Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ja mam niekolko M520, potom M530 ktore uz nemam, a este mam M540
oboje su nastavene na najlahsie vypinanie ale tam kde z M520 hravo vytrhavam nohu tam pri M540 sa musim dost snazit aby som vypol. neviem co potom robia na najtazsom vypnuti. Je to strasny rozdiel. XT a XTR som nemal tak neviem.
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 09:47:21
00
arrow_leftMarli napísal:
Presne tak.
Na podrobne porovnania wattmetrov naozaj doporučujem toho DCRainmaker -a

Myslim ze este lepie to robi GPLama - Shane Miller. Mimochodom uz davnejsie testoval aj tie Favera a vysli dobre (sak favera...)
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 14:02:36
00
Shane Miller používal dáta, alebo software od DC Rainmaker. Je to vidno na videách kde sú uvedené grafy
https://youtu.be/9uNTIHOb_0Y?si=1FP7e_cXwTvFU8ZW

Prílohy:

assioma_mx_pro-shane_miller.png
assioma_mx_pro-shane_miller.png 85.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 12.06.2024 - 20:06:30
00
Hej viem, ale nejak sa mi viac pozdavaju jeho videa :). V kazdom pripade myslim ze favero je znama znacka a ziadny problem s nimi nebude. Mne osobne sa akurat nepaci ta nevymenitelna bateria. Staci mat kus 'stastia' (toho ja mam dost) a tyzden po skonceni zaruky odide bateria... A favero si povie ze smola kup nove :)
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 20:51:13
00
arrow_leftKristina napísala:
Toto bol môj subjektívny prvý test. Ešte naschvál som to aj takto formulovala. Nebol určený konkrétne pre teba. Tebe konkrétne nabudúce odporúčam nečítať a prečítať si priamo renomované testy od DC Rainmekera alebo Shane Millera, ktorí tieto pedále už testovali a hodnotili veľmi dobre.

Skúsim ešte raz, subjektívne sa dajú 'testovať' a posudzovať kvalitatívne, subjektívne veličiny, vyjadrovať pocit. Subjektívne posudzovať merateľné veličiny (ako presnosť wattmetra - či dokonca porovnanie 2 WM, presnosť teplomeru, merača rýchlosti, váhy,...) je odveci.

Snáď sa chápeme;) a aj nabudúce si rád prečítam čokoľvek hodnotné, aj subjektívne.
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 20:52:11
01
Ešte raz si prosím prečítaj túto moju vetu: "Môj subjektívny pocit po tréningu mi hovorí, že namerané hodnoty výkonu sú porovnateľné s wattmetrami Garmin Vector V3, alebo Stages na ľavých kľukách Dura Ace alebo C-Dale Hollowgram, ktoré mám na iných bajkoch."
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 21:35:34
00
:) Zvýraznila si pekne presne to, čo je jadro pudla/problému, teda to, v čom sa nezhodujeme a asi ani nezhodneme.

Dám iný príklad a tým končím off-topic, pokojne na to zabudni(me):

Kúpil som si nový tachometer a po jazde dole kopcom mám subjektívny pocit, že ukazuje porovnateľné hodnoty so starým tachometrom.
Zobraziť komentár 12.06.2024 - 22:47:51
02
Caute, mam powermeter Xcadey powerL, aktualne ide na reklamaciu. Stalo sa niekomu, ze mal problem PM vobec pripojit ku garminu? Skusal som uz resetovat edge, premenovat snimac cez appku xcadey, niekolkokrat odstranit a pridat snimac a stale nic. Niekedy ho pripojilo hned, niekedy vobec. Posledne pokusy boli take, ze PM pripojilo, ale ukazoval 0w, potom sa na par sekund pocas vyjazdu spamatal, no po chvili opat 0w, 0 kadencia - a takto pocas celeho vyjazdu.
PM je aktualizovany, nabity, kalibrovany, Edge aktualizovany.
Je mozne, ze sa to nejak bije s Garmin Varia alebo bluetooth jednotkou Shimano Di2, ktoru mam v sedlovej rure? Okrem toho pouzivam len HRM Garmin, pripojeny mam este telefon.
Diky za postrehy
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 10:02:47
00
Ano, 2x
1x Gen1 - voda z umyvania (nie wapka)
1x Gen2 - neviem pricinu
Oba pripady mi vymenili zariadenie za nove.

Kedy si bajk umyval?
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 11:19:38
00
Fuha, naposledy minuly tyzden kompletna rozborka-zborka a cistenie, no robilo mi to uz predtym (bajk bol cez zimu na trenazeri - neumvany, len som ho po treningu utrel od potu a docistil sanytolom, no kluky nie)...ale nemam pocit, ze by to zacalo po nejakom umyvani. Dufal som, ze to update firmwareu vyriesi, ale nic...kazdopadne, ak mi to vymenia v ramci zaruky za gen2, budem spokojny. Vdaka za reakciu
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 12:10:01
00
Ak sa tam dostane voda… tak to trva tak tyzden dva podla podmienok kym to umre
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 12:20:30
00
No on sa praveze tvari ako funguje, len do garminu nejdu ziadne udaje, iba sem tam...
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 12:23:46
00
Ano. To iste som mal aj ja… tvari sa, ze je OK, ale ZERO
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 12:58:53
01
Super, dakujem ti za feedback. Tak snad to rychlo vymenia a nebudem dlho bez kluky.
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 13:04:02
00
Preto este mam tieto powermetre, ze zakaznicky servis maju dobry (asi aj lepsi ako zname znacky), dobra komunikacia a rychlo to riesi.
Zobraziť komentár 02.07.2024 - 13:05:44
00
keyboard_arrow_up