Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftiron.hide napísal:
zaujimave, takze to vyzera tak, ze pri jazde s ovalom sa zapajaju aj svaly ktore su pouzivane iba pri chodzi a behu. Asi by som si to teda aj ja mal zaobstarat, a potom aspon nebudem mat vzdy po dlhom pesom vylete s xmenmi tri dni svalovicu.

Ano, tusim som to tmaxovi spominal, ze mam ten pocit, ako keby sa utilizovali svaly inak pouzivane len pri jazde postojacky a pri behu. Este keby to vedelo utilizovat svaly na bruchu, bolo by to uplne bez chyby :lol:
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 12:46:10
05
ale akosi tu prestali staznosti na bolave kolena
ze by si nohy zvykli?
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 15:12:04
00
Ked mi pride upozornenie z tejto temy tak to vzdy citam ako: Skusenosti s analnymi kolikmi :-D
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 17:09:37
01
trener : nikto nejazdi dlho :lol:
Hack3r: malo jazdis :lol:
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 17:12:37
00
Nejazdim uz vobec to bude tym,potom vidim k*k*tiny :-D
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 17:15:52
01
1. Napádanie tých, čo majú chuť skúšať novinky, to už je tu taká klasika.
2. O kolenách tu niektorí písali, že ich rozboleli, vo svete sa nájdu zas presne opačné prípady, že im problémy prestali Ale všetko je to len pár jednotlivcov a všetci máme relatívne krátku skúsenosť, takže žiadne generalizácie nie sú ani náhodou možné.
3. Čo sa týka zapájania iných svalov, o tom mám pochybnosť. Aj ja som mal svalovicu v predkoleniach po prvej jazde, ale to nebude "zapájaním iných svalov", ale proste preto, že jednoducho tie, čo pracujú vždy, pracovali viac - pretože sú v zábere na väčšom polomere než zvykli a hlavne, človek proste makal vedomo-nevedomo viac, to je efekt novinky.
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 17:31:06
00
1. toto je prastara zalezitost, ziadna novinka.
2. na kolena to zahul je, to si bud isty, presne ako silove slapanie.
3. urcite to nie je tym, ze by clovek makal viac.. Posudit to viem :)
4. vykon +15%, strata energie -30% :) .. pre mna vyhodne :P
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 17:47:42
02
1. povedali sme to isté
2. istotu nemám
3. chcel som len priznať, že existuje aj v tomto niečo ako placebo, preto som napísal "vedomo-nevedomo", ja som svoj referenčný kopec vyšiel na ovále lepšie, ale neviem s istotou, či to nebolo viac odhodlaním a snahou potvrdiť si, že som neurobil zle, keď som do toho investoval
4. neviem, odkiaľ sú čísla, ale mne sa s tým jazdilo dobre a neľutujem, takže pridám sa k výroku "pre mňa výhodné"
5. určite nebudem hlásať "všetci na ovály!", ale keď sa niekto spýta, poviem "za pokus to stojí, ak máš na to prachy, je to zaujímavé"
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 18:05:53
01
2,3 .. placebo efekt tu tu uz naznacil Jezus .. ja som do toho investoval brutalnych 22e, takze .. :D .. za tie roky a v podmienkach, ktorych jazdim poznam svoje svaly, takze viem co a a ako. Samozrejme, kazdy na to moze reagovat inak, pretoze niekto beha, niekto nie, atd. .. kazdy ma to telo inak postavene. Ale kruhove a ovalne tocenie je znacne ine, ten prejav tam bude. Mozem ta uistiti z mojich cca 13 rocnych velmi aktivnych skusenosti, ze to placebo nie je.
4. to su priblizne moje (podane tak, ze vykon ti prida nie moc 10-15%, ale zoberie citelne viac energie, takze v konecnom sucte si v minuse).. to neber ako dogmu. Chcel som len povedat, ze kvoli inym svalom to bude zrat naviac energiu, nie je to zadarmo, ale ja nedokazem dostatocne utilizovat svaly, pretoze mam slabe miesta inde, takze vitam akukekolvek zvysenie vykonu, aj ked to bude stat vyrazne viac energie (ebike :D). Pretoze svalovica a vycerpanie noh, to su veci, ktore uz velmi dlho nezazivam :( .... akokolvek by som chcel :) .. kludne by som bral 100% naviac energie za 30% zvysenie vykonu.
5. mne sa paci tato hype vlna :lol: .. strasne ma to bavi :D
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 18:26:29
01
arrow_leftHack3r napísal:
Nejazdim uz vobec to bude tym,potom vidim k*k*tiny :-D

Pocul som, ze co vyjazd na mtb, to :hug: .. nedame nejaky niekedy, zoberiem fotak :^) A kvakob nas povodi po nejakych miestnych singlacoch :lol:
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 18:30:18
01
No na jar mozme ;-) uz mam aj GoPro tak uz by sme tych macov aj zaznamenali :-)
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 18:53:54
02
este by to chcelo ovalny bashguard a ISCG vodidla retaze pre ovalne prevodniky :D
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:42:26
01
arrow_leftHack3r napísal:
No na jar mozme ;-) uz mam aj GoPro tak uz by sme tych macov aj zaznamenali :-)

Mas aj zadnu montaz kamery ? :lol: :rofl:
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:53:14
00
arrow_leftlto napísal:
.... Mozem ta uistit z mojich cca 13 rocnych velmi aktivnych skusenosti, ze to placebo nie je.

tak to je super, fakt to teda musim aj ja vyskusat.
najlepsie sa myslim rozdiel pozna az pocas dlhodobejsieho testovania, v priebehu ktoreho si parkrat vymenite oval naspat na kruh a po par jazdach zase na oval.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 11:21:52
00
lto preco zo zadu? :D
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 11:35:08
00
keyboard_arrow_up