Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftlto napísal:
...Pretoze svalovica a vycerpanie noh, to su veci, ktore uz velmi dlho nezazivam :( .... akokolvek by som chcel :) ...

Tak na to mam jeden recept. Tiez som si myslel ze to nedosiahnem, ale stacili technicke problemy a jazda na najlahsom prevode v stojke z Marianky na BK a domov. :lol:
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 11:51:47
00
Mna nebrzdia nohy, ze by som ich nevedel ako zatazit, to je to najmenej .. ale to tu neriesme :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 12:01:28
00
arrow_leftHack3r napísal:
lto preco zo zadu? :D

Aby sa dobre filmoval útek, co sa deje vzadu :lol:
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 12:03:47
00
no skusim zohnat :D
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 12:50:18
00
to ako myslis ze ujdes medvedovi ?! ..tak to si pozriem :lol:
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 14:29:52
00
po peknej kolmej zvaznici s miernym naskokom mozno hej :D inac asi nie :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 14:40:10
00
hmm tych 60km/h si pozriem :rofl: ,ked sa maco rozhodne ze ta chyti tak ta chyti...ja radsej ostanem stat ako minule,pripraveny branit sa bikom a dam mu moznost sa rozhodnut...nahodou sa pustim utekat smerom ktorym chce utekat on a je problem naviac :P :rofl: :D
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 15:17:19
00
arrow_leftkvakob napísal:
to ako myslis ze ujdes medvedovi ?! ..tak to si pozriem :lol:

Utek nemusi koncit vzdy happyendom, okrem toho sa samozrejme pocita s tym, ze Hacker na HTcku bude pomalsi. Ale aby sa zachoval zaznam pre mtbikera, je dolezite.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 15:27:56
01
Po druhej jazde na instalovanom uz aj malom ovalnom prevodniku mam zase nejake dalsie dojmy :P .. tento prevodnik mam instalovany ako sa ma, velku pilu stale stylom podobnym Biopace. Dojmy su take, ze to zerie energiu jak turboduchadlo benzin :D .. clovek ma pocit, ze to sa retaz posuva sama a nuti do kadencie .. cize asi nic pre mna, kedze nie som dupac :lol: .. ze by to pomahalo prekonavat mrtvy uhol v pomalych otackach som veru nemal pocit. Navyknutie na oval je skoro hned a celkom prirodzene. Kolena bez problemov, ale treningovy efekt to ma znacny. Druhy den na turistike som dole kopcom mal trosku problem :lol:
Naopak .. biopace nastavena pila vykazuje dlhsie navykanie, nie je to prirodzeny pocit, ale znacny pocity vypomoci pri mtrvom uhle a malej kadencii. Ovsem pravda, moje dojmy mozu byt skreslene tym, ze jedna je mala, druha velka (rozne ovality tym padom) a celkovo ziadna kondicka :lol: Ale to vyflusnutie :x .. mam pocit, ze xmani si tymto prevodnikom pridaju exte jedno X, a my, normalni bikeri budeme musiet pribalovat +2 horalky / 10km do batohu :D
Zobraziť komentár 03.01.2016 - 17:46:53
00
lto - s tymi X je to tak ako pises, zazil som to na vlastnej kozi :/ navyse tmax vdaka tomu jeho novemu singlespeedu ziska este dalsie X navyse, takze z neho bude tmaxxx :)
btw, myslim ze tieto velke kosy tiez skresluju testovanie, treba pockat na oteplenie.
btw2 kakat na horalky, redbull nam dava kridla :P
Zobraziť komentár 04.01.2016 - 10:28:28
00
tak som si to tu cele precital a dost ma prekvapili tie reci o bolesti kolien.Sak napriklad Fabien Barell presiel na oval prave koli zraneniu.A vo viacerych testoch spominali prave to,ze z dlhodobeho hladiska by to malo kolenam skor pomoct.Asi je to
individualne.Kazdopadne po par minivyjazdoch na 32 AB ovale mozem povedat ze keby mi to niekto nahodil na bike tak ani nwm,ze to tam mam.Cakal som nejake divne pocity zo slapania alebo nieco podobne,na rovine by som si to vobec neuvedomil skor je to citit ked som slapal zo sedla.Tam je citelne ze slapanie je plynulejsie.Ale ako som pisal nabehal som natom par km okolo domu takze na nejake recenzie je este skoro.
Zobraziť komentár 13.01.2016 - 08:43:59
00
takže aby som to zhrnul, ovál ťa núti makať viac ... a kondícia sa buď poddá alebo umrieš :) ale každopádne je to rýchlejšie ako kruh ... prečo to potom nenosia šeci profíci? u nich asi tá kondícia nieje zas taký problém
Zobraziť komentár 13.01.2016 - 08:55:10
01
prečo to potom nenosia šeci profíci? lebo je to modna zalezitost a hype. tym nechcem povedat, ze to nema zmysel, ale ako pri vacsine veci to ma zmysel len pre niekoho, nie pre vsetkych pausalne.
Zobraziť komentár 13.01.2016 - 09:40:56
03
Tak doplnim .. co sa tyka kolien, tak prevodnik otoceny na style biopace tie kolena zatazuje citelne viac, ako moderne otocenie. Ale neviem to druhe odskusat na kolena, lebo problem sa mi objavil zatial len raz a to po 5 hodinach. A tolko v kuse som od novembra zatial nesiel.
Ale je to tak, ze oval nuti cloveka makat viac .. a zda sa , ze sa vyborne aj toci na tom.
Preco to nevozia profici ? Asi preto, preco sa v specifikaciach prevodniku pise a momentalne skusenosti tomu davaju za pravdu .. zerie to viac energie, nez prida vykonu. Teda vyborna vec na trening, ale na zavod klasiku.
Zobraziť komentár 13.01.2016 - 11:16:58
00
To by ma zaujímalo ako to môže žrať viac energie a výkon nechať rovnaký.
Zobraziť komentár 13.01.2016 - 11:28:56
00
keyboard_arrow_up