nie vzdy je bajk funkcne a farebne zladeny jak by sme si zelali... niektore su krasne aj aj, niektore nie..... co by bolo na tvojom bajku keby si si ho dal prelakovat?....airbrush? grafity? folia?
mozno sa zle pytam ale verim tomu ze vela z vas by si vedela bajk nejako individualizovat..... ako?
no ja teraz skusam "custom paint" na moto, a podkladova vrstva sa zatial zda byt podal navodu na nete podarena. Cierny podklad, na to strieborna farba a este do mokrej farby sa polozi potravinarska folia... jednoduche a celkom efektne. Na to ide priesvitna farba (tzv. candee)
Auron na cierno s cervenymi polepmi inak je to smirglovanie celkom preveri cloveka ako je trpezlivy len korunku som robil 2,5 hod a to este nie je hotova ale vysledok sem potom hodim
JAHMANsvk tie uz maju nieco za sebou Podoba videl som ako tu nedavno niekto daval dole farbu z kluk a moc sa mi to nepozdavalo tak som radsej siel na istotu
No sak prave vcera som pri tej korunke zostarol o 5 rokov, na nete som toho moc o odstranovani laku z duralu moc nenasiel tak som isiel do smirglovania takze ked mas s tymto skusenosti budem iba rad
na kazdom fore som cital ze typci to obrusili az na kov aj ked si myslim ze keby som ten lak iba narusil tak by sa farba chytila aj na to ale nevadi dnes dokocim tu korunku a zajtra vyskusam odstranovac na vonkajsie nohy
dobre Michal pise....pokial je povodny lak OK, netreba ho davat cely dole ale len prebrusit.... ak su ryhy a odreniny, to uz zalezi podla hlbky ci tmelit polyuretanovym tmelom alebo staci spravkovy tmel.... kazdopadne plnic, vela brusenia...... teba ak to ma vyzerat dobre KLS ked chces, stav sa niekedy u mna a ukazem ti co som sa naucil od mojich odbornikov ........ ja sa s tym mojim ramom hrajem uz vyse 2 tyzdne a konecne by to malo byt ok ze to moze ist na lak ..... je to inak cela veda ale ked mas pri sebe niekoho kto ti dam know how, ide to
Tesak ano mas pravdu a to mi chybalo, niekoho kto s tym ma skusenosti a poradi kedze je to dural tak som to nechcel pokazit, na nete som nasiel dohromady nic jeden chalan robil ram a cely ho zbrusil a video co poslal p1sta to dal s odstranovacom kedze to brusenie sa mi zda byt zdlhave a menej setrne tak chcem skusit ten odstranovac
O lahkom zdrsneni povodneho laku som rozmyslal ale zavrhol som to lebo som videl ze vsetci co taketo nieco robili dali povodny lak dole cely
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podoba videl som ako tu nedavno niekto daval dole farbu z kluk a moc sa mi to nepozdavalo tak som radsej siel na istotu
KLS ked chces, stav sa niekedy u mna a ukazem ti co som sa naucil od mojich odbornikov ........ ja sa s tym mojim ramom hrajem uz vyse 2 tyzdne a konecne by to malo byt ok ze to moze ist na lak
O lahkom zdrsneni povodneho laku som rozmyslal ale zavrhol som to lebo som videl ze vsetci co taketo nieco robili dali povodny lak dole cely