Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Ano, tep ide cca o 10-15 hore, s tymi silami je to tak, ze to musis natrenovat. Ak to potom netrenujes, zase to upadne. Proste ine svalove partie. Tep nevadi, ze je vyssi. Ak si to nikdy netrenoval, tak zaciatok moze byt kruty. Ale pokial mas bajk, ktory sa nehupe pri tomto sposobe, oplati sa to natrenovat. Velmi to pomoze. Na strmaky je potrebne posun po sedle dopredu a sediet.
No to prave nemám mam 2 x HT a to je nato aby sa prešmykoval. Ano posed poznám A všimol som si aj to že už som dokazal prešmykovať aj po sediačky keď som znižil kadenciu na vyhliadkovú a vtedy to začalo, tak som musel kadenciu zvýšiť. Inač po stojačky to trenujem ale na krátkych stúpaniach
Ale vy ste schopný šlapať po stojačky aj na neskutočné stúpaky.
A vidlu si zamykám nieje to placebo efekt. Mne to pomáha velmi.
V sobotu som nasadil ovalny prevodnik a vyzera to, ze kupa ebiku sa odklada .. podobne poznatky ma aj brudy a uz len cakame, co na to povie tmax. Akurat, ze na strmaky potrebujem este maly oval, alebo velku kazetu. Ale vyzera to nadejne
Tak toto ma zaujima. A existjju aj male prevodniky? Pomaha to na rovine alebo aj v kopcoch?
Ano všimol som si že si na teme s ebike nejak často prepokladam že si to nemyslel važne.
Tak toto ma zaujima. A existjju aj male prevodniky? Pomaha to na rovine alebo aj v kopcoch?
Ano všimol som si že si na teme s ebike nejak často prepokladam že si to nemyslel važne.
Su aj male .. robi Rotor v sade s nabehmi, vcera som nasiel aj za normalnu cenu od ineho vyrobcu, no uvidime. Momentalne mam wide-narrow, presmyk s nim nema problem, len dole sa nemoze radit v zabere.
Ci pomaha este tazko povedat (inak Jezus) mozes pls. toto presunut do temy co-ja-viem-nieco-o-zvysovani-vykonnosti .. zatial ma skusenosti brudy .. ja som zaroven zmensoval pilu, tak tazko povedat, zatial jedine, zda sa mi to , ze to pomaha, hlavne na vyflusnutie .. vyzera, ze ak jednoprevodnik, tak oval je "must have". Ale vraj cez 100km+ je uz pre nezvyknutych zabijak
Ebike .. ak by komplet pridany motoror s baterkou vazil do 2kg a slo by mi to namontoval v nejakom normalnom settupe, tak uz to mam namontovane na Reignovi na dalsiu sezonu ... ale tych "keby" je tolko, ze asi ee. Ak to mas tak, ze ti naozaj pridava silu v tlaku na pedal a vies to jemne doladovat, tak to moze byt cesta. Tj. v bikovom ponimani sa ti nic nezmeni, len ziskas naviac silu /rychlost velmi nepotrebujem/. Na svoje XC chrtitko by som si to ale nedal, ked chrtit, tak mna bavi vlastna sila. Ked sa predierat kdesi po rozbitych zvazniciach, tak ta pomoc by mi bodla. V poslednom case som uz nejaky privelmi unaveny. Asi starnem
S dupanim postojacky, ako pise Kidak, o nieco tazsi prevod .. 1,2,3 pastorky podla setupu a ides. Tocit ale vyssiu kadenciu postojacky je celkom vyzivne
len som sa chcel uistit,dik! a ešte otazočka,či je jedno aku vazelinu použijem ,alebo je nejaka špecialna?alebo možem dat ten 0w30 trocha do vzduchovej?pripadne mam doma este 5wt ci 15wt,ci sa to neda použit
Oni to majú všeto celkom pekne rozpísané v manuále. Pre toto mám rád RS voči FOXu. O dosť ľahšie sa zháňajú ako informácie tak aj náhradné diely k servisovaniu.
Ja keď som servisoval RS Pike tak v nej nebol žiaden olej 900€ vidlica a z prsvej nohy asi 4 kvapky vyšli Kamarat bol sklamany lebo to bola jeho a po dlhej dobe (3500km) čo ju neservisoval musel kupiť komplet gufera a vydralo mu elox na vnutornych nohach.. Smutne že nestihaju plniť vidlice olejom.. Mam fox a keď som ju servisoval bolo v nej presne množstvo oleja všade.. ach ROCK ŠROT
Ja keď som servisoval RS Pike tak v nej nebol žiaden olej 900€ vidlica a z prsvej nohy asi 4 kvapky vyšli Kamarat bol sklamany lebo to bola jeho a po dlhej dobe (3500km) čo ju neservisoval musel kupiť komplet gufera a vydralo mu elox na vnutornych nohach.. Smutne že nestihaju plniť vidlice olejom.. Mam fox a keď som ju servisoval bolo v nej presne množstvo oleja všade.. ach ROCK ŠROT
keby sa tomu trošku venoval a informoval vedel by že viadlicu treba premazať každých cca 100 hodímn čo je cca 2000km to to by sa mu nestalo, inač je to vo všetkých manualoch k vidlicam večšiny značiek.
inač moja reba 2012 bola tiež na suchu... ja som ju rozhodil po 2 týždnoch
Hej ale on nič o tom nevie nebyť mna by sa možno aj zabil.. Voľna zadna stavba asi 1 cm voľa do strán.. Ale už ma všetko urobene len ta vidlica ho trápi Ale tmplmi ako nova po tom čo som ju zrobil tak to je fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vidlu si zamykám nieje to placebo efekt. Mne to pomáha velmi.
V sobotu som nasadil ovalny prevodnik a vyzera to, ze kupa ebiku sa odklada
Ano všimol som si že si na teme s ebike nejak často
Ano všimol som si že si na teme s ebike nejak často
Su aj male .. robi Rotor v sade s nabehmi, vcera som nasiel aj za normalnu cenu od ineho vyrobcu, no uvidime. Momentalne mam wide-narrow, presmyk s nim nema problem, len dole sa nemoze radit v zabere.
Ci pomaha este tazko povedat (inak Jezus) mozes pls. toto presunut do temy co-ja-viem-nieco-o-zvysovani-vykonnosti
Ebike .. ak by komplet pridany motoror s baterkou vazil do 2kg a slo by mi to namontoval v nejakom normalnom settupe, tak uz to mam namontovane na Reignovi na dalsiu sezonu
S dupanim postojacky, ako pise Kidak, o nieco tazsi prevod .. 1,2,3 pastorky podla setupu a ides. Tocit ale vyssiu kadenciu postojacky je celkom vyzivne
keby sa tomu trošku venoval a informoval vedel by že viadlicu treba premazať každých cca 100 hodímn čo je cca 2000km to to by sa mu nestalo, inač je to vo všetkých manualoch k vidlicam večšiny značiek.
inač moja reba 2012 bola tiež na suchu... ja som ju rozhodil po 2 týždnoch