tento e-shop sa bude rozrastat a spolupracovat s viacerymi tak, aby vam priniesol atraktivne ceny na tovar a dobru zakaznicku podporu...

Tak ja zatial neutralne. Cena je alfa a omega moderneho bytia, ked bude zaujmava, nebudem sa branit nakupu :)
Na jednej strane chapem, ze portal na existenciu potrebuje peniaze (a samozrejme, ze portal a pouzivatelia sa potrebuju vzajomne :) ) , a na druhej strane rozumiem, ze mnohi velmi negativne vnimaju shop ako zapredanie komunitnej znacky komercii a ohrozenie nezavislosti v tej forme, ako je teraz. Priame spajanie komunitneho portalu a shopu nie je bezne. mtb-news.de ani mtrb.com shop nemaju . mtbr.com ma zaujmavu moznost komercnej inzercie - zobrazuje priamo akciove polozky v roznych e-shopov.
V kazdom pripade sa zda, ze mas jasnu predstavu o tom, ako to ma cele fungovat a ciel nie je posobit ako predlzena ruka nejakeho ceskeho eshopu - tak to totiz vyzera teraz. Tak ti zelam, nech to vyjde podla tvojich predstav a na uzitok vsetkych zucastnenych stran. Pri vsetkom novom je aj riziko, ze to nemusi dopadnut tak, ako si predstavujeme, ale kto nic neskusa, nic nepokazi. Som zvedavy na finalny stav.
11.12.2014 - 23:52:56
02
jezus : jasne, vsetci su blazni iba ty si lietadlo ;)
12.12.2014 - 00:07:56
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up