Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
savings Maxxis Minion DHR II 27.5x2.60" EXO DC plášť, TR, kevlar
43,99 €
savings
MOC 74,99 €
-9% Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.40" Evolution ADDIX Soft Super Trail plášť, TLE, kevlar
59 €
-9%
MOC 76,99 €
-14% Pirelli Scorpion™ E-MTB M 27.5x2.6" HyperWALL SmartGRIP Gravity plášť, TLR, kevlar, zlaté nápisy
63,99 €
-14%
MOC 91,99 €
-6% Pirelli Scorpion™ Race Enduro T 27.5x2.5" DualWALL, SmartEVO DH plášť, TLR, kevlar, OEM
64,99 €
-6%
MOC 92,15 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.25" Performance Addix E-50 plášť, drôt
17,29 €
savings
MOC 31,99 €
Výpredaj -21% Pirelli Scorpion™ Enduro M 27.5x2.6 HardWALL SmartGRIP plášť, TLR, kevlar
58,99 €
-21%
MOC 99 €
Výpredaj -17% Vittoria Agarro 27.5x2.6" G2.0 4C plášť, TLR, kevlar
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
Schwalbe EDDY CURRENT FRONT 27.5x2.80" Evolution Soft plášť, TLE, kevlar
65,99 €
MOC 76,99 €
-24% WTB Resolute 27.5x1.65" LFR plášť, TCS, kevlar, skinwall
36,99 €
-24%
MOC 56,99 €
Výpredaj -20% Vittoria Martello 27.5x2.6 G2.0 TNT TLR plášť, kevlar
47,99 €
-20%
MOC 59,99 €
Akcia -27% Pirelli Scorpion™ Race Enduro M 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO plášť, TLR, kevlar
65,99 €
-27%
MOC 99,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 27.5x2.40" TwinSkin plášť, TLR, kevlar
25,99 €
savings
MOC 42,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 27.5x2.10" Performance plášť, drôt
18,39 €
savings
MOC 30,99 €
savings Schwalbe Rocket Ron 27.5x2.25" Performance Addix TLR plášť, kevlar
25,99 €
savings
MOC 44,99 €
Podotýkam nechtiac ale aspoň som zistil ako to drží pri tak malých tlakoch.
Vlani som jazdil prvý raz bezdušáky prerobené so sadou Rubena. Časom obojstranná lepiaca páska prestala lepiť, gumená páska sa posunula a koleso vyfučalo popri pätke plášťa. Tak som hľadal niečo iné.
Dostal som odporúčanie na vysokopevnú pásku, vtedy som mal k dispozícii Pattex. Jedno (problémové) koleso som ňou aj zalepil, fungovalo to.
Tohto roku som použil pásku Den Braven (označenie B802TE), šírka 50mm. Táto páska je poddajnejšia než Pattex aj sa ľahšie strihá/trhá.
Ráfiky mám Bontrager SSR 559x18 (teda obyčajné, nie TLR), ventily z duší, tmel Notubes. Plášte Raceking Protection, X-King RS.
Do ráfika som dával 3 vrstvy pásky. Prvá vrstva len na dno žliabku, na šírku medzi pätkami. Páska sa dala po nastrihnutí pekne trhať po dĺžke. Druhá vrstva je zvyšok pásky po odtrhnutí prvej vrstvy (šírka vyšla akurát). Na tretiu vrstvu som použil celú šírku pásky, to sa už pritláčalo ťažšie, ale dalo sa to. Pritlačená na zboku pätky ráfika, prebytok odrezaný nožom. V kolese, v ktorom som vlani použil pásku Pattex som nahradil len tretiu vrstvu novou páskou (stará sa odlepila).
Potom som nasadil plášte a ventily, nafúkal na vysoký tlak (cca 300kPa). Nafúkanie šlo vcelku hladko veľkou pumpou, pomohla aj finta so zavesením kolesa na háčik.
Na druhý deň X-king stratil tlak (pod vodou sa ukázali bublinky na celej bočnici plášťa), Raceking držal. Takže bolo treba pridať tmel.
Po týždni X-king tlak drží, ale Raceking stratil. Takže pridať tmel aj doňho. Ale potom som na nafúkanie už musel použiť kompresor.
Som zvedavý hlavne na to, akú spoľahlivosť to bude mať v dlhšom období.
Podotýkam nechtiac ale aspoň som zistil ako to drží pri tak malých tlakoch.
ja mam 70kg a jazdim 1.8 predok a 2.1 zadok. Mam HT, neviem ci by som sa nebal zničenia rafika keby som dal 1.7 dozadu.. nie stale sa podari všetko bezpečné prejst/preskočiť, sem tam zadne koleso potrápi človek
Plaste a Joe's No Flats dosli vcera tak som sa pustil do toho. Na predne koleso som pouzil original pasku ale kedze bola strasne uzka mal som problem ju dat presne do stredu tak som radsej pouzil 2 vrstvy avsak na predne koleso mi potom chybalo asi 20cm, tak som zbehol kupit duct tape za 1,70€ a 2x to obmotal - a musim povedat ze sa s duct tape robi daleko daleko lepsie nez s tymi predrazenymi original paskami. Navyse ten rim strip bol strasne siroky a tak som musel z kazdej strany 2-3mm odrezat a potom to s montpakou usadit pod okraj.
Usadenie plasta: nebola sanca to nafukat s lacnou kellys floor pumpou tak som dneska zbehol na pumpu a zadne islo relativne lahko s kompresorom nafukat, avsak predne 2,25 bolo narocnejsie usadit.
Po nafukani:
zadne (duct tape a 2,1 plast) vyzera ze drzi zatial perfektne
predne (2,25 s tou ich "skvelou" paskou) mi pri vysokom tlaku slabo prefukuje popri ventile, asi to budem muset rozobrat a prelepit to cele vrstvou duct tapu..
Dal som dnu velmi malo tmelu kedze som to robil na pumpe a uz mi to tam bolo blbe po 20 minutach, ten tmel cez ventil isiel strasne pomaly a navyse som im tam s nim nechtiac spravil bielu mlacku
Ten Joe's No Flats kit (AV verzia) by som hodnotil tak 2/5. Tmel fajn, ale lepiaca paska hroza a rim tape vhodny tak na 22-23mm rafiky. Asi by som to nabuduce riesil s duct tapom a ventilom (samotny AV ventil je ale dost tazke zohnat co som pozeral). Ajked je otazne ako by sa ten duct tape choval pri priamom kontakte s tmelom.
UST robilo Shimano /ale nie 32dier/, myslim, ze aj Bontrager, ale ci to este u nich zozenies na 26", to neviem, asi uz moc nie. Ale mozes skusit (ako ja) rafky WTB, ktore maju licenciu na UST od Mavicu, aj ked tam na to musis tak-ci tak dolepit pasku. Funguje to ale dobre, povacsine netreba kvapalinu, aby sa to dalo nafukat malou pumpickou, ale stalo sa mi, ze bez nej to neslo (kompresor by asi pomohol). Zatial mam skusenost len s i23 KOM, co je oproti Mavicu hodne chatrny rafik, dopredu ale ok.
edit: este Easton, Fulcrum take mal, ale predpokladam, ze nie 32dierove.