Zdravím, vlastním Garmin Vivoactive 3 necelý rok, po kúpe som mal problém so zamŕzaním počas aktivity, neviem, či to bolo spôsobené nižšou teplotou, ( kupoval som ich v decembri ), alebo tam bol softwarovy problem, každopádne tento problém sa už dlhšie neobjavil, hodinky som kupoval, lebo mam tenšie zápästia, takže mi vyhovovala ich veľkosť, samozrejme aj cena oproti Fenixom, s hodinkami som spokojný zaznamenávaju všetko, čo majú, používam ich na beh, bike a na denne nosenie aj keď ich smartwach funkcie nevyužívam naplno, pretože ma to otravuje, stačí mi, že mi zvoní telefón. Chcel by som upozorniť, že maju len "bazenový" zaznam plavania, funguje to divne mne to vyhadzovalo blbosti, takže ak by si ich chcel používať aj na plavanie zvoľ iné, ďalšia vec je výdrž batérie v
GPS režime, mam pocit, že údaj udávaný výrobcom je dosť nadhodený, zatial mi vždy vydržali, ale celodenné túry by asi nedali a neviem ako je to s nabíjaním počas záznamu aktivity. Signál lapajú bez problémov, sú ľahké, celkovo spokojnosť.
Dôležitý problém, ktorý som ale zaznamenal, je že od kedy ich používam mi pomalšie pribúdajú km a výškové metre

oproti strave z mobilu, alebo keď porovnám spoločné výjazdy s priaťeľkou ktorá má apple watche je to najhoršie. Respektíve nie najhoršie, možno najreálnejšie ale najmenej

a ak by som kupoval teraz idem do Instinctov.
jo a výmena batérie, nemám pocit, že by jej kapacita nejak rapídne klesala, kamoš má Fenix 3 už roky a tiež nič, podľa mňa kým nastane takýto problém, budeš riešiť ich morálnu zastaralosť.