Nemali, nemali. Treba si uvedomiť akútnu potrebu zásahu. V tak vypätých momentoch sa nemôžeme pozerať na nejaké drobné straty, či škody. Keď sa rúbe les, lietajú triesky...
Uvedomte si, že oprotiidúce auto nemalo zapnuté svetlá. Nemohli to nechať bez pokuty.
Kice ano vzdy je dovod na zbytocne vyhadzovanie penazi danovych poplatnikov Ved pirat ohrozoval ucastnikov cestnej premavky tym ze nesvietil. https://youtu.be/OZib6KV7_UA
palo1707 toto by nemali platiť daňoví poplatníci. Pokiaľ viem, zrazilo sa tam niekoľko áut. Vzniknutú škodu by mal preplatiť jednoznačne vodič, čo nesvietil. On je prvotná príčina všetkého zla.
ja to vidim tak ze ti vodici nedodrziavali bezpecny odstup od vozidla pred nim. keby ano nikto do nikoho nenabura. inac tusim som to zapocul na Hnojke ci kde ked som prepinal, ktovie ako to policajti doriesia
Kice ked som cital Tvoj post´ cely cas som dufal ze je ironicky a na konci bude smalik, bohuzial nebol.
"Treba si uvedomiť akútnu potrebu zásahu." aka je podla teba miera spolocenskej nebezpecnosti konania toho vodica, ktory nemal pustene svetla ? Nevreris dufam, ze po nom tak skocili, lebo predvidali, ze v susednej obci zenicka cestou z nakupov prehliadne ono vozidlo nesvietiace a skoci pod neho... Hovno, isli po nom preto, lebo to bola dobra kavka ako zarobit par €. Ci uz na bloky alebo bokom si netrufam sudit, niekto tu uz hore pisal, ze policajti su uz tak tlaceni vykonnostnymi KPI, ze horsie to uz asi maju len pobockovi pracovnici v banke...
Ale spat k tej akutnej potrebe zasahu... Ked uz nijak minac, pozri si sadzobnik pokut, kolko je za nezapnute svetla a kolko za to, co urobili oni. Priznam ze neviem, tak ma mozno dostanes
Ak by chceli pomohat a chranit, tak by vodicovi blikli, on by sa velmi rychlo spamatal ( stalo sa mi to viackrat, podobne aj telefon v ruke ) a my by sme nemali o com polemizovat
mne je skor divne, preco fizli viac nechytaju cyklistov co jazdia po chodnikoch (aj ja obcas), vsak to su jasne rychle prachy a je takych aj dost vela.
autor videa sa vyjadril ze policajti reagovali na auto iduce v protismere bez svetiel (vidina zarobku na pokute) ztemnila debilovy za volantom mozog a bez rozmyslania to zvrtol cez plnu ciaru s autom rovno za chrbtom...(to ze smerovka dva krat blikla je super ale najskor sa odsunut ku pravemu okraju a nasledne to zvrtnut prudko dolava je dost debilne riesenie)
na mieste boli do 15 minut az 4 policajne auta a dopravak zadelil ze vinny je vodic medaku... co si budeme hovorit cisty slovakistan
ale ciastocnu vinu ma aj ten mercedes, nemal dostatocny odstup, tazko predvidat taku sprostost od policajtov, ale ja sam som podobne nedobrzdil a rozbil si auto o tazne zariadenie, ked autu predo mnou vbehol do cesty pes, spoza autobusu, uz som ho planoval obiehat ked pribrzdoval a on zrazu dupol na brzdu, jemu sa nestalo nic, mne polamalo prednu masku o tazne, odvtedy si nechavam odstup vzdy, aj za tymi polismi to chcelo o sekundu viac casu na dobrzdenie, kameraman to mal dobre vyratane, druha vec ze za nim siel tiez nejaky pretekar
Jezus ti autobusari sa na tej krizovatke castkorat spravaju ako magori a vbiehaju si do hlavnej ako sa im chce, si myslia ze maju prednost vsade. Inak nepochopim tu havariu, urcite ten autobusar tadial chodi dennodenne a co si myslel ze dostane prednost? Ale na tej krizovatke sa tak spravaju aj vodici aut, vzdy ked tade idem po hlavnej radsej si pred krizovatkou pribrzdim lebo ti z vedlajsej sa vzdy k tej krizovatke rutia ako keby nestihali zelenu na virtualnom semafore, kazdemu tam odporucam davat bacha ak tadial pojde, ci je na hlavnej alebo vedlajsej. Takisto aj na dalsej veckovej krizovatke za medissimom, tam mi uz zoparkrat blazni nedali prednost. A na krizovatke kutlikova-topolcianska uz mal byt davno kruhac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uvedomte si, že oprotiidúce auto nemalo zapnuté svetlá. Nemohli to nechať bez pokuty.
https://youtu.be/OZib6KV7_UA
V roku 1890 Tesla vynasiel vybojkove ziarovky svietiace bez vlákna.
S jablokom je to asi ilustrativne.
Ludia vsimate si nepodstatne veci, clanok chcel poukazat na ine:)
"Treba si uvedomiť akútnu potrebu zásahu." aka je podla teba miera spolocenskej nebezpecnosti konania toho vodica, ktory nemal pustene svetla ? Nevreris dufam, ze po nom tak skocili, lebo predvidali, ze v susednej obci zenicka cestou z nakupov prehliadne ono vozidlo nesvietiace a skoci pod neho... Hovno, isli po nom preto, lebo to bola dobra kavka ako zarobit par €. Ci uz na bloky alebo bokom si netrufam sudit, niekto tu uz hore pisal, ze policajti su uz tak tlaceni vykonnostnymi KPI, ze horsie to uz asi maju len pobockovi pracovnici v banke...
Ale spat k tej akutnej potrebe zasahu... Ked uz nijak minac, pozri si sadzobnik pokut, kolko je za nezapnute svetla a kolko za to, co urobili oni. Priznam ze neviem, tak ma mozno dostanes
Ak by chceli pomohat a chranit, tak by vodicovi blikli, on by sa velmi rychlo spamatal ( stalo sa mi to viackrat, podobne aj telefon v ruke ) a my by sme nemali o com polemizovat
autor videa sa vyjadril ze policajti reagovali na auto iduce v protismere bez svetiel (vidina zarobku na pokute) ztemnila debilovy za volantom mozog a bez rozmyslania to zvrtol cez plnu ciaru s autom rovno za chrbtom...(to ze smerovka dva krat blikla je super ale najskor sa odsunut ku pravemu okraju a nasledne to zvrtnut prudko dolava je dost debilne riesenie)
na mieste boli do 15 minut az 4 policajne auta
si myslím, že človek so zmyslom pre humor a so zmyslom pre realitu nepotrebuje smajlíky