bež to tvrdiť teraz hore na hrebeň javoriny tam by aj skafander bol málo
ved vravim, existuje len zle oblecenie
ani si nechcem predstavit ako tam teraz je... ja som skoro zamrzol ked som vysiel von tu v NM.. ale keby nefukalo, tak je fajn.. vcera bolo super
hore fúka moc, všetci ľudia odtiaľ utekajú. chcel som sa pred zjazdom prezliecť a aj to bol nadľudský výkon, radšej som si dal tie ďalšie vrstvy na mokré pocitovka tak cez -20 vďaka tomu sviežemu vetru
Kedze som sa dnes doobedi nemohol zucastnit cyklorozlucky so starym rokom na MTB, tak som sa isiel poobede ukludnit na cestak. 50 km a 1200 nastupanych ma ukludnilo. Vela stastnych km vsetkym fanusikom 2 kolies v Novom roku 2016
dnes som bol prvykrat u svokry na bicykli na novy rok. odmietol som po mnohych rokoch soferovat. a ten navrat domov v snehu bol nadherny. uzil som si to.
Dnes som nevedel co si vybrat ale po tych vsetkych turistikach a behoch vyhrala nakoniec ziletka Dal som si svoje oblubene okresky okolo Ziliny ktore su super kede je fakt kosa...je tam viacero kratsich stupani na zahriatie a vzdy to je na skok domov keby cosi
asi od 18:30 do 21:00 som aj s prestavkou v krcme dal 21,7km za 1:11hod., po ceste, pri -8,5°C. pod -5°C uz davam na xicht masku. okuliare sa vsak viac rosia, vydych sposobuje viac rosy skrze masku. vyfukavat treba dole a na maske som trosku zvacsil diery. prilbu mam tiez viac uzavretu a nie klasicku letnu. rozmyslam o nejakej zimnej s dobrou a nadstavitelnou ventilaciou.
adop ta maska je nejaka specialna? myslim material. zatial to krutim s tymi beznymi handrami. ale uz citim, ze by nebolo zle kupit aj nejake gorace na vrch a na hlavu. Imroman prosim porad. mas asi najlepsie skusenosti. vopred dakujem.
ciapku mam zateplenu a vpredu je aj membrama. maska je zateplena a vpredu je neopren. goretextovy material moze byt vyrazne lepsi, s gore nemam ziadne skusennosti.
adop ta maska je nejaka specialna? myslim material. zatial to krutim s tymi beznymi handrami. ale uz citim, ze by nebolo zle kupit aj nejake gorace na vrch a na hlavu. Imroman prosim porad. mas asi najlepsie skusenosti. vopred dakujem.
ta maska je len pod prilbou a zakryva aj usi, da sa hocikedy stiahnut z nosa. zapina sa vzadu suchym zipsom. diery som zvacsil a lepsie sa nasava vzduch. ked je moc studeny, zmiesa sa s vydychnutym. maska netlaci, ako kukla, tiez ju mam a mal som s tym problem pri dychani. dalsou vecou je, ze vlhne, vstrebava vlhko z vydychnuteho ale vyzmykat stlacenim v dlani nie je problem. dobre to je aj pri turistike, v horach moze byt zadychcanie na chorobu. stala okolo 6eur na bazose.
ta maska je len pod prilbou a zakryva aj usi, da sa hocikedy stiahnut z nosa. zapina sa vzadu suchym zipsom.
No mne to vadi aj cez usta...nie vzdy sa da vsetko nosom a potom by som len do toho funel a akurat by to vlhlo a v zjazde chladilo. Buffku si mozem davat hore dole ako chcem...
dnes 77km v rakusku... kedze v partii s borcami vykonnostne o uroven vyssie tak oni zakladna vytrvalost a ja, no, silova az rychlostna vytrvalost. ale stale vytrvalost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved vravim, existuje len zle oblecenie
ani si nechcem predstavit ako tam teraz je... ja som skoro zamrzol ked som vysiel von tu v NM.. ale keby nefukalo, tak je fajn.. vcera bolo super
http://www.goreapparel.com/on/demandware.store/Sites-GoreUS-Site/default/mProduct-Show?pid=AFACEF&dwvar_AFACEF_color=9900&dwvar_AFACEF_size=ONE&start=7&cgid=gbw-men-geartype-accessories
A na hlavu mam toto a je to super.
http://www.goreapparel.com/on/demandware.store/Sites-GoreUS-Site/default/mProduct-Show?pid=HHELMF&dwvar_HHELMF_color=0899&dwvar_HHELMF_size=L&start=5&cgid=gbw-men-geartype-accessories
No ja mam na hlave hrubsiu ciapku ale bez membrany...tu nemam rad ma hlave lebo cez to nic nepocut. Ked je mega kosa tak mam cez pol hlavy buffku a cez hlavu ca*****...kukni v tomto clanku dole:
http://www.mtbiker.sk/clanky/7499/bikovanie-v-zime-2-cast-oblecenie-ako-zaklad.html
Kuklam moc nefandim, vadi mi ze sa cez to blbo dycha....ideal je ta buffka, v stupani ju dam dole a v zjazde si ju vytiahnem.
No mne to vadi aj cez usta...nie vzdy sa da vsetko nosom